ویروس کرونا جزء ویروس های خطرناک در طول سال های پیش است. ویروس کرونا تا حالا تلفات و قربانی های بسیار زیادی در سراسر دنیا داشته است. ویروس کرونا باز هم دست بردار نیست و روز به روز در حال مبتلا کردن افراد بیشتری در سراسر دنیاست. سازمان بهداشت جهانی هررزو در حال رصد وقایع مربوط به ویروس کروناست. وزارت بهداشت آمار امروز ویروس کرونا را منتشر کرده است.
از دیروز تا امروز 1 اردیبهشت ماه 1401 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، یک هزار و 413 بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در کشور شناسایی و 169 نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران ویروس کرونا در کشور به 7 میلیون و 213 هزار و 808 نفر رسید.
متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 23 بیمار ویروس کرونا جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 140 هزار و 919 نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون 6 میلیون و 958 هزار و 45 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
یک هزار و 173 نفر از بیماران مبتلا به ویروس کرونا در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون 50 میلیون و 655 هزار و 902 آزمایش تشخیص ویروس کرونا در کشور انجام شده است.
در حال حاضر 55 شهرستان در وضعیت قرمز، 84
آزمایش بالینی واکسنهای ویژه امیکرون توسط دو شرکت چینی
محققان در سراسر دنیا در حال بررسی واکسنهای بهروزشده علیه سویه امیکرون هستند و در این زمینه به رقابت میپردازند. اطلاعات ارائه شده حاکی از این است که آنتیبادیهای تولید شده توسط واکسنهای مبتنی بر سویههای قدیمیتر کرونا، در خنثی کردن امیکرون و زیرسویههای مسری آن ضعیفتر است. تولید واکسن ویژه یک سویه خاص ساده است؛ در حالی که طراحی واکسنی که بتواند سویههای مختلف یک ویروس را در بر بگیرد، چالش بزرگی است و به زمان نیاز دارد.
دو شرکت تولیدکننده واکسنهای سینوفارم و سینووک اخیراً اعلام کردند که واکسن کرونای ویژه امیکرون آنها برای انجام آزمایشهای بالینی در هنگ کنگ تأیید شده است. به نظر میرسد که واکسن سینوفارم ویژه امیکرون به عنوان دز تقویتکننده در بزرگسالانی که پیش از این دو یا سه دوز واکسن زدهاند، آزمایش خواهد شد. مشخص نیست که شرکتکنندگان در این آزمایش پیش از تزریق واکسن آزمایشی، چه نوع واکسنی را تزریق کردهاند. تعداد افراد شرکتکننده در آزمایشهای بالینی نیز هنوز مشخص نشده است.
نتایج یک مطالعه چینی نشان میدهد که دوز چهارم واکسن کنونی سینوفارم زمانی که شش ماه پس از دوز تقویتکننده سوم تزریق میشود، سطح آنتیبادی علیه سویه امیکرون را به میزان قابل توجهی افزایش نخواهد داد. پژوهشگران معتقدند که واکسنهای بهروزرسانی شده میتواند محافظت بیشتری در بدن فرد ایجاد کند. شرکتهای تولید کننده واکسنهای فایزر و مدرنا نیز در حال جمعاوری اطلاعات هستند و احتمال دارد واکسن بهروزرسانی شده این شرکتها نیز تا پاییز در دسترس قرار بگیرد.
0 دیدگاه