آمار ویروس کرونا | 8 اردیبهشت 1401 | 17 فوتی و 969 ابتلای جدید

آمار ویروس کرونا امروز 8 اردیبهشت 1401 توسط وزارت بهداشت اعلام شد.
آمار ویروس کرونا | 8 اردیبهشت 1401 | 17 فوتی و 969 ابتلای جدید

ویروس کرونا جزء ویروس های خطرناک در طول سال های پیش است. ویروس کرونا تا حالا تلفات و قربانی های بسیار زیادی در سراسر دنیا داشته است. ویروس کرونا باز هم دست بردار نیست و روز به روز در حال مبتلا کردن افراد بیشتری در سراسر دنیاست. سازمان بهداشت جهانی هررزو در حال رصد وقایع مربوط به ویروس کروناست. وزارت بهداشت آمار ویروس کرونا امروز 8 اردیبهشت 1401 را اعلام کرد.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درخصوص آمار جدید ابتلاء به ویروس کرونا در 24 ساعت منتهی به ظهر امروز پنجشنبه هشتم اردیبهشت‌ماه اعلام کرد: در این بازه زمانی بر پایه جدیدترین نتایج آزمایش‌های ویروس کرونا در کشور 969 نفر مبتلای جدید شناسایی شد که با احتساب این تعداد، مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در کشور تا امروز به هفت میلیون و 220 هزار و 402 نفر رسیده است.

دیگران چه می خوانند:

از تعداد بیماران بستری در کشور تاکنون شش میلیون و 977 هزار و 760 نفر بهبودیافته و از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

در 24 ساعت گذشته 17 بیمار مبتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند که با احتساب این آمار از ابتدا تاکنون 141 هزار و 58 نفر در کشور بر اثر بیماری ویروس کرونا جان باخته‌اند.

از شمار مبتلایان شناسایی شده، 172 نفر بستری‌های بیمارستان به شمار می‌روند و هزار و 114 نفر از مبتلایان ویروس کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

چراغ هشدار ویروس کرونا هنوز روشن است | ضرورت رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی

جدیدترین نقشه رنگ بندی کرونایی نشان می دهد تعداد شهرهای با وضعیت قرمز در کشور از 55 به 2 شهر کاهش و تعداد شهرهای با وضعیت نارنجی از 84 به 48 شهر کاهش و تعداد شهرهای با وضعیت زرد از 274 به 323 شهر و تعداد شهرهای با وضعیت آبی از 35 به 75 شهر افزایش یافته است.  

کاهش شهرهای قرمز کرونایی به 2 شهر طی 2 سال اخیر برای ما نویدبخش روزهای خوب و رهایی از روزهای تلخ که در موج پنجم کرونا تابستان سال گذشته با مرگ و میر 700 هموطن مواجه بودیم، است، اما طی این مدت ویروس چموش کرونا ما را غافلگیر کرده و باید مراقب باشیم تا به آن ایام برنگردیم.

سازمان بهداشت جهانی نیز  اعلام کرد کرونا تا تبدیل‌شدن به یک بیماری بومی فاصله زیادی دارد و همچنان می‌تواند باعث شیوع گسترده در سراسر جهان شود.

مایکل رایان، مدیر برنامه فوریت‌های بهداشتی سازمان جهانی بهداشت می‌گوید این تصور که اگر کرونا فروکش کند و بومی شود به معنای پایان کروناست، اشتباه است.

به گفته پزشکان، اکنون کشور در شرایط نسبی و مطلوبی از لحاظ وضعیت کرونا قرار دارد، بطوریکه چهارم اردیبهشت ماه امسال بعد از 26 ماه مبارزه با  ویروس کرونا، تعداد مرگ کرونایی‌ها به کمتر از 15 نفر رسید و این موضوع برای مردم، وزارت بهداشت و کادر درمان بسیار امیدوارکننده است.

آنان بر این باورند که تجربه رویارویی سخت با این ویروس ثابت کرده که رفتارهای غیرقابل پیش‌بینی و غافلگیرکننده زیادی در طول دو سال داشته و ساکنان زمین تا پایان همه گیری کرونا راه زیادی دارند.

وزیر بهداشت: تجربه بزرگی در همه گیری کرونا طی کردیم و دولت مردمی توسط با تامین واکسن از همجمه سنگین مرگ روزانه 700 هموطنان و هشت هزار بیمار بستری پیشگیری کند

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پنجم اردیبهشت در ضیافت افطاری با خبرنگاران  خاطرنشان کرد: تجربه بزرگی در دو سال اخیر طی کردیم و هفت ماه اخیر با شروع کار دولت مردمی با هجمه سنگینی از کرونا با روزانه 50 هزار بیمار سرپایی، 700 مورد مرگ و میر و هشت هزار بیمار بستری در بخش مراقبت های ویژه مواجه بودیم که با همکاری مردم  با ورود واکسن و تولید داخلی واکسن از این فاجعه سنگین عبور کردیم.

در واقع با شروع فعالیت دولت سیزدهم سیاستگذاری تغییر کرد و اولویت تسریع در تامین واکسن و واکسیناسیون حداکثری برای عموم مردم محور تصمیمات قرار گرفت. محموله‌های واکسن کرونا عمدتا از شرکت سینوفارم چین هر هفته با تعدادهای میلیونی وارد کشور شد، این روند بر مدار سرعت قرار گرفت و دولت مردمی توانست در عرض مدت 7 ماه از شروع به کار بیش از 200 میلیون دز واکسن را تامین کند تا مردم نگرانی بابت تامین واکسن نداشته باشند.

همین واکسیناسیون بود که موجب شد تا مردم در پایان سال 1400 با آسودگی خاطر به سفرهای نوروزی بروند و ترددهای نوروزی 1401 قابل مقایسه با 1400 و 1399 نباشد، اما این پایان راه کرونا نیست، مردم در رعایت شیوه نامه های بهداشتی و روند تکمیل واکسیناسیون خود سهل انگاری نکنند تا شرایط مطلوب تر و نزدیک تری به مهار این بیماری داشته باشیم.

عباس شیراوژن سخنگوی ستاد مقابله با کرونا نیز در این زمینه می گوید: اگر مردم همچنان رعایت پروتکل‌های بهداشتی را جدی بگیرند، فاصله گذاری اجتماعی را در دستور کار خود داشته باشند، سویه های جدید کرونا ایجاد نمی شود.

وی می افزاید: اگر همچنان مردم رعایت پروتکل‌های بهداشت را دنبال کنند و زمینه برای ابتلا یا بستری ناشی از کرونا را فراهم نکنند و مهمتر از همه واکسیناسیون جدی تر گرفته شود، دیگر نمی توان انتظار داشت که سویه های جدید وارد کشور شود یا اگر هم وارد کشور شد مانند امیکرون مشکلات کمتری را به دنبال خواهد داشت.

شیراوژن تاکید می کند: تزریق واکسن دز دوم و سوم نیز می‌تواند در جلوگیری از ابتلا یا بستری ناشی از کرونا بسیار تاثیرگذار باشد، همانگونه که در سویه امیکرون نشان داد که تزریق واکسن کرونا برای ابتلا یا بستری در این سویه نقش جدی داشت و خوشبختانه آمارها رو به کاهش رفت که امیدواریم این سویه جدید نیز به کشور وارد نشود.

وی تصریح می کند: مردم در وقت مناسب تزریق واکسن کرونا را جدی بگیرند تا نگرانی ها درباره سویه جدید نیز کاهش یابد، البته هنوز  روند کاهشی از سویه امیکرون را در کشور شاهد هستیم که این موضوع جای امیدواری است که مردم با رعایت پروتکل های بهداشتی بتوانند کرونا را شکست دهند.

مسعود مردانی متخصص بیماریهای عفونی نیز در این زمینه معتقد است: در حال حاضر آمارهای  ابتلا، بستری و مرگ ناشی از کرونا در کشور رو به کاهش است و اگر مردم به رعایت شیوه نامه های بهداشتی و تزریق 3 نوبت واکسن توجه اساسی کنند، ممکن است وارد موج های بعدی نشویم.

وی اظهار می دارد: با توجه به اینکه باید با این ویروس زندگی کنیم، باید  فاصله گذاری اجتماعی رعایت شود، مردم در اجتماعات بزرگ حضور نداشته باشند و همه شیوه نامه های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک بصورت جدی رعایت شود.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می افزاید: زندگی با کرونا به این معنی است وقتی فردی به دلیل ابتلا به کرونا بیمار شد در محل کار یا اجتماع حاضر نشود، اگر علامتی دال بر این بیماری داشت، همه شیوه نامه ها را رعایت کند و در  قرنطینه قرار گیرد.

مردانی تاکید می کند: اینکه همه ما واکسن بزنیم نیز باید به صورت جدی عملیاتی شود چون واکسیناسیون بهترین راه برای کنترل این بیماری به شمار می رود.

آمار ویروس کرونا | 8 اردیبهشت 1401 | 17 فوتی و 969 ابتلای جدید

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟