ببینید | داوران عصر جدید ذوق زده شدند | راهیابی علی طولابی به فینال عصر جدید

حوشحالی کارن همایون فر و ژاله صامتی از لحظه راهیابی علی طولابی خواننده ۱۳ ساله به فینال عصر جدید جالب بود.
ببینید | داوران عصر جدید ذوق زده شدند | راهیابی علی طولابی به فینال عصر جدید

به گزارش روابط‌گستر؛ علی طولابی خاننده 13 ساله لر تبار به فینال عصر جدید راه یافت. داوران عصر جدید از راهیابی علی طولایب به فینال عصرجدید ذوق زده شدند. عصر جدید شب گذشته پخش شد و فینالیست های آن مشخص شدند.

وسدئوی لحطه اعلام نام علی طولایب به عنوان فینالیست عصر جدید و خوشحالی داوران عصر جدید را ببینید.

دیگران چه می خوانند:

اجرای علی طولابی به زبان لری و کردی را ببینید.

اجرای لری علی طولابی

اولین اجرای علی طولابی در عصر جید به زبان کردی و فارسی

علی طولابی پسر نوجوان اهل کوهدشت لرستان بوده که ساکن قلعه حسن خان می باشد. او در برنامه عصر جدید حضور پیدا کرد و آهنگ کردی را اجرا کرد که مورد توجه قرار گرفت و صدای بسیار زیبای او باعث شد که امین حیایی به سرعت چراغ سفید را برای او روشن کند همچنین ژاله صامتی چراغ سفید را به او داد تا نشان بدهد که از استعداد بسیار زیادی برخوردار می باشد

البته خیلی کم دیده ایم که کودکانی که در برنامه عصر جدید تازه می شوند و اجرای خوانندگی دارند بتوانند چراغ سفید دریافت کنند .

نکته جالب اینجا بود که آقای کارن همایونفر بهبود چراغ سفید بدهد یکی از اتفاقای جالبی که در این برنامه رخ داد و مورد توجه مخاطبان قرار گرفت به شما پیشنهاد می کنیم که این اجرا را در این صفحه مشاهده نمایید و از دیدن آن لذت ببرید.

اجرای آهنگی به زبان لکی بسیار زیبا توسط این پسر نوجوان یکی از کارهای سنتی کرمانشاه بوده که او اجرا کرد.
علی طولابی نوجوان 13 ساله اهل کوهدشت لرستان است که البته در شهر قدس زندگی می کند. او صدای بسیار خوبی دارد و در مرحله مقدماتی فصل سوم عصر جدید ترانهکردی بسیار زیبا را خواند و اجرایش خیلی به چشم آمد. او لک است. زبان لک ترکیبی از کردی و لری است. این فیلم را در ادامه مشاهده کنید.

عصر جدید

عصر جدید یک مسابقهٔ تلویزیونی استعدادیابی است که توسط صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ساخته و پخش می‌شود. این برنامه با تهیه‌کنندگی و اجرای احسان علیخانی ساخته شده و پخش فصل اول آن از 27 بهمن 1397 از شبکه سه آغاز شده‌است. پخش فصل دوم این برنامه از 6 اسفند 1398 و فصل سوم آن نیز از 1 فروردین 1401، آغاز شد.

در این برنامه شرکت‌کنندگان به صورت انفرادی یا گروهی می‌توانند در رشته‌های مختلف هنری، علمی، ورزشی و سرگرمی از جمله خوانندگی، شعبده‌بازی، آکروباتیک، کمدی، ذهن‌خوانی، ریاضی، بیت باکسینگ، ژیمناستیک، دوبله و دابسمش، ورزش‌های رزمی، نمایش، پارکور و حرکات موزون شرکت کنند. این برنامه توانایی‌های مختلفی را از سراسر ایران جذب می‌کند. هر شرکت کننده تلاش می‌کند تا با نمایش استعداد خود، داوران حاضر را تحت تأثیر قرار دهد و از آن‌ها رای سفید یا آری بگیرد. داوران برنامه در فصل‌های اول و دوم امین حیایی، سید بشیر حسینی، آریا عظیمی‌نژاد و رؤیا نونهالی بودند. در فصل سوم حیایی، مجید اسماعیلی، کارن همایونفر و ژاله صامتی به عنوان داور حضور پیدا کردند.

بیشتر بخوانید: کاهش جدی مخاطبان «عصر جدید» پس از «خنداننده شو»/ هشداری برای صداوسیما

خراسان نوشت: بعد از «خنداننده شو»، دیگر مسابقه استعدادیابی تلویزیون هم با کاهش جدی مشارکت مخاطبان مواجه شده است.

شنبه‌شب (21 خرداد)، اولین قسمت اعلام نتایج «عصر جدید» در مرحله نیمه‌نهایی، روی آنتن رفت و سه فینالیست مسابقه مشخص شدند.
از میان گروه‌های «ترانه» و «ستیلا و آنیسا»، «پهلوانک‌های ایران زمین» و «دپا»، «کاکتوس» و پیمان ابراهیمی، سه شرکت‌کننده شامل دو گروه «ستیلا و آنیسا» و «پهلوانک‌های ایران زمین» و پیمان ابراهیمی موفق شدند راهی فینال شوند.

حذف گروه‌های ورزشی ترانه و دپا، انتخاب معناداری از سوی مخاطبان است. به نظر می‌رسد تعدد گروه‌های ورزشی و حضور پررنگ استعدادهای مربوط به ورزش‌های رزمی در طول سه فصل «عصر جدید» باعث شده اجرای این گروه‌ها در فصل دوم و سوم مانند فصل اول مخاطبان را هیجان‌زده نکند و تکراری شود.

همچنین انتخاب گروه آکروبات‌باز ستیلا و آنیسا و گروه ورزش زورخانه‌ای پهلوانک‌های ایران زمین را می‌توان نشان از تغییر سلیقه مخاطبان دانست.

بررسی میزان آرای مردم در مرحله نیمه‌نهایی فصول قبلی «عصر جدید» نشان می‌دهد تعداد آرای مردم از فصل اول تا سوم سیر نزولی داشته است. استعدادهای مسابقه در فصل اول هرکدام با بیش از چهار میلیون رای، فینالیست‌های «عصر جدید 2» هرکدام با بیش از 2.5 میلیون رای و اکنون دو فینالیست اول فصل سوم با حدود 1.7 میلیون رای و پیمان ابراهیمی با تقریبا 1.2 میلیون رای به فینال رسیدند. هرچند می‌توان استدلال کرد بسیاری از مخاطبان به شرکت‌کنندگان رای نمی‌دهند اما در هر صورت کم‌تر شدن میزان درگیری مخاطبان با مسابقه و کاهش انگیزه آنان برای انتخاب فینالیست‌های «عصر جدید»، موضوعی است که تلویزیون باید در نظر بگیرد.

افت آرای مردمی پیش از این با اختلاف بالاتر، برای «خنداننده‌شو» نیز اتفاق افتاده بود. کاهش مشارکت مخاطبان در رای‌گیری پرمخاطب‌ترین برنامه‌های تلویزیون، زنگ خطری برای صداوسیما است تا فکری به حال افزایش کیفیت تولیداتش بکند. وقتی میزان توجه مخاطبان نسبت به برندهای تلویزیون روند نزولی دارد، در این شرایط تکلیف دیگر برنامه‌ها برای جذب مخاطب معلوم است.

ببینید | داوران عصر جدید ذوق زده شدند | راهیابی علی طولابی به فینال عصر جدید

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟