جاماندگان یارانه به زودی یارانه خواهند گرفت. جاماندگان یارانه چشم انتظار دستور رئیس جمهور برای دریافت یارانه شان هستند. قبلاً هم تصمیماتی برای جاماندگان یارانه گرفته شده بود. جاماندگان یارانه نیازی به دریافت یارانه دارند. جاماندگان یارانه تا پایان خردادماه بایستی منتظر نتیجه غایی تصمیم ها باشند.
دولت پرداخت یارانه جدید گروهی از معترضان را آغاز کرد. لیست جدید یارانهبگیران از سوی وزارت کار به سازمان هدفمندی یارانهها ارسال شد.
براساس صحبتهای حجتالله عبدالملکی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بخشی از جاماندگان یارانه جدید را دریافت خواهند کرد اما حق برداشت آن را نخواهند داشت.
این گروه خانوارهایی هستند که یارانه فروردین ماه سال 1401 را گرفته بودند اما در اردیبهشت ماه نامشان از فهرست یارانه بگیران حذف شد.
این رویکرد دولت البته با نقل قول منتسب به رئیس جمهور چندان همخوانی ندارد.
گویا رئیس جمهور بر پرداخت مشروط و علی الحسابی یارانه جاماندگان تاکید دارد، اینکه یارانه جدید به کسانی که تا ماه گذشته یارانه بگیر بودهاند علی الحسابی پرداخت شود و ظرف مدت یک ماه وزارت کار به درخواست آنها رسیدگی و نتیجه نهایی را اعلام کند.
البته در صحبتهای اخیر وزیر کار و رئیس جمهوری، اشارهای به مبلغی که قرار است به جاماندگان پرداخت شود، نشده است اما دور از انتظار نیست که این مبلغ 300 هزار تومانی باشد که دولت برای دهکهای چهارم تا نهم در نظر گرفته است.
سید احسان خاندوزی اظهار کرد: در جلسه ستاد اقتصادی دولت گزارشی از طرف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد وضعیت رسیدگی به مشمولین طرح یارانه نقدی و اعتراضات و تقاضاهای جدید مطرح شد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: بعد از استماع گزارش، رئیس جمهوری دستور داد که به تمام افرادی که تا ماه پیش یارانه بگیر بودند، در صورتی که متقاضی باشند، برای ماه اول یارانه پرداخت شود.
وی ادامه داد: وزارت رفاه نیز باید ظرف یک ماه به تقاضاها رسیدگی کند و اگر تقاضا درست باشد، مبلغ یارانه آزاد خواهد شد و قابل استفاده خواهد بود.
سخنگوی اقتصادی دولت گفت: اگر مستنداتی مبنی بر اینکه جز دهک دهم بودند، وصول شود، گزارشات مربوطه ارسال خواهد شد تا مردم در جریان نحوه ارزیابی وزارت رفاه قرار گیرد.
حجت الله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور در برنامه جهان آرا با بیان اینکه ارز 4200 تومانی، سالیانه 400 هزار میلیارد تومان از سرمایه کشور را مصرف میکرد، گفت: این میزان به پنج بخش تقسیم میشد. بخشی از این 400 هزار میلیارد تومان به جیب دلالان، بخشی به جیب قاچاقچیان، بخشی به سفره خارجیان، بخشی از آن به جیب تولیدکنندگان خارجی و بخش پنجم به جیب مصرف کنندگان میرسد.
0 دیدگاه