به گزارش روابطگستر؛ علی کریمی از ایران رخت بر بست. علی کریمی بازیکن و سرمربی ایرانی است. خبر ورزشی اخبار مربوط به مهاجرت علی کریمی را فاش کرده است. باید دید که خبر خروج علی کریمی از ایران واقعیت دارد یا نه.
خبر ورزشی مدعی شد علی کریمی فوتبالیست محبوب و دوست داشتنی کشورمان، برای همیشه ایران را ترک کرد. در این خبر آمده است جادوگر محبوب فوتبال کشورمان در یک استوری به شکلی عجیب و نگران کننده از هوادارانش خداحافظی کرده بود، اما این استوری زود پاک شد! ماجرا به مهاجرت این بازیکن تکنیکی و محبوب مربوط میشود. او به تازگی ویزای دائمی اقامت در کشور امارات را دریافت کرده و برهمین اساس به همراه خانواده برای همیشه به دُبی کوچ کرده است. بر اساس آخرین اخبار شماره 8 سابق تیم ملی، بایرن مونیخ و پرسپولیس هم اکنون در دُبی به سر میبرد.
علی کریمی
علی کریمی پاشاکی متولد 17 آبان 1357 که با نام علی کریمی شناخته شده، بازیکن فوتبال بازنشسته ایرانی است. کریمی در دوران فوتبال حرفهای 18 سالهٔ خود از سال 1375 تا 1393، سابقهٔ بازی در لیگهای ایران، امارات، قطر و آلمان را دارد.
علی کریمی که بهعنوان یک بازیساز دریبلزن شناخته میشود، با لقب «جادوگر» و «مارادونای آسیا» از او یاد میشود. علی کریمی در سال 2018؛ با کسب 91٪ آراء کاربران سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا، به عنوان بهترین هافبک تاریخ جام ملتهای آسیا شناخته شد. علی کریمی فوتبال حرفهای خود را در سال 1375 با فتح در لیگ دسته دوم فوتبال ایران آغاز کرد و پس از 2 سال به پرسپولیس پیوست، جایی که در 3 فصل بازی موفق به 2 بار قهرمانی در لیگ و یک بار قهرمانی در جام حذفی شد و همزمان با تیم ملی، در بازیهای آسیایی 1998 بانکوک مدال طلا را به گردن آویخت. علی کریمی از بهمن 1377 به دلیل هلدادن داور در بازی تیم امید به مدت یک سال از حضور در تمام مسابقات باشگاهی و ملی محروم شد، و پس از پایان این مدت دوباره به فوتبال بازگشت و در جام ملتهای آسیا 2000 نیز حاضر بود.
علی کریمی در سال 1380 به الاهلی دبی منتقل شد که در فصل 2003–2002، به عنوان «بهترین بازیکن خارجی لیگ برتر فوتبال امارات» انتخاب شد و در فصل 2004–2003، عنوان «آقایگل لیگ برتر فوتبال امارات» و «مرد سال فوتبال امارات» را کسب کرد.
علی کریمی با تیم ملی ایران در جام ملتهای آسیا 2004 مقام سوم را کسب کرد و همزمان به عنوان آقایگلی این مسابقات (مشترکاً با علاء حبیل از بحرین) دست یافت. علی کریمی در همین سال (2004) جایزه «مرد سال فوتبال آسیا» را از کنفدراسیون فوتبال آسیا دریافت کرد.
در سال 2005 (1384)، علی کریمی به باشگاه بایرن مونیخ در بوندسلیگای آلمان پیوست و در 2 سال حضورش در این باشگاه ضمن انجام 42 بازی رسمی، قهرمانی جام حذفی و بوندسلیگا را هرکدام یک بار تجربه کرد. علی کریمی همچنین در جام جهانی 2006 با ایران حاضر بود و در جام ملتهای آسیا 2007 نیز بازی کرد.
پس از آن به القطر در لیگ ستارگان قطر رفت و پس از یک سال به پرسپولیس در لیگ برتر فوتبال ایران برگشت که حضورش در این تیم یک سال ادامه داشت. علی کریمی بازی در ایران را با 1٫5 فصل حضور در استیلآذین ادامه داد و در نیمفصل دوم 2011–2010 عضو شالکه در بوندسلیگا بود که قهرمانی جام حذفی آلمان را برای بار دوم کسب کرد.
علی کریمی دوباره به پرسپولیس بازگشت تا سومین دوره حضور خود را با این باشگاه تجربه کند. پس از 2 فصل بازی، علی کریمی به باشگاه فوتبال تراکتور پیوست و آخرین فصل دوران بازیگری خود را با قهرمانی در جام حذفی پایان داد.
علی کریمی در سال 1393 با دستیاری کارلوس کیروش در تیم ملی ایران پا به عرصه مربیگری گذاشت. علی کریمی همچنین برای مدتی هدایت تیم سپیدرود را بر عهده داشت.
زندگی شخصی علی کریمی
علی کریمی در 17 آبان 1357 در کرج بهدنیا آمد و فرزند چهارم خانواده است. علی کریمی اصالتاً لاهیجانی است. پدرش ولیاله کریمی، در جوانی در استان، گیلان، بازیکن فوتبال بود و مادرش خانهدار است. علی کریمی 3 برادر و یک خواهر دارد. کریمی پس از گرفتن مدرک تحصیلی دیپلم؛ همانند برادرش فرشید، به صورت حرفهای به فوتبال روی آورد و مدتی با او همبازی بود.
علی کریمی در سال 1378 ازدواج کرد او دو فرزند پسر به نامهای هاوش و هیرسا و یک فرزند دختر به نام هیما دارد.
علی کریمی بهجز فوتبال به والیبال ساحلی نیز علاقه دارد و اوقات فراغت خود را با سفر به شمال میگذراند. علی کریمی دوستدار بازی دیگو مارادونا و طرفدار تیم ملی آرژانتین است.
1 دیدگاه