به گزارش روابطگستر؛ اخبار حوادث شیوه های مختلف کلاهبردای را نشر می دهد. نشر اخبار حوادث از این موضوعات برای آگاهی شما مردم عزیز است. اخبار حوادث هرروز موضوعات مختلفی بسیاری را نیز نشر می دهد که خبر از دنیای پر از اتفاقات ناهنجار است. اخبار حوادث این بار از مرد رمال اینستاگرامی خبر دراد که با دعانویسی دروغ زندگی افراد را به خطر می اندازد.
مرد رمال با استخدام ادمینهایی در اینستاگرام، زنان را با ادعای اینکه طلسم شدهاند فریب داده و به بهانه باز کردن طلسم از آنها اخاذی میکرد.
مدتی بود میان زن جوان و شوهرش شکرآب شده بود. نمیدانست این مشکل را چطور حل کند. با زن همسایه درددل کرد و به پیشنهاد او اوایل اردیبهشت امسال، سری به اینستاگرام مرد رمالی زد تا برای مشکلش از او کمک بگیرد. بعد از پیام دادن به مرد رمال، او گفت زندگیاش طلسم شده و برای باطل کردن آن باید 10 قفل را باز و شتری هم برای خانوادهاش قربانی کند. او با اعتماد به حرفهای رمال، 70 میلیون تومان را در هفت مرحله به مرد رمال داد. رمال هم فیلم و عکسهایی از باز شدن قفلها برایش ارسال کرد اما بعد از 40 روز، مشکلات زن جوان حل نشد و شرایط زندگیاش بدتر شد. وقتی رمال، تلفنهایش را پاسخ نداد و غیب شد، زن جوان تازه متوجه کلاهبردار بودن او شد و با مراجعه به پلیس فتای خراسان رضوی از مرد رمال شکایت کرد.
این در حالی بود که زنان و دختران دیگری که به شیوه مشابه فریب مرد رمال را خورده بودند به پلیس فتا آمده و از او شکایت کردند. با بررسی شکایتهای مشابه، مشخص شد مالباختگان فریب همسایه شاکی اول را خورده و به مرد رمال پیام داده بودند.
اعتراف و دستگیری
این زن دستگیر شد و در تحقیقات گفت: مرد رمال در یکی از شهرهای استان سیستان و بلوچستان زندگی میکند و همسایه خواهرم است. مرد رمال خواهرم را استخدام کرده و خواسته بود مشتریان را از طریق اینستاگرام جذب کند. بعد از مدتی با مرد رمال آشنا شده و با شناسایی زنان سادهلوح، آنها را به خواهرم معرفی میکردم و بابت این کار از مرد رمال دستمزد میگرفتم.
با اعترافهای این زن، ماموران پلیس فتا توانستند چند روز پیش مرد رمال را در خانهای در شرق کشور بازداشت کنند. در بازرسی از آنجا طلسمهای دروغین و قفلهای کوچک و بزرگ و فهرستی از نام مشتریان رمال پیدا شد.
رمالی کار اجدادیمان
متهم بعد از انتقال به پلیس فتای استان خراسانرضوی با اعتراف به جرایمش گفت: رمالی کار اجدادیمان است. چند زن ادمین صفحه اینستاگرامم در شهرهای مشهد، اصفهان، تهران، شیراز و... بودند و اطلاعات مشتریان را برایم میفرستادند. من هم به بهانه اینکه میتوانم مشکلات خانوادگی، مالی، حقوقی و عاطفی آنهارا برایشان حل کنم، فریبشان میدادم. به دروغ میگفتم آنها و زندگیشان طلسم شدهاند و برای شکستن این طلسم باید قفلهای زیادی را برایشان باز و شتری قربانی کنم. فیلمی کوتاه از باز کردن قفلها برایشان ارسال کرده و هر بار 10 میلیون تومان میگرفتم.
سرهنگ جواد جهانشیری، رئیس پلیس فتای استان خراسان رضوی با تایید این خبر گفت: با اعترافهای مرد رمال، تحقیقات برای شناسایی و بازداشت ادمینهای رمال که با او در اجرای نقشههای کلاهبرداریاش همراهی میکردند، ادامه دارد. با هشدار به مردم از آنها میخواهیم برای حل مشکلات خود از بزرگان خانوادهها و مشاوران روانشناس کمک بگیرند و فریب افراد رمال و شیاد را در فضای مجازی نخورند تا جان و مالشان به خطر نیفتد.
رمال یا دعانویس
دعانویس به فردی میگویند که با استفاده از نوشتن متونی به ظاهر مذهبی روی اجسامی مانند قفل کلید و کاسه یا روی کاغذ سعی در برطرف نمودن مشکل مراجعه کنندگانشان دارد. دعانویسها، در ازای نوشتن ادعیه و تعویذات، مبلغی با عنوان نیاز از مراجعه کنندگان اخذ میکنند. برخی از اینگونه افراد، مدعی هستند که با «علوم غریبه» آشنا بوده و «وسیلهای برای ابراز قدرت خداوند» میباشند. گروهی دیگر با ادعای دانستن علم رمل و خبرداشتن از مجهولات عالم و خیر و شر، رمال نامیده میشوند. اسباب کار این گروه، اشکال شانزدهگانهای است که به دانیال نبی نسبت داده میشود. گروهی دیگر نیز برای مشتریانشان کفبینی و فالگیری میکنند. عدهای دعانویسی را خرافه میدانند و عدهای به آن معتقد اند، برخی از مسلمانان دعاهای مذهبی را بر تسکین یا بهبود بیماریها مؤثر میدانند.
برخی از دعانویسان با ادعایهای دروغ از اعتقادات سوءاستفاده نموده و از آنان اخاذی مینماید و حتی گاهی فرد دعانویس از مشتری خود سوءاستفاده جنسی نیز مینماید. اغلب مشتریان دعانویسها، زنان جوان هستند. به گفته البرز نیوز خبرگزاری رویترز در مقالهای ای دعانویسی را به اعتقادات شیعه نسبت داده است.
0 دیدگاه