به گزارش روابط عمومي بانك ملي ايران ،قائممقام مدیرعامل اين بانک در همایش مذكور گفت: مهمترین دارایی یک سازمان منابع انسانی است و همه تاکید و توجه ارکان یک سازمان به این حوزه مي باشد.
ابوالفضل نجارزاده با اشاره به نقش بانك ملي ايران در شكل دهي هويت نظام بانكي كشور افزود: آغازگر نظام بانکی کشور بانک ملی ايران بوده است و با توجه به اهمیت این بانک در نظام مالی و بانکی کشور باید به همه جوانب ساختاری آن توجه ویژه شود.
وی ادامه داد: ابعاد جذب و نگهداشت و همچنین آموزش برای نیروی انسانی بسیار موثر است اما به موضوع رفاه کارکنان باید خیلی جدی پرداخته شود. شرایط اقتصادی حال حاضر با گذشته تفاوت زیادی دارد و اگر نتوانیم شرایط محیطی، رفاهی و آموزشی مناسبی را برای همکاران درنظر بگیریم کاهش تعلق و انگیزه سازمانی را بهدنبال دارد که این مهم در عملکرد و بهره وري، خود را نشان میدهد.
وی اظهار کرد: به موضوع رفاه در حوزه منابع انسانی باید به صورت ويژه توجه کنیم. همه همکاران در نظام بانکی با مسائل مختلف اقتصادی رو به رو هستند و وظیفه ماست که دغدغههای همکاران را پیگیری کنیم.
نجارزاده با بیان اینکه چشم نظام بانکی ما به بانک ملی ايران است ، اضافه کرد: دغدغه همه ارکان مدیریتی بانک، مسائل معیشتی همکاران است و هر پیشنهادی که کارشناسی باشد در جهت رفع اين مسائل پذیرا هستيم.
وی لزوم ارتقای کیفیت واحدهای اقامتی کارکنان بانک ملی ايران در سراسر کشور و نوسازی و بهسازی آنها را بسیار با اهمیت خواند و گفت: این اماکن باید توسعه جغرافیایی داشته باشند که ظرفیت آن موجود است. از سوی دیگر با سامانه شدن این اماکن، همه همکاران باید فرصت برابر برای استفاده از اقامتگاهها را داشته باشند.
قائممقام مديرعامل بانک ملی ایران در ادامه با اشاره به حوزه درمان نیز افزود: تحولات خدمات درمانی فقط توسط بدنه بیمارستان، شدنی نیست و همه بخشهای رفاهی باید به کمک بیایند. باید دایره پوشش خدمات بیمهای همکاران را بسیار گسترده و به هزینههای بیمهی سهم همکار کمک کنیم تا بتوانند به جز بیمارستان بانک ملی ايران از سایر بخشهای درمانی کشور نیز استفاده کنند. همچنین باید برنامهریزی کنیم تا پایش سلامت در کوتاهمدت و مرتب انجام شود. حوزه ورزش هم باید توزیع برابر داشته و در تهران متمرکز نباشد.
نجارزاده اظهار کرد: سیاستها و برنامههای جدید موسسه کوثر، شفافیت است و باید صورت مالی خود را حسابرسی شده و شفاف در سایت اعلام کند. بنابراین حاکمیت شرکتی را در این مجموعه مستقر میکنیم. کوثر در حال راهاندازی یک مجموعه دندانپزشکی مجهز در تهران است که در استانها هم نمونه آن باید اجرا شود.
وی ادامه داد: دغدغه بازنشستگی همکاران شرکتی در مجموعه کوثر با پیشبینی صندوق آتیه حل شده است.
ظرفیتسازی براي افزايش حقوق و مزايا
حسن مونسان عضو هیاتمدیره بانک ملی کشور نیز در این همایش اظهار کرد: مشتری ما همکار ماست و تا وقتی به رفاه همکاران توجه نداشته باشیم به مسیری نمیرویم که بهرهوری را در خود داشته باشد.
وی افزود: باتوجه به دغدغه معیشتی همکارانمان در بانک ملی ايران، هر راهی که برای ظرفیتسازی ممکن است در دستور کار پیگیری برای افزایش حقوق و مزایا قرار دادهایم و ظرفیتسازی مهمترین روش ماست.
وی ایجاد فرصتها و ظرفیتها، صندوقها، شرکتها، توزیع سهام و سود و درآمد خارج از حقوق و مزایا، درمان و اسکان را بهعنوان دغدغههای اصلی همکاران برشمرد و تاکید کرد: نباید پرداخت کمکهزینه درمان بیش از 6ماه بهطول بیانجامد. بیمه عمر همه همکاران شاغل و بازنشسته باید پیشبینی شود و یک سامانه یکپارچه عادلانه برای اسکان همکاران داشته باشیم. آنوقت با درست شدن این بخش، ارتقای سازمان را شاهد خواهیم بود.
وي گفت: امنیت روانی همکاران در حالی که در اوج مشکلات و کمبودها چنین فعالانه کار میکنند اولویت ماست و هیاتمدیره با تمامی قوا از برنامههای رفاهی و درمانی حمایت میکند و در کمیته جبران خدمات هم آمادگی پذیرش همه پیشنهادها را داریم.
مدیران رفاهی به استانها سر بزنند
صمد عزیزنژاد ديگر عضو هیاتمدیره بانک ملی ایران نیز در ادامه همایش گفت: مدیران رفاهی باید از قالب تهراننشینی خارج شده و برای دریافت صحیح مشکلات به استانها سر بزنند تا تبعیض میان استانها و مدیران و کارکنان کم شود.
وی تاکید کرد: نباید امکانات در تهران تجمیع باشد که همکاران برای درمان مجبور به مراجعه به پایتخت باشند. زیرا اگر این امکانات در استانها هم فراهم شود فاصله کمتر شده و هزینهها نیز بهدنبال آن برای سازمان و همکاران کاهش مییابد.
وی یادآور شد: الگوی رفتار در موضوع رفاه باید شفاف باشد، بهطور مثال سیستم فاکتورها و نسخ در کمکهزینهها باید شفاف عمل کند. همچنین با افزایش همکاری با بیمهها اشکالات بسیاری حل میشود.
تمامی امکانات و ظرفیتها پای کار میآیند
در ادامه، معاون منابع انسانی بانک ملی ايران گفت: بانک ملی ايران با توجه به قدمت خود نقش انکارناپذیر منابع انسانی را در پیشبرد اهداف سازمانی میداند و به همین دلیل برای اعتلای نقش و کارایی آنها همه تلاش خود را انجام مي دهد.
فرهاد معقول افزود: اجرای درست برنامههای رفاهی، موجی از حمایت را بهدنبال دارد که بهرهوری همکاران را افزایش میدهد.
وی با اشاره به بیمارستان بانک ملی ايران و تلاش برای ارتقای آن اظهار کرد: این بیمارستان میزان اهمیت مدیران بانک نسبت به مقوله درمان همکاران را نشان میدهد.
وی یادآور شد: دی ماه گذشته در یک کجسلیقگی سامانه جافام قطع شد که هزینه بسیاری را به همکاران تحمیل کرد. بنابراین با پیگیریهای بسیار بهعنوان متولی تلاش کردیم تا این سامانه به مدار بازگردد و با ارتقاي آن قابلیت نسخهنویسی، نسخهپیچی و ارسال عکس را داشته و به کار خود ادامه دهد. اکنون نیز در استانهای تهران، هرمزگان و خوزستان بهعنوان پایلوت وصل شده و طی 15روز آینده در کل کشور فعال خواهد شد.
معقول ادامه داد: دوستان ما در بخشهای IT و رفاه و درمان، شبانهروزی تلاش میکنند تا مشکلات برطرف شود .
وی اضافه کرد: مجوز استخدام هزارو732 نفر اخذ شده كه با ورود آنها به بانك بخشي از كسري كادر شعب برطرف خواهد شد.
وی همچنین از هماهنگی برای برپایی جلسه فوقالعاده شورای بانک ملی کشور برای حل مشکلات و کمک به معیشت همکاران خبر داد و گفت: استفاده از تمامی امکانات و ظرفیتها برای بهسازی و توسعه مراکز رفاهی را نیز در دستور کار داریم.
• خدمت به همکاران مایه مباهات است
رئیس ادارهکل رفاه و درمان بانک ملی ایران نیز این همایش را سومین دوره نشست مشترک بانک با بیمه خواند و گفت: ما یک بخش تخصصی و خدماتی هستیم که به خدمتگزاری خود به همکاران در بانک ملی ايران افتخار میکنیم و ارائه خدمت را سبب افزایش انگیزه آنان میدانیم.
مصطفی عاشوری اظهار کرد: پس از افزون بر سه سال از شیوع کرونا، مراکز رفاهی از 15 بهمن 1400 در بابلسر بازگشایی شده و آشپزخانه مهمی نیز در مشهد آغاز بهکار کرده است. همچنین با برگزاری دو جام شهید سلیمانی و دهه مبارک فجر، فعالیتهای ورزشی خود را دوباره آغاز کردهایم.
وی ادامه داد: ساخت و تجهیز مجموعه شهید سنجرانی در ادارات مرکزی، افزایش مراکز اقامتی در تهران و مشهد (هتل حیات) با همت مدیران، افزایش سن فرزندان برای استفاده از بیمه از 30 سال به 40 سال با هدف تکریم بازنشستگان و انعقاد قرارداد با بیمه نوین از 5 مرداد 1400 از دیگر تلاشهای این ادارهکل در راستای خدمت به همکاران بوده است.
وی همچنین ایجاد و نگهداری فضای سبز در ادارات مرکزی، بازسازی ساختمان ظهیرالاسلام و از سرگیری فعالیت آموزشی و ورزشی فرزندان همکاران را از دیگر فعالیتهای این مجموعه برشمرد و یادآور شد: برای افزایش مراکز اقامتی در تهران با معضلاتی روبهرو هستیم که امیدواریم با حل آنها بتوانیم مشکلات همکاران در زمینه اسکان را برطرف کنیم.
عاشوری تاکید کرد: در حوزه امور اجتماعی از وظایف سازمانی ما این است که به همکاران بازنشسته خود سرکشی کنیم و برای اینکه بتوانیم شأن این همکاران را رعایت کنیم باید ردیف بودجهای برای این کار تعریف شود.
• بیمارستان بانک رو به توسعه
حمید جمالی طرئی رئیس بیمارستان بانک ملی نیز در این همایش اظهار کرد: بخشهای بیمارستان ما شامل کلینیک، پاراکلینیک، درمانگاهی و درمانی است.
وی ادامه داد: در 6ماه گذشته در این بیمارستان 410هزار فعالیت پاراکلینیکی، 149هزار کار کلینیکی، 9715 مورد بستری و 95هزار کار درمانگاهی با روشها و معیارهای درمانی انجام گرفته است که امیدواریم خدمات ما گسترش یابد.
وی با اشاره به پتانسيل بالای این بیمارستان با حضور 30هزار کارمند، 200هزار پرسنل تحت پوشش و افزون بر 30هزار بازنشسته گفت: بر دیجیتالی شدن بیمارستان تاکید بسیاری دارم و همه بخشهای آن باید تا یکی دو سال آینده به این مقوله بپیوندند. همچنین باید پرونده الکترونیک ایجاد تا بتوانیم از این پرونده دیتا استخراج کنیم.
جمالی با اشاره به برنامهریزی برای ایجاد دو بخش جدید تشخیص و درمان سرطان و همچنین سوختگی افزود: بهینهسازی تجهیزات قدیمی، آموزش طب پیشگيری و گسترش سرویسهای خدمات سلامت از دیگر برنامههای ماست، همچنین با گجتهایی که ایجاد میکنیم میتوانیم برای افراد تحت پوشش خود سیستم مانیتورینگ را فعال کنیم. با ایجاد واحد CRM نیز مشکلات سیستم درمان را متوجه شده و مرتفع میسازیم. فعالسازی سیستم ارجاع از دیگر برنامههای یکپارچهسازی درمان در بانک ملی ايران خواهد بود. ضمن توجه ویژه به اقتصاد درمان، Home Care و ایجاد کلینیکهای تخصصی مانند زخم و درد هم از دیگر برنامههای جدیدی است که درنظر داریم.
وی در پایان برنامه آموزش كاركنان و جامعه هدف، برنامهریزی جدی و قوی کمیتههای درمانی و بازگشت سامانه جافام به سیستم کاری را از دیگر برنامههای این بیمارستان ذکر کرد
0 دیدگاه