در یکی از قسمت های برنامه هیوا با مجری گری خانم عاطفه میر سیدی که از شبکه تهران پخش می شود، آموزش دعا نویسی برای بچه دار شدن داده شد.
برنامه هیوا
برنامه هیوا ویژه برنامه لحظه افطار میزبان زوجهای جوانی است که قصه و سختیهای فرزند آوری را برای مخاطبان روایت میکنند.
تهیه کننده برنامه « هیوا» درباره موضوع این برنامه گفت: «هیوا» نگاه متفاوتی به موضوع خانواده و کارکرد مهم آن فرزند آوری دارد، ما در این برنامه سعی کردیم سختی ها، ناامیدی زوجهای نابارور را در مراحل مختلف درمان برای مخاطبان روایت کنیم و از سوی دیگر مکان این برنامه را کربلا معلی انتخاب کنیم، مکان معنوی که امید و تلاش را به مخاطبان القاء میکند.
وی افزود : «هیوا» شنیدن قصههای حقیقی است که سرگذشتشان شبیه خیلی زوجهای نابارور است و مخاطب با آن همذات پنداری میکند.
فرزندی درباره دکور این برنامه نیز گفت : امنترین جای دنیا برای هر انسانی و هر کودکی خانه است، پس تلاش کردیم دکوری شبیه به خانه داشته باشیم که زندگی در آن جریان دارد و منبع امنیت و آرامشش هم گنبد امام حسین (ع) است.
تهیه کننده برنامه " هیوا" گفت: گفتگو با خانوادههایی که در موضوع فرزندآوری یا ازدواج مشکل داشتند و آنها با توسل به فضل و رحمت امام حسین (ع) یا حضرت ابوالفضل (ع) چشم امید به گره زندگی خود داشته اند، سفرنامهی کربلا، آیتم توسل به امام حسین (ع) و ... بخشهای مختلف این ویژه برنامه است که در مدت 50 دقیقه تقدیم نگاه مخاطبان میشود.
ویژه برنامه « هیوا » کاری از گروه اجتماعی شبکه پنج سیما و سازمان تبلیغات اسلامی است که در ماه مبارک رمضان از قاب شبکه پنج تماشایی میشود.
دعانویسی
دعانویس به فردی میگویند که با استفاده از نوشتن متونی به ظاهر مذهبی روی اجسامی مانند قفل کلید و کاسه یا روی کاغذ سعی در برطرف نمودن مشکل مراجعه کنندگانشان دارد. دعانویسها، در ازای نوشتن ادعیه و تعویذات، مبلغی با عنوان نیاز از مراجعه کنندگان اخذ میکنند. برخی از اینگونه افراد، مدعی هستند که با «علوم غریبه» آشنا بوده و «وسیلهای برای ابراز قدرت خداوند» میباشند. گروهی دیگر با ادعای دانستن علم رمل و خبرداشتن از مجهولات عالم و خیر و شر، رمال نامیده میشوند. اسباب کار این گروه، اشکال شانزدهگانهای است که به دانیال نبی نسبت داده میشود. گروهی دیگر نیز برای مشتریانشان کفبینی و فالگیری میکنند. عدهای دعانویسی را خرافه میدانند و عدهای به آن معتقد اند، برخی از مسلمانان دعاهای مذهبی را بر تسکین یا بهبود بیماریها مؤثر میدانند.
برخی از دعانویسان با ادعایهای دروغ از اعتقادات سوءاستفاده نموده و از آنان اخاذی مینماید و حتی گاهی فرد دعانویس از مشتری خود سوءاستفاده جنسی نیز مینماید. اغلب مشتریان دعانویسها، زنان جوان هستند. به گفته البرز نیوز خبرگزاری رویترز در مقالهای ای دعانویسی را به اعتقادات شیعه نسبت داده است.
1 دیدگاه