زهرا امیر ابراهیمی بازیگر ایرانی است که سالهاست به کشورهای خارجی مهاجرت کرده است. زهرا امیر ابراهیمی در این سال ها سختی های زیادی کشیده است. زهرا امیر ابراهیمی در جشنواره کن 2022 حضور داشتو در نهایت موفق شد جایزه بهترین بازیگر زن را از آن خود کند. اما چیزی که مشهود است، چهره شکسته زهرا امیر ابراهیمی در این جسنواره است.
عکسی خاص و متفاوت از زهرا امیر ابراهیمی بازیگر مطرحی که بخاطر بعضی مسائل مدت زیادی است از ایران مهاجرت کرده با چهره شکسته منتشر شد.
فراستی در بخشی از این نشست درباره واکنشها به فیلم عنکبوت مقدس با بازی زهرا امیر ابرهیمی گفت: «یک بار گفتم اینجا هم میگویم؛ این اثر اصلاً فیلم نیست. این یک اثر مفلوک، حقیر، بیوطن و بیهمهچیز است. پس غلط کرده که بتواند به امام رضا توهین کند. اصلاً در این حد نیست. از این رو این اندازه حساسیت هم نیاز نبود.»
وی در پاسخ به سؤال یکی از حاضران که واکنش وجدان جمعی را به او متذکر شد، در پاسخ گفت: «وجدان جمعی آبادان است نه جشنواره فیلم کن.»
عکسی خاص و متفاوت از زهرا امیر ابراهیمی بازیگر مطرحی که بخاطر بعضی مسائل مدت زیادی است از ایران مهاجرت کرده با چهره شکسته منتشر شد.
زهرا امیر ابراهیمی متولد 1360 یکی از بازیگران زن ایرانی است که علاوه بر بازیگری کار عکاسی را نیز دنبال می کرده است.
زهرا امیر ابراهیمی در سینما و تلویزیون
اولین تجربه خود را در با فیلم انتظار در سال 79 در سینما بدست آورد، زهرا امیر ابراهیمی سپس در سال 83 وقتی 23 ساله بود با سریال کمکم کن در رمضان 93 دیده شد.
«خوشحالی و موفقیت برای من مفاهیم عمومی و جمعی هستند. هرچند در این لحظه خیلی خوشحالم، ولی بخشی از وجودم برای مردم ایران که هر روز گرفتار مشکلات زیادی هستند غمگین است. دل من با آبادان است. دل من با گوشه و کنار خاک ایران است. من اینجام اما دلم با زنان و مردان ایران است.»
زهرا امیر ابراهیمی در ادامه مراسم اهدای جوایز، به زبان فرانسوی به حضار گفت:
«من امشب راه زیادی را برای حضور در این صحنه طی کرده ام. این قصه ی یک سفر است. داستان آسانی نبود. قصه تحقیر بود ولی سینما هم بود. تنهایی بود ولی سینما هم بود. تاریکی بود ولی سینما هم بود و اکنون من روبه روی همه شما ایستاده ام . امشب شب خوشحالی و رنگ و لعاب است و باز این سینما است، این واقعا سینماست. من هرگز نمی توانم به اندازه کافی از این ترکیب نور و رنگ و سایه تشکر کنم. بر پرده ای که دنیا را بزرگ تر می کند. سینما به معنای واقعی کلمه جان من را نجات داد و می دانم این سینما جان خیلی ها را نجات داده است. در ایران، در افغانستان، در مالی و یا حومه پاریس... و عنکبوت مقدس، این فیلم درباره زنان است...
از علی عباسی متشکرم که اینقدر دیوانه وار و سخاوتمند بودی و بر خلاف همه چیز این کار قدرتمند را هدایت کردی ... من هنوز باور نمی کنم آدم هایی که ستایششان می کردم تصمیم گرفتند من را از میان اقیانوسی از بازیگران زن عالی انتخاب کنند.
هیات داوران بخش مسابقه اصلی با حضور اصغر فرهادی سینماگر ایرانی در کنار «وینسنت لیندون» (رئیس هیات داوران)، «ربکا هال»، «دیپیکا پادوکونه»، «یاسمینه ترینکا»، «لاج لی»، «جف نیکولز» و «یواخیم تریه» در نهایت فیلم «مثلث غم» ساخته «روبن اوستلوند» را شایسته دریافت نخل طلای بهترین فیلم معرفی کردند.
1 دیدگاه