اخبار حوادث | سه کودک در سواحل خلیج فارس غرق شدند | جست و جو ادامه دارد

دو روز پیش (سه شنبه) 3 کودک در استان بوشهر و در سواحل خلیج فارس و در خروجی ساحل سیراف مشغول شنا بودند و متأسفانه به دلیل شرایط بد جوی و آبهای مواج خلیج فارس غرق شدند.
اخبار حوادث | سه کودک در سواحل خلیج فارس غرق شدند | جست و جو ادامه دارد

به گزارش روابط گستر؛ اخبار حوادث در ارتباط با غرق شدگی و غرق شدن  در جامعه امروزی گاهی اوقات اتفاق می افتد. در اخبار حودث غذق شدگی به اشکال مختلف ایجاد می شود. اخبار حوادث برای آگاهی مردم و جامعه از اتفاقات و حوادث پیرامون خود است. در اخبار حوادث امروز مغرق شدن 3 کودک در آبهای خلیج فارس در بندر سیراف می پردازیم.

فرمانده انتظامی کنگان ایتان بوشهر اعلام کرد: جست وجو برای یافتن سومین کودکی که روز سه‌شنبه هفته جاری به علت مواج و متلاطم شدن خلیج فارس در خروجی اسکله بندر سیراف این شهرستان غرق شدند همچنان ادامه دارد.

دیگران چه می خوانند:

معاونت اجتماعی فرماندهی نیروی انتظامی استان بوشهر روز پنجشنبه افزود: بعد از ظهر سه شنبه در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر نیاز به خدمات پلیسی در درمانگاه شهر سیراف، بلافاصله ماموران انتظامی به محل اعزام شدند.

سرهنگ رهام رضایی اظهار کرد: با حضور ماموران پلیس در محل درمانگاه مشخص شد سه کودک در خروجی اسکله بندر سیراف در حال شنا و بازی کردن بودند که به دلیل شرایط بد جوی غرق شدند.
این مقام انتظامی ادامه داد: 2 نفر از کودکان که 9 ساله بودند توسط افراد بومی با حال وخیم از آب خارج و به درمانگاه شهر سیراف انتقال یافتند، اما عملیات احیا موثر واقع نشده و جان خود را از دست دادند.

وی عنوان کرد: به دلیل شرایط نامساعد جوی هنوز اثری از کودک سوم که 7 ساله داشته پیدا نشده و تلاش و جست و جوی قایق‌های صیادی و نیروهای امدادی برای پیدا کردن این کودک همچنان ادامه دارد.

سرهنگ رضایی تاکید کرد: شنا در منطقه ممنوع و شرایط نامساعد جوی و به آب زدن بدون آگاهی از عمق آن و نداشتن مهارت کافی در فن شنا از مهم‌ترین دلایل غرق شدگی است که می‌طلبد شهروندان به توصیه‌ها و هشدارها توجه کافی کنند تا شاهد اینگونه حوادث تلخ برای خانواده‌ها نباشیم.

غرق شدگی

  غرق شدگی یکی از علل مرگ ومیر بچه ها و نوجوانان است . عوامل زمینه ساز عبارتند از : بیماری صرع , عقب ماندگی ذهنی , نداشتن آشنایی کافی با قوائد شناگری , افزایش استفاده از قایق های روباز و تندرو به خصوص شنا در مناطق حفاظت نشده .

  هیچگاه فکر نکنید که کسی که زیر آب مانده ( حتی برای چند دقیقه ) حتماً مرده است . بعضی از افراد بعد از حتی نیم ساعت که زیر آب ماندشان در اب سرد گذشته است , زنده مانده اند .این امر بع این علت امکان پذیر است که در آب سرد , روند سوخت وساز بدن کند شده و مغز می تواند با وجود فقدان اکسیژن برای مدت طولانی تری زنده بماند .

 اقدامات اولیه 

  در مواجهه با فرد غرق شده , باید ابتدا وی را به کمک وسائلی از قبیل حلقه نجات , تکه الوار یا طناب بلند از آب خارج کرد .باید این نکته را در نظر داشت که تنها زمانی فرد می تواند مستقیماً اقدام به نجات مصدوم کند که اولاً دوره آموزشی نجات غریق را گذرانده باشد , چرا که امکان غرق شدن یک ناجی فاقد صلاحیت , بسیار زیاد است .

  وقتی که فرد غرق شده را از زیر آب بیرون می آورید , شروع به تنفس دهان به دهان نمایید و در همین حال سعی کنید که فرد غرق شده را به سمت ساحل یا خشکی ببرید .

  باید بلافاصله پس از خروج مصدوم بیهوش از آب , ابتدا دهان وی را از گل و لای و شن پاک کرد . نباید وقت را برای خارج کردن آب از ریه ها و معده هدر داد . به وضعیت تنفسی و ضربان قلب دقت شود . در صورتی که مصدوم تنفس و ضربان قلب نداشت به سرعت عملیات احیای قلبی ریوی CPR را شروع می کنیم .

  مجدداً تاکید می شود , نباید وقت را برای خارج کردن آب از ریه ها تلف کرد , چرا که با دادن تنفس مصنوعی قوی و مناسب تمام آب از ریه ها جذب بدن می شود . در اوایل , تنفس مصنوعی قدری مشکل است ولی با جذب آب به بدن , تنفس دادن راحت تر می شود . اگر طی عملیات احیا فرد مصدوم استفراغ کرد , فوراً او را به پهلو , وضعیت بهبودی ( ریکاوری ) برگردانده تا مواد مستفرغه وارد ریه ها نشود . گاه ممکن است طی تنفس مصنوعی مقداری هوا وارد معده شود که خطر استفراغ دارد . در چنین مواردی فرد مصدوم را به شکم خوابانیده و دست های خود را به صورت ضربدر به دور شکم حلقه نماید و مختصری بالا بکشد تا هوا و آب از معده اش خارج شود . باید توجه داشت این عمل تنها در مواردی که اشکال تنفسی وجود دارد انجام شود .

 نکته 

  در فردی که به داخل آب های کم عمق شیرجه رفته و با سر به زمین برخورد کرده است , خطر قطع نخاع گردنی و فلج اندام ها وجود دارد . در مواجهه با چنین مواردی هنگام جابجایی و عمل احیا , باید بسیار احتیاط نموده و سعی کرد تا کوچکترین حرکتی به سر و گردن وی وارد نشود . همچنین در صورت نیاز به عملیات احیای قلبی ریوی باید از مانور فشار به فک استفاده کرد تا از آسیب به نخاع و ستون فقرات جلوگیری شود .

 نکته بسیار مهم

  کلیه افراد غرق شده پس از نجات و اقدامات اولیه حتی اگر کاملاً هوشیار باشند , باید به سرعت به بیمارستان منتقل شوند , چرا که آب جذب شده می تواند عوارض خطرناک و کشنده ای برای فرد داشته باشد .

منبع: ایرنا

اخبار حوادث | سه کودک در سواحل خلیج فارس غرق شدند | جست و جو ادامه دارد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟