رحیم در ادامه با اشاره به پروژههای فولاد سرمد ابرکوه عنوان کرد: طی یک سال و نیم گذشته با تلاشی که سهامداران عمده فولاد سرمد ابرکوه (شرکتهای تجلی و چادرملو) از پروژههای این شرکت داشتند و تلاش همکاران شرکت سرمد، منجر شد تا شاهد افتتاح نخستین پروژه فولاد سرمد با عنوان کلافسازی طی یک ماه آینده باشیم، البته بهرهبرداری و تولید از این پروژه در نیمه دوم سال اتفاق خواهد افتاد.
وی افزود: همچنین با وجود اینکه پروژه کلافسازی، زیرسقفی بود و در کنار خط تولید میلگرد قرار داشت، اما شاهد اتفاق بسیار خوبی در پروژه بودیم که کوچکترین توقفی در خط تولید همراه نشد و حتی قادر شدیم رکورد تولید را نیز بشکنیم. امیدواریم با وجود سوپروایزرهای خارجی در سایت، اواخر تیرماه نخستین محصول کلاف خود را تولید کنیم.
تامین مالی پروژه
مدیرعامل صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه درباره سرمایهگذاری این پروژه عنوان کرد: پروژه کلافسازی جزء پروژههای قدیمی است که قرارداد آن در سال 2017 بسته شده و خرید خارجی آن به دلیل تحریمها به تعویق افتاده بود. زمانی که یک پروژه وارد چنین مسائلی میشود، مشکلات خاص خودش را به همراه دارد؛ در چنین شرایطی طبیعی است جمعبندی کار سخت شده باشد، البته با تلاش همکاران قادر شدیم که به این مشکلات فائق بیایم.
رحیم درباره پروژه فولادسازی نیز عنوان کرد: قرارداد پروژه فولادسازی مربوط به سال 2013 است که در مجموعه سرمد تعریف شده که در آن زمان بخش عمده اقدامات خارجی آن انجام شده بود. تجهیزات این واحد از سال 2014 وارد کارخانه شده است که هم اکنون اورهال آن آغاز شده است. از ابتدای سال نصب تجهیزات پروژه آغاز و هم اکنون نیز پروژه به پیشرفت بالای 60 درصد رسیده است. اگر نقدینگی به موقع به این پروژه تزریق شود، امیدواریم آخر امسال یا حداکثر اوایل سال آینده، پروژه فولادسازی را نیز به بهرهبرداری برسانیم. پروژه احیای مستقیم نیز به پیشرفت بالای 40 درصد رسیده است؛ البته بخشنامههای داخلی، حوزه تامین خارج ما را متاثر کرده است، در این راستا امیدواریم مجموعههای بالادست و تصمیمگیر بتوانند در زمینه تخصیص ارز به ما کمک کنند تا پروژه احیای مستقیم را با یک تاخیر زمانی 5 تا 6 ماهه با پروژه فولادسازی به بهرهبرداری برسانیم.
تامین زیرساختها
وی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا در زمینه انتقال آب خلیج فارس اقدامی انجام دادهاید، گفت: ما معتقدیم باید همزمان با اجرای پروژهها به زیرساختها نیز توجه داشت؛ بنابراین سال گذشته قرارداد تامین آب 150 لیتر بر ثانیه با خط انتقال آب خلیج فارس از عسلویه به استان فارس را تنظیم کردیم. این آب در اواخر 1405 به کارخانه خواهد رسید. تامین برق نیز باید به صورت خودتامین باشد؛ از اینرو در این زمینه برای یک نیروگاه خورشیدی به ظرفیت 40 مگاوات مجوز گرفتیم که ظرف یک ماه و نیم آینده، پیمانکار آن مشخص خواهد شد.
ورود به بازار بورس
مدیرعامل صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه در پایان با اعلام خبر ورود فولاد سرمد به بازار سرمایه خاطرنشان کرد: ما مقدمات ورود شرکت فولاد سرمد ابرکوه را به بورس از سال جاری آغاز خواهیم کرد، چراکه ورود به این بازار، نیاز به مقدمات و زیرساختهایی دارد؛ در این راستا یک شرکت مشاور گرفتیم که مدارک و مستندات آن را آماده کند تا در زمان مناسب و با صلاحدید سهامداران، بحث ورود به بورس شرکت نیز رقم بخورد.
0 دیدگاه