اقساط وام ودیعه مسکن تعیین شد | خبر برای متقاضیان وام ودیعه مسکن

روز گذشته با موافقت شورای پول و اعتبار سقف پرداخت وام کمک ودیعه مسکن افزایش پیدا کرد و سقف این تسهیلات در تهران، مراکز استان‌ها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت و سایر شهرها به ترتیب ۱۰۰، ۷۰ و ۴۰ میلیون تومان شد.
اقساط وام ودیعه مسکن تعیین شد | خبر برای متقاضیان وام ودیعه مسکن

وام ودیعه مسکن وامی است که برای تامین تمام یا قسمتی از هزینه ودیعه واحد مسکونی مورد نیاز افراد پرداخت می‌شود و در طول دوره اجاره واحد مسکونی، مورد استفاده قرار می‌گیرد. وام ودیعه مسکن در جهت کمک به مستاجران کم درآمد از سوی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ارائه می شود. وام ودیعه مسکن تا سقف 70 میلیون تومان به متقاضیان برای اجاره و پول پیش مسکن پرداخت می شود. حال برای کنترل بازار اجاره مسکن سقف وام ودیعه مسکن را دولت افزایش می دهد. در ادامه به آخرین خبر از وام ودیعه مسکن می پردازیم.

دیگران چه می خوانند:

با موافقت شورای پول و اعتبار، سقف پرداخت وام کمک ودیعه مسکن در تهران، شهرستان‌ها و سایر شهرها افزایش پیدا کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد مستاجران تهرانی برای وام 100 میلیونی ودیعه مسکن باید ماهانه تقریبا 2.5 میلیون تومان قسط بدهند.

اقساط وام جدید اجاره چقدر است؟

روز گذشته با موافقت شورای پول و اعتبار سقف پرداخت وام کمک ودیعه مسکن افزایش پیدا کرد و سقف این تسهیلات در تهران، مراکز استان‌ها و شهرهای بالای 200 هزار نفر جمعیت و سایر شهرها به ترتیب 100، 70 و 40 میلیون تومان شد. 

براساس اعلام بانک مرکزی، دوره بازپرداخت این تسهیلات که اعطای آن از محل منابع بانکی موضوع ماده (4) قانون جهش تولید مسکن (در سقف کلی 40 هزار میلیارد تومان در سال 1401) انجام خواهد شد، حداکثر 5 ساله و نرخ سود آن نیز 18 درصد است.

در این زمینه، بررسی‌های نشان می‌دهد که تهرانی‌ها برای دریافت وام 100 میلیونی ودیعه مسکن جدید باید ماهانه 2 میلیون و 539 هزار و 342 تومان قسط پرداخت کنند.

سود این تسهیلات نیز 52 میلیون و 360 هزار و 564 تومان است که به عبارتی، بانک در پایان دوره 5 ساله بیش از 152 میلیون تومان از دریافت کننده این تسهیلات می‌گیرد.

از سوی دیگر، مبلغ اقساط ماهانه وام 70 میلیونی ودیعه مسکن تقریبا 1 میلیون و 777 هزار و 539 تومان و سود این وام نیز 36 میلیون و 652 هزار تومان است.

علاوه براین، دریافت کنندگان وام 40 میلیونی کمک ودیعه مسکن نیز، باید ماهانه معادل یک میلیون و 15 هزار و 737 تومان قسط بدهد و سود این وام نیز 20 میلیون و 944 هزار تومان است.

محمود محمودزاده با تاکید بر اینکه قیمت اجاره ناشی از قیمت ملک بوده و تحلیل‌های سه دهه نیز موید این مطلب است، گفت: وزارت راه و شهرسازی برای کنترل بازار اجاره، راهکار توانمند کردن مستاجران را در پرداخت نرخ اجاره با ارایه تسهیلات کمک ‌ودیعه مسکن در ایام همه‌گیری کرونا در دستور کار قرار داد و عملیاتی و اجرایی کرد.

وی یادآور شد: طی 2 سال اخیر با حمایت ستاد ملی کرونا تسهیلاتی در قالب کمک ودیعه اجاره تعیین و در اختیار مستاجران متقاضی گذاشته شد. این کمک ودیعه‌ها به توانمند کردن مستاجران کمک کرد تا بتوانند اجاره‌های خود را در ایام همه‌گیری کرونا پرداخت کنند.

وی با اعلام این‌که وزارت راه و شهرسازی برای ساماندهی بازار اجاره چند دستور کار دارد که یکی از آنها افزایش سقف وام ودیعه مسکن است، افزود: این اقدام در قالب بودجه سالانه است که چنانچه مصوب شود می‌تواند کمک موثری برای اجاره‌نشین‌ها باشد.

وی ادامه داد: همچنین نظام اجاره‌داری حرفه‌ای نیز در دستور کار است که در حال راه اندازی و تشکیل آن هستیم، با مقیاسی که نهادها و دستگاه‌هایی که به نوعی از نظر قانونی تکالیفی دارند همچون شهرداری‌ها و دستگاه‌های حمایتی در آن مشارکت داشته باشند و شرکت‌های خصوصی بتوانند وارد عرصه شوند. مقرر است تا نظام اجاره‌داری حرفه‌ای در کنار اجاره‌داری سنتی به ساماندهی بازار کمک و تاثیرات مناسبی را  در بازار اجاره ایجاد کند.

محمودزاده تصریح کرد: راه‌اندازی و تشکیل نظام اجاره‌داری مدت‌هاست در کمیسیون‌های تخصصی دولت دستور کار است که پیگیر هستیم تا هرچه زودتر به نتیجه برسد.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: افزایش تولید و عرضه واحد مسکونی به عنوان طرح‌های حمایتی که با سیاستگذاری و برنامه‌ریزی وزارت راه و شهرسازی در حال انجام است می‌تواند موثر باشد. از سال آینده که شروع واگذاری‌ واحدهای طرح نهضت ملی مسکن است حتما تاثیرات مثبتی در بازار اجاره خواهد گذاشت.

وی ادامه داد: فعال شدن مالیات که از طریق سازمان امور مالیاتی در حال پیگیری و اجرایی شدن است در کنار هم می‌تواند تاثیرات خود را در حوزه اجاره در کشور بر جای بگذارد.

 

 

اقساط وام ودیعه مسکن تعیین شد | خبر برای متقاضیان وام ودیعه مسکن

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟