به گزارش روابط گستر، بانک تجارت یکی از پنج بانک برتر ایران است که با برنامهریزی در ارائه خدمات نوین سعی دارد تا در سال 1402 با ارائه متنوعترین خدمات در راستای مشتریمداری با بهرهگیری از ابزار مالی بهروز شده در کنار نیروی انسانی خلاق و مستعد نقشی اساسی را در جهت کسب درآمد و افزایش سهم بازار سرمایه ایفا نماید.
مجموع تسهیلات پرداختی بانک تجارت از سال 1398 تا پایان سال 1401 با طی کردن روندی صعودی به 478 فقره و جمعاً بیست و چهار هزار و 722 میلیارد ریال بالغ شده است. در بخش تعهدات نیز بانک تجارت با مجموع 1830 فقره و جمعاً شصتویکهزار و 353 میلیارد ریال، فاصلهای معنادار با سایر بانکهای کشور دارد.
بانک تجارت، با درنظر گرفتن فعالیتهای مبتنی بر مسئولیت اجتماعی در کنار مشارکت در پروژههای توسعهای و سودآور قصد دارد با جدیتی بیشتر از قبل حمایتهای مالی خود را از طرحهای عامالمنفعه و همچنین پرداخت وامهای تکلیفی به اقشار آسیبپذیر جامعه را ادامه و ارتقاء دهد.
طبق آخرین آمار اردیبهشت 1402 از عملکرد بانکها در بورس، بانک تجارت با حدود 610 هزار میلیارد تومان در رتبه دوم جذب سپرده قرار دارد. «وتجارت» در سالهای اخیر عملکرد قابلتوجهی را به نمایش گذاشته و ازجمله بانکهای برتر در بین بانکهای ایرانی اعم از دولتی، خصوصی، بورسی و تجاری بوده و هرگز از گروه پنج بانک برتر ایرانی خارج نشده است.
طبق اعلام صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری بانک تجارت طی سال 1401 در چارچوب عمل به شعار «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» رتبه نخست را در ارائه خدمات مالی به شرکتهای دانشبنیان به دست آورد.
براساس این گزارش، بانک تجارت در سال جاری تحقق شعار و منویات رهبر معظم انقلاب در رشد تولید و مهار تورم را با حمایتهای تسهیلاتی از کسب و کارهای کوچک و بزرگ و تولیدکنندگان در دستور کار خود قرار داده است.
برنامههای فناورمحور بانک تجارت در راستای ارائه خدمات سهل و آسان به صورت کاملا غیرحضوری از جمله اقدامات شایسته این بانک در سال 1401 بوده است که در سال جدید هم با مشارکت و حمایت از شرکتهای دانشبنیان و نخبگان جوان ایرانی بیش از پیش ادامه خواهد داشت.
در همین راستا، سفته الکترونیک برای تسهیل فرآیند اعطای تسهیلات غیرحضوری، در مرحله آغازین، در اپلیکیشن باجت این بانک در خردادماه جاری به عنوان خدمتی جدید از بانک تجارت رونمایی شد.
فرآیند پیادهسازی سرویس سفته الکترونیک بر پایه زیرساخت ارائه شده از سوی وزارت امور اقتصادی و دارایی از اواسط سال 1401 آغاز شد و پس از تایید کارشناسان و مدیران این وزارتخانه در روز سهشنبه نهم خردادماه، مجوز عملیاتی کردن سفته الکترونیک، به منظور بهرهبرداری در فرآیند اعطای تسهیلات و اعتبارات برای بانک تجارت صادر شد.
کارمزد اندک صدور، حذف سفته کاغذی و تسهیل و تسریع در صدور سفته، ضمانت سفته و امکان واخواست سفته به صورت الکترونیکی را میتوان از جمله مزایای سفته الکترونیک برشمرد؛ طرحی که با هدف دیجیتالی کردن سرویسهای تسهیلات و اعتبارات بانک تجارت به مشتریان، طراحی و توسعه داده شده و امکان استفاده به عنوان ابزار ضمانت و وثیقه در کانالهای بانک را فراهم خواهد کرد.
علاوه بر این بانک تجارت، همواره احترام به مشتریان را سرلوحه ارائه خدمات مالی و پولی و رفتار کارکنان خود قرار داده است و در این مسیر با به روز کردن سیستم آموزشی کارکنان خود برمبنای آخرین تحولات آموزشی در نظام بانکی سعی دارد با اجرای دقیق برنامههای حول محور مشتریمداری در سال 1402 گامهای اساسی را در مسیر توسعه بر دارد.
0 دیدگاه