به گزارش شستا رسانه، ابراهیم بازیان مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی در جلسه شورای معاونین و مدیران عامل هلدینگهای شستا با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص هیات های اندیشه ورز گفت: شستا یکی از هلدینگ ها بزرگ اقتصادی در کشور است که شرایط گوناگون باعث می شود افراد مختلف در جایگاه های مدیریتی گوناگون آمد و رفت داشته باشند . باید به این موضوع توجه کرد که چقدر می توان به آدم ها متکی شد .
وی با اشاره به تشکیل اندیشکده شستا افزود: یک هیات اندیشه ورزی و یک دانشکده می تواند افراد متخصص و صاحب نظر را به مجموعه اضافه کند. اندیشکده شستا ایجاد شد تا همگان را به اندیشه کردن تذکر بدهد. اندیشکده شستا متمم و مکمل است و وظیفه دارد صنعت، دانشگاه و صنوف رو کنار هم گردآورد.
مدیرعامل شستا تشریح کرد: برنامه ریزی و مدیریت راهبردی از ماموریت های اصلی تشکیل اندیشکده شستا است . باید از نخبگان اندیشه ورز در جهت پیشبرد اهداف این اندیشکده استفاده شود. اندیشکده شستا زمانی به اهداف خود میرسد که مدیران هلدینگ ها و شرکت ها نهایت همکاری را با آن داشته باشند. رسیدن به فهم مشترک از الزامات این مهم است .
وی افزود: رسیدن به فهم مشترک باعث سرعت یافتن ماموریت های اندیشکده شستا می شود . این سرعت نه به معنای شتاب زده گی بلکه به معنای سرعت مطمئنه با تعامل دوسویه فی مابین اندیشکده و شرکتهای تابعه است .
بازیان با اشاره به میزگرد های تخصصی پیش بینی شده در اندیشکده شستا گفت: این میزگردها میدانی است که موضوعات کلان را ناظر به صنعت بررسی میکند. شستا باید راهبردی فکر کند و با دانش قدم بردارد .
وی با اشاره به لزوم توجه به تعدیل پرتفو هلدینگ ها تابعه تشریح کرد: تعدیل پرتفو قطعا نیاز به برنامه ریزی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت دارد. جامعیت و مانعیت اصلاح پرتفو باید با همکاری هلدینگ ها به دست آید .شناسایی مختصات مشارکت و همکاری در اصلاح پرتفو از امور مهم و اثر گذار است.
مدیرعامل شستا تصریح کرد: الزامات اولیه اصلاح پرتفو باید مشخصا اعلام شود. در این خصوص شستا که وظیفه هدایت، حمایت و نظارت را برعهده دارد باید در اصلاح پرتفو هلدینگها نقش آفرینی کند. برای اصلاح پرتفو با دیدگاه سیستمی کار را آغاز میکنیم. در دیدگاه سیستمی ، زیر سیستم هایی مشخص می شود که دارای ورودی ، خروجی و ساز و کار انجام کار، تعریف می شود.
وی با اشاره به اصلاحاتِ ناظر به برنامه ریزی تحولی شستا گفت: این برنامه تحولی در شستا یک بخش سیاستها ، بخشی عملکرد و یک بخش دیگر ، گزارش های ناظر به حداقل ترین اصلاح هاست که نشان گر پیامد ها و آثار برنامه ریزی ها است.
وی افزود: در این اصلاحات، تکمیل ، خروج و بهینه کردن پرتفو را دنبال می نماییم. البته که باید مراقب بود افراط و تفریط صورت نپذیرد . بهترین راه پیش گرفتن اعتدال است . گام اول نگرش بایک نگاه نسبی است. اصلاح پرتفو را در 6 ماهه دوم دنبال خواهیم کرد. برنامه راهبردی 5 ساله شستا ناظر به برنامه راهبردی شرکت ها ست. در این زمینه اصلاح پرتفو راهبرد اصلی و جامع ما خواهد بود .
مدیرعامل شستا با اشاره به ماموریت های شستا گفت: ما در شستا ماموریت دانش بنیان را دنبال میکنیم. بین فعالیت دانش بنیان و ماموریت دانش بنیان تفاوت های زیادی است . ماموریت دانش بنیان یکی از مهمترین مظاهر اقتصاد مقاومتی است.
وی افزود : اهمیت، چیستی و چرایی اقتصاد دانش بنیان موجب شد در ساختار جدید شستا معاونت نوآوری و اقتصاد دانش بنیان را ایجاد کنیم.
بازیان تشریح کرد: در یک بازه زمانی بحث اقتصاد روی ریل کشاورزی بود . امروز اقتصاد بر روی ریل علم و دانش حرکت می کند .اقتصاد دانش بنیان، اقتصاد بی وزن است چرا که در ذهن است . وزن دهی به اقتصاد دانش بنیان وظیفه ما مدیران است .
وی تصریح کرد: امروز وظیفه ما ایجاد ارزش افزوده در خصوص سرمایه بین النسلی تحت مدیریت ما است. امروز باید تمام حرکات و برنامه ریزی ها با رویکرد دانش بنیانی باشد. مکررا بحث نوسازی و بهسازی در شرکت های تابعه را عنوان کردیم . این نو سازی می تواند از منظر دانش بنیانی دنبال شود .
0 دیدگاه