نوزاد یک روزه را دور انداختند. صبح امروز نوزاد یک روزه ای در نازی آباد پیدا شد. نوزاد یک روزه در پلاستیکی مشکی قرار داشت. نوزاد یک روزه در داخل پلاستیک در یک سطل زباله بزرگ رها شده بود.
نصیری، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بهزیستی:
از روز گذشته که خبر پیدا شدن یک نوزاد در نازی آباد در رسانهها منتشر شد، متقاضیان بسیاری برای تحویل این کودک به عنوان فرزندخوانده اعلام آمادگی کردهاند.
17 هزار خانواده متقاضی برای امر فرزندخواندگی نوزاد هستند و اگر بنا باشد این کودک به خانوادهای داده شود اولویت با آنهاست.
سالانه تنها 1500 نوزاد به عنوان فرزندخوانده به خانوادههای متقاضی داده میشود و تعداد زیادی از خانوادهها بعد از ثبتنام برای تحویل فرزندخواندگی باید در صف نوبت بمانند.
اشک های مادری که یک نوزاد معصوم را در سطل زباله ای در تهران پیدا کرد و از مرگ حتمی نجات داد: آنقدر گرسنه اش بود که تمام انگشت هایش را خورده بود و خون می چکید، یادم نیست با چه سرعتی می دویدم که به بیمارستان برسم
نجات معجزه آسای نوزاد یک روزه در سطل زباله نازی آباد
درپی انتشار ویدیویی در فضای مجازی از پیدا شدن یک نوزاد تازه متولد شده در سطل زباله، رییس مرکز اورژانس تهران توضیحاتی را در این خصوص ارائه کرد.
صبح امروز ویدیویی در فضای مجازی منتشر شد که حاکی از کشف یک نوزاد تازه متولد شده از سطل زباله بود. در این ویدیو نوزادی که بند نافش هنوز جدا نشده بود، داخل دو کیسه پلاستیکی سفید و مشکی در سطل زباله قرار گرفته و یکی از شهروندان آن را از داخل سطل خارج میکند. انتشار این ویدیو بازخورد زیادی در فضای مجازی داشت.
یحیی صالح طبری، رییس مرکز اورژانس تهران در این باره گفت: روز یکشنبه خبری در مورد کشف یک نوزاد از سطل زباله در محله نازی آباد تهران به مرکز فوریتهای اورژانس 115 اطلاع داده شد که درپی آن عوامل اورژانس در محل حاضر شده و اقدامات اولیه درمانی را به روی این نوزاد تازه متولد شده انجام دادند. در ادامه نیز این نوزاد به داخل آمبولانس منتقل شده و پس تمیز کردن بدن به یکی از بیمارستانهای همان محدوده منتقل شد.
پیگیری ها از بیمارستان نیز حکایت از آن دارد که وضعیت عمومی این نوزاد که جنسیتش پسر است، مساعد و خوب است.
رئیس اورژانس تهران گفت: یک نوزاد تازه متولدشده که به تازگی بندناف آن بریده شده بود، درسطل زبالهای درنزدیکی بیمارستان امیرالمومنین نازی آباد پیداوپس ازتماس مردمی بااورژانس ومراجعه به محل،نوزادتحویل بیمارستان شد.
نوزادان چهره ها را چگونه می بینند؟
به گزارش نوروساینس، سوگیری میدان بینایی فوقانی برای چهرهها در حدود هفت ماهگی ظاهر میشود. نوزادان بالای هفت ماه ترجیح میدهند قسمتهای فوقانی چهره را به خاطر بسپارند.
در گذشته گزارش شده بود سیستم بینایی انسان دارای عدم تقارن در میدان بینایی است. برای مثال انسانها در تشخیص چهرهها در میدان بینایی فوقانی بهتر از میدان بینایی تحتانی هستند(که به آن سوگیری میدان دید فوقانی برای چهرهها میگویند).
مکانیسمهای زمینهای این سوگیری میدان بینایی موضوع بحثهای زیادی است اما نتایج تحقیق جدید در نوزادان نشان میدهد تجربه بصری در زندگی روزمره به ظهور سوگیری میدان بینایی فوقانی برای چهرهها کمک میکند.
در این تحقیق از دانشگاه چوئو، دانشگاه زنان ژاپن و دانشگاه هوکایدو، به نوزادان پنج تا هشت ماهه 2 تصویر از چهره به صورت عمودی یا افقی ارائه شد.
محققان بررسی کردند نوزادان ابتدا به کدام چهره نگاه کردند و دریافتند که نوزادان بالای هفت ماه ابتدا بیشتر به چهره بالایی نگاه میکنند؛ در حالی که نوزادان زیر 6 ماه به طور مساوی به هر 2 چهره نگاه میکنند و هیچ تفاوتی در مشاهده تصویر افقی صرف نظر از سن وجود نداشت.
این نتیجه نشان میدهد سوگیری میدان بینایی فوقانی برای چهرهها حدود هفت ماهگی ظاهر میشود. این سوگیری مختص چهرههاست زیرا به نوزادان نیز تصاویری از خانهها ارائه شد اما هیچ سوگیری مشاهده نشد. این امر نشان میدهد چهره عامل مهمی در ایجاد سوگیری میدان بینایی است.
علاوه بر این نوزادان بالای هفت ماه بیشتر چهره فوقانی را به خاطر میسپردند؛ حتی وقتی که زمان برابری را صرف تماشای 2 تصویر میکردند.
این نتایج نشان میدهد یک تغییر تکاملی در سوگیری میدان بینایی فوقانی برای چهرههای بین سنین 6 تا هفت ماهگی وجود دارد؛ به این معنا که تجربه چهرهها در زندگی روزمره با ظهور سوگیری میدان بینایی فوقانی برای چهرهها مرتبط است.
شوما تسورومی از دانشگاه چوئو میگوید: آنچه نوزادان در زندگی روزمره میبینند، تغییر میکند. تجربه رابطه فضایی بین صورت و بدن(که صورت به بدن متصل است) در طول رشد اندوخته میشود. ما فرض میکنیم که نسبت مشاهده صورت و رابطه بدن منجر به سوگیری میدان دید فوقانی برای چهرهها میشود. جالب اینجاست که متوجه شدیم نوزادان برای به خاطر سپردن چهره فوقانی اولویت قائل هستند.
این سوگیری میتواند مبنایی برای انگیزه حیاتی ما در یافتن افرادی برای برقراری ارتباط و تعامل با آنان باشد.
0 دیدگاه