پیامک های مخربی که موبایل شما را زامبی می کند

پیامک های مخربی که از افراد یا شماره های غیر معتبر و مشکوک برای شما ارسال می شود، می تواند حکم یک زامبی را برای شما داشته باشد. این نوع پیامک ها اطلاعات شما را در اختیار هکر ها قرا می دهد.
پیامک های مخربی که موبایل شما را زامبی می کند

پیامک های مخرب گاه بی گاه برای گوشی های ما ارسال می شود. این پیامک های مخرب حاوی لینک هایی ست که پس از تپ یا کلیک کردن بر روی آنها تمامی اطلاعات شما را به سرقت برده و در اختیار هکرها قرار می دهد. پیامک های مخرب موضوع تازه ای نیست گرچه که میزان اسفاده هکرها از این روش در طول ماه گذشته تا به امروز بسیار بالاتر رفته. زیرا روشی بسیار ساده و در عین حال سریع برای سرقت اطلاعات شماست. همه ما باید مراقب پیامک های مخرب باشیم و در این رابطه هوشیارتر  باشیم.

پاشایی معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا گفت: اگر فرد قربانی وارد لینک جعلی بانکی شود و تراکنش بانکی داشته باشد، اطلاعات کارت بانکی وی نیز به سرقت رفته و هکر با داشتن اطلاعات بانکی آن شخص، اقدام به تراکنش‌های بانکی خواهد رفت و به این ترتیب موجودی کارت بانکی مالباخته نیز خالی خواهد شد تنها و مطمئن‌ترین راه پس از نصب این بدافزار‌ها این است که در آن لحظه دسترسی هکر قطع شود به این نحو است که حتماً گوشی باید ریست فکتوری یا همان بازگشت به تنظیمات کارخانه شود و فرد پس از پشتیبان‌گیری و ذخیره اطلاعات خود باید اقدام به ریست فکتوری کند.

دیگران چه می خوانند:

او گفت: برخی از هموطنان می‌گویند تنها نرم‌افزار را باز کرده و اقدام به نصب نکرده‌اند و باید بگویم تا مادامی که لینک مذکور روی گوشی نصب نشود، اتفاقی نخواهد افتاد، اما اگر بدون اختیار فرد، در صندوق پیامک گوشی وی، پیامک ارسال شود، باید اطمینان پیدا کند که گوشی وی هک شده است.

به گفته پاشایی، پلیس فتا در 6 ماه بالغ بر 500 اطلاعیه آموزشی از راه‌های مختلف همچون اطلاع‌رسانی توسط رسانه ملی، خبرگزاری‌ها، نماهنگ و ... در این رابطه داشته، اما واقعاً جای تعجب دارد که چرا برخی از هموطنان مجدداً به این هشدار‌ها توجهی نکرده، این قدر راحت در دام کلاهبرداران قرار می‌گیرند و پرونده‌ها تحمیل پلیس و دستگاه قضائی می‌شود.

ویروس پیامکی چیست؟

ویروس پیامکی و باج افزارهای پیامکی، از جمله بدافزارهایی هستند که به تازگی در فضای مجازی، شیوع پیدا کرده و تاکنون دستگاه های بسیار زیادی را آلوده و افراد کثیری را به دردسر انداخته اند. این ویروس ها و باج افزارها که عمدتا فارسی زبان می باشند با استفاده از ارائه پیشنهاداتی وسوسه انگیز، همچون اینترنت رایگان یا شارژ رایگان، اقدام به جذب افراد برای کلیک روی لینک های پیشنهاد شده و در نتیجه آلوده کردن دستگاه کاربران می کنند. با توجه به شیوع بسیار گسترده این نوع ویروس ها و باج افزارها در این مطلب قصد داریم در رابطه با ویروس پیامکی که اخیرا بسیاری از دستگاه های اندرویدی را آلوده کرده است صحبت کرده و راه هایی را برای پیشگیری و مقابله با آنان ارائه دهیم تا بتوانیم از آلوده شدن دستگاه های خود نسبت به این بدافزارها جلوگیری به عمل آوریم.

سرقت اطلاعات با پیامک های مخرب از طریق بدافزار موبایلی FakeSpy

سوء استفاده از برنامه های کاربردی تلفن همراه یکی از روش های رایج مجرمان سایبری است که از محبوبیت برنامه ها و اعتماد کاربران نسبت به آنها بهره می برند تا اطلاعات را به سرقت ببرند و یا بسته های اطلاعاتی را منتقل کنند.
مجرمان سایبری معمولا از برنامه های Third-party برای توزیع برنامه های مخرب خود استفاده می کنند، آنها تلاش می کنند تا برنامه های مخرب خود را در Google Play یا App Store منتشر کنند.
اخیرا حملاتی مشاهده شده است که مهاجم از پیام SMS برای انتقال یک برنامه سرقت اطلاعات با نام FakeSpy استفاده می کند. FakeSpy قادر به دزدیدن پیام های متنی، اطلاعات حساب، مخاطبین و لیست تماس ذخیره شده در دستگاه آلوده است. FakeSpy همچنین می تواند به عنوان یک عامل برای یک تروجان بانکی باشد.
نحوه انتشار این بدافزار بدین صورت است که قربانی ابتدا یک پیام SMS دریافت می کند که این پیام در قالب پیام یک ارسال می شود و مهاجم کاربر را وادار به کلیک روی لینک درون پیام می کند. با کلیک روی لینک فایل APK مخرب دانلود می شود.
این بدافزار موبایلی قابلیت های زیادی دارد که شامل موارد اضافه کردن مخاطب به دفترچه تلفن، بی صدا کردن گوشی، راه اندازی دوباره دستگاه، سرقت پیام های SMS و اطلاعات دستگاه و بروزرسانی پیکربندی بدافزار است.
همچنین، FakeSpy برنامه های بانکی موجود در گوشی را بررسی می کند و آنها را با برنامه های مخرب مشابه شان جایگزین می کند. کاربر با ورود اطلاعات در این برنامه ها، اطلاعات احرازهویت را در اختیار مهاجم قرار می دهد.
برای جلوگیری از نفوذ اینگونه بدافزارهای موبایلی، کاربران باید از کلیک روی لینک های مشکوک پرهیز کنند و برنامه ها را از منابع معتبر دریافت کنند.

پیامک های مخربی که موبایل شما را زامبی می کند

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟