توجه به مناطق و مزیت‌های منطقه‌ای حلقه مفقوده توسعه است

جهانبخش قلاوند، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در نطق‌ پیش از دستور خود، چالش‌های توسعه را محور سخنرانی خود قرار داد و گفت: ایران در موقعیت ممتاز ژئوپلیتیکی به عنوان یکی از کانون های تاریخ فرهنگ و تمدن بشری حق دارد به پیشرفت و توسعه پایدار و متوازن و شایسته خود نائل آید.
توجه به مناطق و مزیت‌های منطقه‌ای حلقه مفقوده توسعه است

به گزارش روابط گستر؛ وی با بیان اینکه چالش ها و موانع پیشرفت اقتصادی ایران در پس بازی های پیرامونی پنهان شده گفت: مجلس و دولت، باید همراه و همدل، ذیل رهنمودهای رهبری به احکام برنامه هفتم و سیاست‌های کلان فرصت بازآفرینی اقتصاد ایران را با بهره‌گیری از مزیت ها، فرصت های پیش رو فراهم نمایند.

 

دیگران چه می خوانند:

وی تصریح کرد: ما در بخش‌های مهمی از سند چشم انداز 1404  عقب مانده ایم و با وجود پنج برنامه توسعه قبل از انقلاب و شش برنامه پنج‌ساله بعد از انقلاب، نظام برنامه‌ریزی نتوانسته است فرایند توسعه و پیشرفت را به درستی طی نماید.

 

قلاوند گفت: میانگین تحقق شش برنامه پنج‌ساله بعد از انقلاب فقط 30درصد است، این به معنی انحراف شدید از برنامه ها و عدم تحقق اهداف به عنوان چالشی ترین موضوع سیاستگذاری عمومی همچنان مطرح است.

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: از اهالی عرصه سیاست و اقتصاد و دانشوران و مجاهدان میدان های پیشرفت کشور انتظار می‌رود با اشراف بر آمار و اطلاعات و وضع موجود با تقسیم کار ملی بر لکه های فقر و نابرابری و ناترازی ها در تولیدات و نیاز های ملی و تبعیض و نابرابری در توزیع فرصت های پیشرفت و اشکال گوناگون عقب ماندگی مراتب دقیق شوند و فقر و بیکاری را از چهره ایران بزدایند.

 

وی تاکید کرد: حلقه مفقوده نظام برنامه ریزی متمرکز توجه به مناطق و مزیت های منطقه‌ای است، آمایش سرزمین یعنی دیدن و به کار گرفتن همه منابع انسانی و طبیعی و التزام بخشیدن و به حرکت درآوردن سلول‌های رشد و توسعه در سراسر کشور می باشد.

 

قلاوند در ادامه گفت: توسعه نامتوازن مناطق ناشی از طناب‌کشی‌های سیاسیون و متولیانی است که به نابرابری‌های مناطق کشور دامن می زنند.

توجه به مناطق و مزیت‌های منطقه‌ای حلقه مفقوده توسعه است

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟