ببینید | اولین واکنش مسعود کیمیایی نسبت به مصاحبه گوگوش | من فقط در مورد داریوش مهرجویی حرف می زنم

مصاحبه جنجالی گوگوش در مورد مسعود کیمیایی و خانواده اش، سوژه فضای مجازی شد. اما اولین واکنش مسعود کیمیایی نسبت به این مصاحبه و گوگوش جالب بود.
ببینید | اولین واکنش مسعود کیمیایی نسبت به مصاحبه گوگوش | من فقط در مورد داریوش مهرجویی حرف می زنم

مسعود کیمیایی متولد 7 مرداد 1320 در تهران است. مسعود کیمیایی از بهترین و متبحرترین کارگردانان تاریخ سینمای ایران است. مطمئناً همه ما نام مسعود کیمیایی را شنیده و فیلم های او را نیز دیده ایم. مسعود کیمیایی معروف به استاد قهرمان‌سازی در سینمای ایران است. اما حواشی اخیر در مورد مسعود کیمیایی و خانواده اش از مصاحبه گوگوش صورت کرفته که اول با واکنش پسرش پولاد کیمیایی همراه شد و حالا خالی از لطف نیست که اولین واکنش خود مسعود کیمیایی نسبت به این مصاحبه را ببینیم.

در فیلم زیر خبرنگار در مورد مصاحبه اخیر خانم گوگوش از استاد مسعود کیمیایی سؤال می پرسد. واکنش مسعود کیمیایی جالب بود.

دیگران چه می خوانند:

 

مسعود کیمیایی

مسعود کیمیایی (زادهٔ 7 مرداد 1320) فیلم‌ساز و نویسندهٔ ایرانی است. او از چهره‌های برجسته سینمای ایران و از چهره‌های اصلی موج نوی سینمای ایران است.[نیازمند منبع] او را کارگردانی مؤلف و تأثیرگذار دانسته‌اند که در شکل‌گیری اقتصاد سینما در ایران نقشی مهم داشته‌است. کیمیایی همچنین معروف به استاد قهرمان‌سازی در سینمای ایران است. او با ساخت فیلم قیصر (1348) دو قطب هنری و تجاری سینما را پیوند داد و همراه هنرمندانی چون ناصر تقوایی، داریوش مهرجویی، بهرام بیضایی، هژیر داریوش، فریدون گُله و علی حاتمی و چند فیلم‌ساز دیگر، آغازگر دوره‌ای بود که موج نو در سینمای ایران شناخته شد.[نیازمند منبع] اغلب آثار کیمیایی در ژانر اجتماعی-سیاسی است. او علاوه بر فعالیت‌های سینمایی، رمان نوشتن و شعر را نیز تجربه کرده‌است.

کیمیایی فیلم‌سازی را با برادران اخوان شروع کرد و با استودیوهای آریانا فیلم برای فیلم قیصر و سازمان سینمایی پیام برای فیلم رضا موتوری (1349) کارش را ادامه داد. سه فیلم بلوچ، خاک و گوزن‌ها را برای مهدی میثاقیه، تهیه‌کننده ایرانی، ساخت و فیلم روشنفکرانه‌اش غزل (1355) را هم برای تل فیلم ساخت و داش آکل (1350) را برای برادران رشیدیان.

کیمیایی در سال 1991 برای فیلم دندان مار نامزد جایزه خرس طلایی جشنواره فیلم برلین شد و جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره فیلم برلین نیز به او رسید. همچنین در سال 1389 از جشنواره فیلم فجر برای فیلم جرم سیمرغ بلورین بهترین فیلم گرفت. در یک نظرسنجی که برای گزینش بهترین فیلم سینمای پیش از انقلاب 1357 ایران با رأی 27 تن منتقد و نویسنده اجرا شد، گوزن‌ها با 20 رأی بهترین فیلم سینمای پیش از انقلاب ایران شناخته شد. در رأی‌گیری دیگری از 55 منتقد سینمایی ایرانی در سال 1381 نیز، فیلمِ گوزن‌ها با 17 رأی همراهِ باشو، غریبهٔ کوچک کارِ بهرام بیضایی بهترین فیلم تاریخ سینمای ایران شناخته شد

زندگی‌نامه مسعود کیمیایی
مسعود کیمیایی، 7 مرداد 1320 در خیابان چراغ‌برق یا چراغ‌گاز در کوچهٔ سراج‌الملک زاده شد. خانواده کیمیایی هنگامی که او سه سال داشت به خانه‌ای در کوچه سید ابراهیم در خیابان ری تهران نقل مکان کردند. پس از آن به ترتیب در کوچه دردار، آصف‌الدوله، سقاباشی، خیابان عین الدوله (خیابان ایران) و سرانجام در خیابان بهار ساکن شد. او دو خواهر و یک برادر دارد. از دبیرستان بدر، دیپلم متوسطه گرفت. پس از دبیرستان کم‌کم وارد محافل روشنفکری شد و همراه چند تن از دوستان علاقه‌مند، انتشارات طُرفه را بنیاد نهاد. از همان دوره به موسیقی هم علاقه‌مند شد و چند ساز مانند پیانو و گیتار را در حد غیر حرفه‌ای می‌نوازد. اما از هر چیز بیشتر به سینما علاقه داشت.

او تاکنون سه بار ازدواج کرده‌است. پس از طلاق از همسر اولش که دختری به نام «گیلدا» از او دارد، با گیتی پاشایی (آهنگساز و خواننده؛ 1374–1348) ازدواج کرد که حاصل آن پولاد کیمیایی بود و پس از آن با گوگوش، خواننده سرشناس (1382–1376) ازدواج کرد.

بهروز وثوقی، فرامرز قریبیان، نعمت حقیقی، اسفندیار منفردزاده و محمد تراب نیا چهره‌های اثرگذار بر روی آثار و فعالیت مسعود کیمیایی بودند.

ببینید | اولین واکنش مسعود کیمیایی نسبت به مصاحبه گوگوش | من فقط در مورد داریوش مهرجویی حرف می زنم

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟