به گزارش زینب زرین فر خبرنگار روابط گستر، در دوره مدیریت جدید بانک صادرات ایران، تمرکز بر تسهیلات به واحدهای تولیدی و بنگاههای اقتصادی، طراحی محصولات جدید و تسریع در ارائه خدمات بانکی قرار گرفت. بر این اساس، بانک صادرات ایران از ابتدای فعالیتهای دولت سیزدهم تاکنون، بهرهوری و حمایت از تولید و شرکتهای دانش بنیان را افزایش داده است.
این بانک که همواره یکی از بانکهای پیشرو در اعطای تسهیلات، خدمات بانکی و تأمین ارز واحدهای تولیدی بوده است و با روی کار آمدن دولت سیزدهم فعالیتهای خود را در دوران مدیریتی جدید در بانک صادرات گسترده کرده است همزمان با تسریع ارائه خدمات بانکی، مانعزدایی از تولید را با جدیت پیگیری میکند.
از سوی دیگر، بانک صادرات ایران اقدامات حمایتی از اقشار مختلف جامعه شامل آسیبپذیران، تولید، اشتغال و مسئولیت اجتماعی را تقویت کرده و طرحهای تسهیلاتی مانند «صبای سپهر 2» برای دارندگان پایانههای فروش فعال را در سال 1402 با جدیتی بیش از پیش به ارمغان آورد.
طرح «صبای سپهر 2» امکان دریافت تسهیلات تا 50 میلیارد ریال را به دارندگان پایانههای فروش فعال فراهم میکند. ارزیابی این تسهیلات بر اساس سود، بازپرداخت و مدت میانگین حساب انجام میشود و ضریب برابری تسهیلات میان 50 تا 200 درصد تعیین میشود.
بانک صادرات ایران با تقویت سقف تسهیلات در طرح «صبای سپهر 2» به پنج میلیارد تومان، به دارندگان پایانههای فروش فعال خود کمک میکند. همچنین، ارائه خدمات الکترونیکی مبتنی بر فناوری اطلاعات همچون سامانه توثیق الکترونیکی دارایی (ست)، نشاندهنده تلاش بانک در سمت فناورمحوری خدمات است.
محصولات و خدمات فناورمحور بانک صادرات ایران شامل اولین برات الکترونیک در محیط سندباکس، چک امن (چکنو) و سامانه توثیق داراییها «ست»، به بنگاههای اقتصادی و تولیدی خدمات ویژه ارائه میدهد. سامانه «ست» با ارائه امکاناتی مانند کاهش زمان وثیقهگذاری، تغییر وثیقه، و کاهش نیاز به مراجعه حضوری، به بهبود فرآیند دریافت تسهیلات بانکی کمک میکند.
در نهایت، بانک صادرات ایران با این روند فناورمحور در سال 1402 به مشتریان حقیقی و حقوقی خود با پایانههای فروش فعال، خدمات و تسهیلاتی منحصر به فرد ارائه داد تا آنها را در توسعه کسب و کارشان یاری کند و هزینهها را به حداقل برساند.
0 دیدگاه