اخبار حوادث | در خوابگاه دختران اتفاق افتاد | مسمومیت غذایی 42 دانشجوی دختر در خوابگاه

در یک حادثه 42 نفر از دانشجویان دختر در خوابگاه دانشجویی دچار مسمومیت غذایی شدند.
اخبار حوادث | در خوابگاه دختران اتفاق افتاد | مسمومیت غذایی 42 دانشجوی دختر در خوابگاه

به گزارش روابط گستر؛ اخبار حوادث ممکن است برای بعضی ها خوشایند نباشد. هدف از انتشار اخبار حوادث اگاهی جامعه از اتفاقات و حوادث روزانه است. در اخبار حوادث موضوع درگیری و درگیری مسلحانه زیاد به چشم می خورد. در اخبار حوادث امروز از مسمومیت 42 نفر از دانشجویان دختر در خوابگاه دانشجویی خبر می دهیم.

رییس مرکز اورژانس تهران از مسمومیت 4٢ نفر در یک خوابگاه دانشجویی خبر داد.

دیگران چه می خوانند:

یحیی صالح طبری در این باره اظهار کرد : ساعت 5 صبح روز جاری مواردی از مسمومیت جنرال به سامانه ١١5 سازمان اورژانس اطلاع داده شد که بلافاصله پس از آن پنج دستگاه آمبولانس و دو دستگاه اتوبوس آمبولانس به محل اعزام شدند.

وی گفت: محل اعلام شده واقع در بلوار مرزداران، روبروی مسجد درحال احداث حضرت امیرالمومنین، دانشگاه فرهنگیان نسیبه، خوابگاه دانشگاه بود.

صالح طبری ادامه داد: تکنسین های اورژانس با حضور در محل بلافاصله انجام اقدامات فوریت های پیش بیمارستانی را آغاز کردند که طی بررسی ها مشخص شد 4٢ نفر که همگی خانم بودند دچار مسمومیت جنرال شدند.

به گفته وی از تعداد کل دو نفر در محل درمان و 4٠ نفر به بیمارستان منتقل شدند.

به گفته وی حال عمومی مصدومان مساعد است.

صالح طبری درباره علت این مسمومیت گفت: احتمالا مسمومیت گوارشی بوده است اما باید بررسی های بیشتر و تخصصی تر در این مورد صورت گیرد.

مسمومیت غذایی

به هر گونه بیماری ناشی از مصرف غذای آلوده، مسمومیت غذایی گفته می شود. آلودگی ها می توانند ناشی از باکتری، ویروس، انگل ها یا مواد سمی باشند. نزدیک به یک مورد از هر پنج مورد ابتلای به اسهال، ناشی از مسمومیت غذایی می باشد. خوشبختانه اغلب بیماران مبتلا به مسمومیت غذایی حتی بدون نیاز به مراجعه به پزشک و بدون هیچ گونه عارضه طولانی مدت بهبود می یابند.

علل مسمومیت غذایی چیست؟
مواد غذایی به راه های مختلفی می تواند باعث بیماری شوند، از جمله آلودگی مواد غذایی به میکروب های مختلف و یا مواد شیمیایی گوناگون، آلرژی به غذاهای مختلف، و بیماری ناشی از پر خوری. 

علائم مسمومیت غذایی چیست؟
علائم مسمومیت غذایی بسته به نوع میکروبی که از راه دهان وارد بدن شما می شود متفاوت است. علائم می تواند ساعت ها بعد از مصرف مواد غذایی آلوده بروز کرده و یا تا روزها و هفته ها بعد از مصرف مواد غذایی آلوده بروز نکند. معمول ترین علائم مسمومیت غذایی عبارتند از :

تهوع
استفراغ
درد شکم
اسهال ( که میتواند آبکی و یا خونی باشد)
تب
احساس بیماری
لرز
دردهای عضلانی
بصورت غیر شایع تر، بیمار ممکن است دچار علائم عصبی نظیر سردرد، تاری دید، سرگیجه و یا مور مور شدن بازوها شود.
 در بعضی موارد مشکلات تهدید کننده حیات نظیر نارسایی کلیه، مننژیت، آرتریت( التهاب مفاصل) و فلج ، روزها پس از شروع علائم گوارشی اتفاق می افتد .

تشخیص مسمومیت غذایی چگونه است؟
مسمومیت غذایی معمولا بر اساس علائم بالینی بیمار و مشخص کردن آنچه بیمار درهفته پیش از شروع علائم خورده است، تشخیص داده می شود. البته همیشه این امکان وجود نداشته یا اصولا نیازی به این امر نیست که حتما ماده غذایی و یا میکروب عامل مسمومیت را مشخص نمود، خصوصا اگر بیماری خفیف بوده و در عرض چند روز بعد از شروع علائم رو به بهبود رود.

چه هنگام باید به پزشک مراجعه کنم؟
در این شرایط جهت ارزیابی و درمان حتما با پزشک و یا پرستارتان تماس بگیرید:

چنانچه علائم مسمومیت غذایی ثابت مانده و یا تشدید یابد
چنانچه شما مبتلا به یک بیماری زمینه ای باشید
چنانچه مبتلا به علائم یا نشانه های نگران کننده باشید (مانند تب بالای 38 درجه، درد شدید شکم، عدم توانایی در خوردن و یا نوشیدن، مدفوع خونی و استفراغ)
در صورت بروز چنین علائمی در کودکان با سن خیلی کم و یا بیماران مسن، باید سریعا ارزیابی شروع شود چون این افراد به سرعت مایعات بدن خود را از راه استفراغ و یا اسهال از دست می دهند و می تواند سریعا به کمبود مایعات بدن (دهیدراتاسیون) مبتلا شوند. پزشک از شما درباره نوع، مدت و شدت علائم سوال خواهد کرد. فشار خون، تعداد ضربان و میزان تب شما اندازه گیری خواهد شد و تحت معاینه قرار خواهید گرفت. در بعضی موارد آزمایش خون یا ادرار جهت تعیین میزان کمبود مایعات بدن و یا وجود عفونت در خون انجام خواهد شد. چنانچه نیاز باشد، یک نمونه از مدفوع و یا خون بیمار به آزمایشگاه فرستاده خواهد شد تا میکروب های مسئول علائم بیمار شناسایی گردند.

درمان مسمومیت غذایی چیست؟
درمان مسمومیت غذایی، در اغلب موارد، درمان حمایتی می باشد. درمان حمایتی شامل استراحت به میزان کافی، نوشیدن مقادیر کافی مایعات، خوردن مقادیر کم غذا می باشد.

عدم مصرف محصولات لبنی، به خصوص شیر و پنیر
عدم مصرف غذاهای چرب
عدم مصرف غذاهای پر ادویه
عدم مصرف مواد غذایی با محتوای قند بالا
عدم مصرف غذاهای تند
عدم مصرف غذاهای سرخ شده
عدم مصرف کافئین (نوشابه، نوشابه انرژی زا، قهوه)
عدم مصرف الکل

اخبار حوادث | در خوابگاه دختران اتفاق افتاد | مسمومیت غذایی 42 دانشجوی دختر در خوابگاه

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟