به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، هادی مومنی در این باره خاطرنشان کرد: تکمیل این پروژه موجب تسهیل تردد و کاهش بار ترافیکی مسیرهای منتهی به بندر شهیدبهشتی، اتصال طرح توسعه بندر شهید بهشتی به شبکه راه اصلی و راه آهن سراسری کشور می شود.
به گفته معاون و مهندسی بندر چابهار، افزایش ایمنی سفر و کاهش تصادفات و همچنین تسهیل تردد و دسترسی بی دغدغه عموم مردم و گردشگران به پارک تفریحی و گردشگری بهاران چابهار از طریق زیرگذر صیاد، از دیگر امتیازات این راهگذر لجستیکی قلمداد می شود.
وی افزود: این پروژه شامل 6 خط تندرو، 2 خط ریل رفت و برگشت، 2خط کندرو شمالی، 4 خط کندرو جنوبی و همچنین زیرگذر بلوار صیاد و 4 کانال آبرو است که با اعتباری بالغ بر 18 میلیون دلار از منابع داخلی سازمانی بنادر و دریانوردی در دست اجرا و تکمیل است.
مومنی توضیح داد: بندر چابهار به دلیل قرارگیری در کریدورهای بین المللی و بهره مندی از آب های عمیق اقیانوسی، یک بندر مهم و راهبردی برای کشور است که ضرورت دارد به شیوه های مختلف حمل و نقل زمینی هوایی و ریلی متصل باشد.
معاون فنی مهندسی بندر چابهارتاکید کرد: این پروژه با احداث بسترسازی، احداث جاده کریدور، احداث دیوارهای حایل شمالی و جنوبی، احداث زیرگذر به سمت دریا بزرگ، نصب گاردریل ها و سیستم روشنایی و بسترسازی مسیر راه آهن، پروژه به پیشرفت 95 درصدی رسیده است که طی یک ماه آینده اتصال بندر شهید بهشتی به جاده اصلی و مسیر تردد عموم مردم به سمت پارک بهاران از طریق زیرگذر بلوار صیاد مورد بهره برداری کامل قرار خواهد گرفت.
0 دیدگاه