تحولات سیاسی بین‌الملل در بازارهای مالی و کریپتو | رمزارزها در کانون توجه جهان برای مقابله با نرخ بهره آمریکا

نشست تخصصی با عنوان «بررسی تحولات سیاسی بین‌الملل در بازارهای مالی و کریپتو» با حضور عباس آشتیانی رئیس کمیسیون رمزارز سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، عیسی کشاورز عضو انجمن صرافان رمزارز کشور، پوریا آسترکی سردبیر پژوهش‌نامه رمز‌دارایی‌ها و شهریار شفیعی رئیس هیئت‌مدیره آکادمی برندتک در برج فناوری شریف برگزار شد.
تحولات سیاسی بین‌الملل در بازارهای مالی و کریپتو | رمزارزها در کانون توجه جهان برای مقابله با نرخ بهره آمریکا

به گزارش روابط گستر، عباس آشتیانی در این نشست به تأثیر تحولات سیاسی و اقتصادی آمریکا بر بازارهای مالی اشاره کرد و گفت: از چند ماه پیش، بحث‌های جدی‌تری درباره انتخابات آمریکا که 20 درصد تولید ناخالص دنیا را تشکیل می‌دهد، مطرح شده است. تحولات سیاسی این کشور بر بازارهای مالی تأثیرگذار خواهد بود و اظهارات کاندیداها ممکن است جنبه ژورنالیستی داشته باشد.

 وی همچنین به افزایش نرخ بهره در آمریکا اشاره کرد و افزود: نرخ بهره از دو سال پیش افزایش یافته تا نقدینگی جمع‌آوری شود، اما این سیاست به قفل‌شدن تقاضا منجر شده و تولیدات بدون خریدار باقی مانده است.

دیگران چه می خوانند:

آشتیانی تصریح کرد: با کاهش نرخ بهره که سه هفته پیش اتفاق افتاد، قیمت طلا و رمزارزها افزایش یافت و به‌نظر می‌رسد که هر نتیجه‌ای از انتخابات آمریکا حاصل شود، این کاهش نرخ ادامه خواهد داشت.

رئیس کمیسیون رمزارز سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، ادامه داد: بازارهای مالی با عدد 4 تریلیون دلاری به تحولات چشمگیری مواجه خواهند شد و کشورهای جهان در حال آماده‌سازی خود برای این تغییرات هستند. رمز ارزها به سرمایه‌گذاری‌های ریسک‌پذیر تبدیل خواهند شد و در این راستا، ما در زمینه قانونگذاری عقب هستیم.

آشتیانی در خصوص تعداد حجم و تعداد کاربران حوزه رمزارز گفت: این حوزه 500 میلیون کاربر در جهان و 15 میلیون در کشور خودمان دارد. حجم بازار رمزارزها 2400 میلیارد دلار در جهان است.

چالش‌های موجود در زمینه رمز ارزها

عیسی کشاورز نیز در ادامه نشست، به چالش‌های موجود در زمینه رمز ارزها اشاره کرد و گفت: نظام پولی و بانکی کشور باید از شرایط مبتنی بر فناوری بهره‌برداری کند تا مشکلات موجود را حل کند و اگر این اقدام انجام نشود، فاصله ما با کشورهای مدرن بیشتر خواهد شد.

عضو انجمن صرافان رمزارز کشور اظهار کرد: فاصله بین نوعی از مدیریت سنتی پولی بانکی ودر کل اقتصاد کشور با گذر ازاین بخش و رسیدن به بازار‌های رمزدارایی شده و پلتفرم‌های رمزارز‌ها، کم می‌شود البته این اقدام کار بسیار شایسته برای رسیدن به ایده آل‌های اقتصادی است.

وی به تلاش‌های بخش خصوصی برای تغییر ذائقه کاربران از پلت‌فرم‌های خارجی به داخلی اشاره کرد و گفت: در حوزه رمز ارزها، شرکت‌هایی مانند نوبیتکس تلاش کرده‌اند تا اعتمادسازی کنند اما نیاز به حمایت دولت در ایجاد اعتماد به پلت‌فرم‌های داخلی وجود دارد.

آینده بازار رمزارزها و وب 3

 سردبیر پژوهش‌نامه رمزدارایی‌ها، در ادامه نشست به تحلیل آینده بازار رمزارزها پرداخت و به تأثیر وب 3 و فناوری‌های مرتبط اشاره کرد.

پوریا آسترکی، گفت: بازار رمزارزها اکنون 2 تریلیون دلار ظرفیت دارد و پیش‌بینی می‌شود تا 5 سال آینده به 25 تا 30 هزار تریلیون دلار برسد. برای تحول بازار‌های مالی جهان و رسیدن به بازار‌های رمزارز به 65هزار میلیارد دلار سرمایه نیاز است. ارزش گذاری کل سرمایه گذاری‌ها بر بستر بلاکچین ایجاد شده است و بازار‌هایی بر بستر بلاکچین در حال خلق شدن است.

آسترکی با بیان اینکه اقتصاد دنیا در حال تغییر است و ثروت هم در حال تغییر است، گفت: این تغییر باعث کشمکش‌هایی می‌شود. افرادی که از نظر علمی جلوتر هستند زودتر از ما متوجه می‌شوند. وقتی آن‌ها زودتر متوجه قواعد بازی می‌شوند زودتر به محصول هم می‌رسند. در حال حاضر جنگ کریدورها وجود دارد و روی دیگر آن جنگ بسترهای مالی است و هم‌راستا با آن در حال حرکت است. یک نمود آن در بریکس است.


آسترکی در ادامه افزود: وب 3، که شامل بلاک‌چین و هوش مصنوعی است، به ایجاد یک اقتصاد جدید توکن‌محور خواهد انجامید و این تغییرات در 5 تا 10 سال آینده به وقوع خواهد پیوست.

تأثیر انتخابات آمریکا بر رمزدارایی‌ها و ضرورت مفهوم‌سازی در بازار

شهریار شفیعی، رئیس هیئت‌مدیره آکادمی برندتک، در نشست اخیر خود به بررسی تأثیر انتخابات آمریکا بر رمزدارایی‌ها پرداخت و به وجود تقابل‌های جهانی، از جمله میان روسیه و ناتو و چین و آمریکا، اشاره کرد و بر اهمیت کریدورهای تجاری و مسیرهای انتقال کالا تأکید نمود.

شفیعی با اشاره به نرخ تضایف دانش، گفت : این افزایش دانش تأثیر زیادی بر فناوری و زندگی بشر دارد و می‌تواند منجر به تغییرات قدرت و حتی جنگ‌ها شود. تصمیم‌گیرندگان اغلب رمزارزها را به اشتباه نوعی پول می‌دانند.

 وی بر ضرورت هم‌راستایی منافع ملی و فردی تأکید کرد و افزود: بازار مالی و پولی باید از یکدیگر تفکیک شود، نگاه محافظه‌کارانه بانک مرکزی به رمزارزها موجب سردرگمی در صرافی‌ها شده است.

رئیس هیئت‌مدیره آکادمی برندتک، بریکس را به عنوان یک محفل مناسب برای فعالیت در حوزه رمزارزها معرفی کرد و خاطرنشان کرد: مفهوم‌سازی مناسب در این زمینه بسیار ضروری است. برای رشد بازار رمزدارایی‌ها در آینده، باید به تعریف و توسعه مفاهیم اقتصادی در این حوزه توجه بیشتری شود.

نشست تخصصی «بررسی تحولات سیاسی بین‌الملل در بازارهای مالی و کریپتو» با ارائه تحلیل‌های جامع و تخصصی از سوی حاضرین، به بررسی چالش‌ها و فرصت‌های موجود در بازار رمزارزها و تأثیرات سیاسی بین‌المللی بر آن پرداخت.

 

تحولات سیاسی بین‌الملل در بازارهای مالی و کریپتو | رمزارزها در کانون توجه جهان برای مقابله با نرخ بهره آمریکا

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟