به گزارش روابط عمومي، این دوره از ارزيابی جهت صحهگذاري پروژه های مكانيزاسيون فرايند صدور TSR و Permit، پروژه مطالعات طرح جامع تامين آب مجتمع و پروژه مديريت ريسك هاي سازماني(ERM)،فرايند خود ارزيابي ، چرايي انتخاب 3 پروژه و بررسي نقشه راه تعالي شركت و مسير سرآمدي از مهم ترين مواردي بود كه در جلسه بررسي شد.
"امیر آشتیانی" مدیر برنامه ریزی و اطلاعات شرکت پتروشیمی خراسان، مدیریت صحهگذاري پروژههاي بهبود در حوزه تعالي سازمان مدل 2020 را از مهم ترين اهداف اين نشست بيان كرد و اظهار داشت:اين نوع ارزيابي با ساير ارزيابيهاي معمول سطح پتروشيمي تفاوت دارد،در اين نوع مدل از ارزیابی ها، صحهگذاري پروژه ها مطرح است و عملا ارزيابي كه در مدل تعالي انتظار داريم محقق نمي شود اما اين عمل مقدمه اي است كه دبيرخانه انتظار اجراي اين فرايند را دارد.
ایشان با اشاره به شعار محوري جايزه در نهمين دوره جايزه تعالي صنعت پتروشيمي "دانش محوري،سرآمدي و توسعه پايدار" تصريح كرد: دانش محوري و سرآمدي مواردي هستند كه در سال هاي قبل نيز پتروشيمي خراسان با كسب تنديس بلورين به اثبات رسانده آشنايي لازم را در اين موارد دارد اما در مورد توسعه پايدار بايد مطالعات بيشتري صورت بگيرد كه مواردي نظير محيط زيست و 17 اصل سازمان ملل را پوشش مي دهد .
وي به فرايند خود ارزيابي و چرايي انتخاب اين 3 پروژه اشاره كرد و افزود:اولويت انتخاب اين 3 پروژه،اهميت انتخاب آن ها، بررسي نقشه راه و مسير سرآمدي شركت از ديگر مواردي است كه در این فرایند عملياتي خواهد شد.
به گفته وي خروجي ارزيابيهاي حاصل شده تعيين نقاط قوت،تعيين نقاط قابل بهبود و تعيين جايگاه و امتياز كسب شده سازمان در بحث صحه گذاري ارزيابي جايزه تعالي خواهد بود.
لازم به ذكر است شركت پتروشيمي خراسان در خصوص دريافت جوايز تعالي صنعت پتروشيمي در سال 95 و 96 مفتخر به حفظ تنديس بلورين شد،سال 98 در جايزه تعالي نگهداري حائز تنديس سيمين و در سال 1400 در مدل كيفيت حائز رتبه تنديس شد.
0 دیدگاه