به گزارش دفتر تخصصی روابط عمومی و اطلاع رسانی؛در این نشست سید ابراهیم ابراهیمی، سرپرست اداره کل امور حقوقی و مجلس با اشاره به ماده 7 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، به مرجعیت و جایگاه انحصاری این سازمان در اعطای نشان حلال اشاره کرد و گفت: بر اساس این قانون، سازمان ملی استاندارد ایران تنها مرجع رسمی صدور نشان حلال در کشور است.
وی با تاکید بر نقش نهادهای مختلف در ارتقاء جایگاه حلال در سطوح ملی، منطقه ای و بین المللی، افزود: جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری با نگاه فقهی شیعه در سازمان همکاری های اسلامی(OIC) و موسسه استاندارد سازی و اندازه شناسی کشورهای اسلامی(SMIIC) جایگاه مهم و ویژه ای دارد که مسئولیت سازمان را در میان کشورهای عضو، به ویژه کشورهای شیعه، سنگین تر می کند.
ابراهیمی همچنین با اشاره به نام گذاری 17 می به عنوان روز جهانی حلال از برگزاری دومین مراسم روز جهانی حلال با همکاری اتاق بازرگانی البرز خبر داد.
در ادامه، رضوی، عضو هیات نمایندگان و رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی به بیان گستردگی کاربرد نشان حلال در حوزه هایی نظیر غذا، دارو، گردشگری و پوشاک و نقش این همایش در توسعه صادرات کشور پرداخت.
گفتنی است، دومین مراسم روز جهانی حلال 31 اردیبهشت در محل نمایشگاه بین المللی تهران و همزمان با نمایشگاه آگروفود برگزارخواهد شد
0 دیدگاه