به گزارش روابط عمومی بیمه تعاون به نقل از پایگاه خبری خرد و کلان، شرکت ها در طول دوره فعالیت خود افزایش سرمایه می دهند، چرا که این اقدام باعث توسعه فعالیت ها و نیز افزایش امکانات مالی در اختیار شرکت می شود.
آورده جدید ناشی از افزایش سرمایه، جنبه مثبت دارایی شرکت را بیشتر می کند و در نتیجه قدرت مانور شرکت در بازار هدف را بیشتر می کند.
در مرحله بعد، آنچه اهمیت دارد، افزایش سرمایه نقدی است. این روش افزایش سرمایه، نه تنها برای شرکت و توسعه فعالیت آن مناسب است، بلکه برای سهامداران نیز مطلوب است.
نگاهی به تاریخچه شرکت بیمه تعاون از این حکایت دارد که این شرکت طی دوران فعالیت خود نه تنها سرمایه خود را تا 18 برابر سرمایه اولیه افزایش داده، بلکه این افزایش سرمایه همواره از محل آورده نقدی یا سود انباشته بوده است.
بیمه تعاون که در سال 1391 کار خود را با سرمایه 280 میلیارد ریالی آغاز کرده، در سال گذشته این رقم را به 5 هزار میلیارد ریال افزایش داده است. شیب 75 درصدی، 206 درصدی و 233 درصدی افزایش سرمایه بیمه تعاون طی سه دوره، اکنون این شرکت را در میانه جدول شرکت های بیمه از منظر سرمایه ثبتی قرار داده است.
0 دیدگاه