سیم کارت ناصر حجازی برای امور خیریه فروخته شد

شب گذشته سیم کارت مرجوم ناصر حجازی به مبلغ یک میلیارد تومان برای امور خیریه فروخته شد.
سیم کارت ناصر حجازی برای امور خیریه فروخته شد

ناصر حجازی متولو 23 آذر 1328 در ایران است. ناصر حجازی از بهترین دروازه بانان زمان خود در ایران و آسیا بود. فدراسیون بین‌المللی فوتبال ناصر حجازی را چهل و یکمین دروازه‌بان برتر قرن بیستم جهان و دومین دروازه‌بان برتر قرن بیستم قاره آسیا پس از محمد الدعایه عربستانی معرفی کرده‌است. ناصر حجازی در تاریخ 3 خرداد 1390 چشم از جهان فرو بست. شب گذشته سیم کارت مرحوم ناصر حجازی به حراج گزاشته شد و در آخر به مبلغ 1 میلیارد تومان ب فروش رفت. این مبلغ قرار است صرف امور خیریه شود

هفته‌ی گذشته بود که آتیلا حجازی تصمیم خانواده مرحوم ناصر حجازی را برای فروش شماره تلفن همراه وی را برای کمک به بیماران سرطانی رسانه‌ای کرد.

دیگران چه می خوانند:

بعد از اعلام آتیلا، مزایده‌ی مجازی برای خرید شماره تلفن اسطوره‌ی فقید فوتبال ایران آغاز شد و ارقام رفته رفته بیشتر شد.

سرانجام شب گذشته این مزایده به پایان رسید و با اعلام رسمی آتیلا حجازی، شماره‌ی همراه مرحوم ناصر حجازی به قیمت یک میلیارد تومان به فروش رسید.

راساس تصمیم خانواده‌ی مرحوم حجازی قرار است این هزینه صرف درمان کودکان سرطانی شود.

بیوگرافی ناصر حجازی اسطوره استقلالی های پایتخت
نام :ناصر
نام خانوادگی :حجازی
تاریخ تولد :23 آذر ماه 1328
تاریخ وفات :2 خرداد ماه 1390
پست :دروازه بان
فعالیت ها :بازیکن ، مربی

ناصر حجازی دروازبان و مربی مشهور فوتبال اهل ایران بود . او دروازه بان اول تیم ملی فوتبال ایران در دهه 1350 بود و 2 قهرمانی در جام ملت های آسیا، 1 قهرمانی در بازی های آسیایی و شرکت در المپیک و جام جهانی فوتبال را در کارنامه دارد. او هم چنین به هم راه تیم تاج قهرمانی در جام تخت جمشید و جام باشگاه های آسیا را تجربه کرده است.

ضمن آنکه حجازی به عنوان چهل و یکمین دروازه بان برتر قرن بیستم جهان از نگاه فدراسیون آمار و تاریخ فوتبال جهان، برگزیده روزنامه نیونیشن چاپ سنگاپور به عنوان یکی از 10 برترین گلر جهان در تاریخ 27 فوریه 1980 و جزو 10 بازیکن برتر قاره آسیا در تمامی ادوار مسابقات جام جهانی از نگاه سایت ورزشی و معتبر ESPN FC معرفی شده است. ناصر حجازی دارای رتبه 134 جهان و رتبه دوم ایران با رکورد 837 دقیقه در بسته نگاه داشتن دروازه از نگاه فدراسیون آمار و تاریخ فوتبال جهان است.

مربی گری موفق حجازی در استقلال تهران
حجازی در دوران مربی گری هم تیم استقلال تهران را به نایب قهرمانی جام باشگاه های آسیا و قهرمانی لیگ آزادگان رساند.

خواهر و برادرهای ناصرحجازی
ناصر حجازی در تهران به دنیا آمد.او همراه پدر و مادر و 4 خواهر و یک برادر در تهران زندگی می کرد. پدرش متولد محله لاله تبریز بود و در تهران آژانس املاک داشت و مادرش متولد ابهر بود.

وی دوره دبستان را در دبستان هخامنش و دوره دبیرستان را در دبیرستان های ابومسلم، سعادت، سینا، سهند و شرق طی کرد. وی در تیم فوتبال دبیرستان ابومسلم در پست گوش راست و دروازه بانی بازی می کرد. همچنین در تیم بسکتبال این دبیرستان حضور مستمر داشت. دبیرستان ابومسلم در خیابان ابوسعید در نزدیکی میدان منیریه تهران، حوالی منزل سابق وی واقع شده بود. در سال 1350 وارد مدرسه عالی ترجمه شد و در سال 1356 لیسانس خود را دریافت کرد. در دوره مربیگری تیم ماشین سازی تبریز منطقه لاله تبریز (زادگاه پدرش) پاتوق تفریحی ناصر حجازی بود.

رشته اصلی ناصر حجازی فوتبال نبود !

ناصر حجازی می گوید که فوتبال را به صورت تفریحی دنبال میکرده است اما رشته اصلی وی بسکتبال بوده است و حتی نیز در انتخابی تیم ملی جوانان نیز برگزیده شده بود.

انتخاب به عنوان دروازه بان اول تیم ملی
با سرمربی گری رایکوف در تیم ملی، او عزیز اصلی و فرامرز ظلی را کنار گذاشت و ناصر حجازی را برگزید. در مرداد 1348، تیم ملی برای بازی های دوستانه راهی شوروی شد و پنج مسابقه انجام داد. در چهار دیدار اول حجازی دروازه بان تیم بود که اولین تجربه ملی وی محسوب می شد. در برابر تیم ایوانوا چهار گل خورد، در برابر مینسک دو و در مقابل ویلنوسک و کالنین هم سه بار دروازه اش گشوده شد، دوازده گل خورده در چهار مسابقه باعث شد تا در بازی پنجم جای خود را به رضا قفل ساز بدهد.

دوران مربی گری ناصر حجازی
اولین دوره مربیگری ناصر حجازی به سال 1361 که به عنوان بازیکن مربی فعالیت میکرد و استقلال را نایب قهرمان ان سال کرد و پرسپولیس علی پروین را شکست داد و اولین تجربه مربیگری خارجی حجازی در محمدان بنگلادش بود، نقطه اوج این باشگاه در سال 1367 با پیروزی بر پرسپولیس و صعود به یک چهارم نهایی جام باشگاه های آسیا رقم خورد.

درگذشت ناصر حجازی
ناصر حجازی در 30 اردیبهشت 1390 در حین تماشای دیدار تیم فوتبال استقلال مقابل پاس همدان در روز آخر لیگ برتر به دلیل وخامت حالش به کما رفت و در حالی که از بیماری سرطان ریه رنج می برد، در تاریخ 2 خرداد 1390، ساعت 10:55 صبح، در بیمارستان کسری در تهران درگذشت.

ناصر حجازی در طول 18 ماه بیماری هیچ گونه کمک دولتی را قبول نکرد. او دربارهٔ بیماریش و حضور مسئولان دولتی در کنار خود در بیمارستان گفته بود:«خیلی از مسئولان آمدند. من احتیاجی به کمک آن ها نداشتم. آن ها عددی نیستند که بخواهند به من کمک کنند، در اندازهٔ این حرف ها نیستند که بخواهند به ناصر حجازی کمک کنند.»

 

سیم کارت ناصر حجازی برای امور خیریه فروخته شد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟