حمایت‌های بانک تجارت در طرح جهش تولید مسکن

هم‌اکنون پروژه‌های بزرگی به منظور انعقاد قرارداد اعطای تسهیلات در قالب طرح جهش تولید مسکن به بانک تجارت معرفی شده‌اند که بخش عمده‌ای از آن‌ها در دست بررسی و تکمیل مدارک قرار دارند؛ از ‌جمله این پروژه‌ها می‌توان به پروژه 2390 واحدی استان مرکزی، 2384 واحدی خراسان جنوبی، پروژه 1620 واحدی استان قزوین و پروژه 1264 واحدی استان بوشهر اشاره کرد.
حمایت‌های بانک تجارت در طرح جهش تولید مسکن
دیگران چه می خوانند:

به گزارش روابط گستر، ساخت 4 میلیون مسکن از برنامه‌های پیش‌روی دولت سیزدهم و مجلس می‌باشد که برای ساماندهی بازار اجاره‌بها و تامین مسکن در لایحه هفتم توسعه نیز به اهمیت آنها اشاره شده است.  برنامه‌ریزی این طرح در قالب 3 طرح جهش تولید، مالیات بر خانه‌های خالی و ساماندهی اجاره‌بهای مسکن در گرو همکاری بانک‌هاست.
 
عدم همکاری بانک ها برای پرداخت تسهیلات مسکن می تواند لطمه ای جدی به پروژه نهضت ملی مسکن وارد کند و آن را با مشکلاتی جدی رو به رو سازد، چرا که هیچ یک از متقاضیان این طرح قادر به پرداخت هزینه های ساخت و ساز مسکن نیستند.
عملکرد حمایتی بانک‌هایی همچون بانک تجارت در نظام بانکداری ایران نشان می‌دهد که این‌گونه شبکه‌های مالی فارغ از انتشار اخبار منفی در جهت ناامیدسازی، وظایف مسئولیت اجتماعی و حرفه‌ای خود را در جهت رفع مشکلات مردم جامعه به انجام می‌رسانند و درصدد افزایش برنامه‌ها در جهت رفع نگرانی‌های موجود هستند.
 
طبق ماده 4 قانون جهش تولید مسکن ابلاغی مهرماه سال 1400، تمامی بانک ها موظف هستند که سالانه، حدود 20 درصد از سهم تسهیلات خود را با نرخ سود مصوب توسط شورای پول و اعتبار، به بخش مسکن اختصاص بدهند. طبق اعلام رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، 5 میلیون مسکن کم داریم و 6 میلیون مستأجر و جوانان دم بخت درگیر مسکن هستند و کمتر از 1 درصد بافت کشور مسکونی است.  
 
بانک تجارت با انعقاد 33 هزار و 365 واحد قرارداد در حوزه اعطای تسهیلات طرح ملی جهش تولید مسکن، با حمایت‌های خود در مسیر اجرای صحیح این طرح و خانه‌دار شدن مردم، موفق شده از میانگین عملکرد شبکه بانکی کشور، رکورد بالاتری را کسب کرده و با این روند، گام بلندی در راستای به ثمر نشستن طرح ملی جهش تولید مسکن بردارد.
 
بانک تجارت همچنین مسئولیت انعقاد قرارداد اعطای تسهیلات 17 هزار و 630 واحد از پروژه‌های مسکن 99 ساله را بر عهده دارد.
 
در حالی مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه‌وشهرسازی همه بانک‌ها را متهم به عدم همکاری در زمینه پرداخت تسهیلات برای ساخت واحدهای مسکونی کرد که طبق آمار بیش از 33 هزار تسهیلات طرح ملی جهش تولید مسکن توسط بانک تجارت پرداخت شده است.
 
براساس آمار، بانک تجارت حمایت‌های خود را در مسیر مسکن و خانه‌دار شدن مردم به نحوی مطلوب‌ و با رکورد بالاتری نسبت به دیگر بانک‌هابه ثبت رسانده است. از مهرماه سال جاری، مسئولیت انعقاد قرارداد اعطای تسهیلات 17 هزار و 630 واحد از پروژه‌های مسکن 99 ساله که رقمی معادل 65 درصد از کل این پروژه است، به بانک تجارت واگذار شده که فرآیند اجرایی آن در حال انجام است.
 
مدیرکل اقتصاد مسکن وزارت راه‌وشهرسازی نیز اوایل امسال گفت که در سال اول360 هزار میلیارد تومان تسهیلات نهضت ملی مسکن به بانک‌ها ابلاغ شده بود و در سال دوم نیز 548 هزار میلیارد تومان به بانک‌ها ابلاغ شد، اما بانک‌ها تاکنون حدود 111 هزار میلیارد تومان قرارداد امضا کرده‌اند که این موارد شامل تسهیلات در قالب خودمالکی، نهضت ملی مسکن، مسکن روستایی و ودیعه مسکن به متقاضیان واجد شرایط پرداخت می‌شود.  
 
آخرین وضعیت پروژه نهضت ملی مسکن نیز نشان می‌دهد که برای 1.7 میلیون واحد زمین اختصاص یافته است. برای 621 هزار واحد پروانه صادر شده، 622 هزار متقاضی در بانک مسکن افتتاح حساب کرده‌اند و بیش از 430 هزار واحد به مرحله فونداسیون رسیده است.
 
با این وجود علاوه بر انتظار پرداخت آورده به‌موقع از سوی متقاضیان، انتظار می‌رود بانک‌ها در پرداخت وام‌های این پروژه همکاری بیشتری داشته باشند؛ بخصوص آن‌که طبق وعده وزیر راه و شهرسازی، پروژه‌ها در شروع کار با استفاده از وام بانکی پیش برود تا متقاضیان نسبت به این طرح خوشبین شوند.
 
در حالی که اکثر خبرها در خصوص عدم همکاری بانک‌ها در طرح جهش تولید مسکن به سرعت انتشار می‌یابد، بر اساس آمار منتشر شده در سامانه TEM وزارت راه و شهرسازی، بانک تجارت با انعقاد 33 هزار و 365 واحد قرارداد در حوزه اعطای تسهیلات طرح ملی جهش تولید مسکن، با حمایت‌های خود در مسیر اجرای صحیح این طرح و خانه‌دار شدن مردم، موفق شده از میانگین عملکرد شبکه بانکی کشور، رکورد بالاتری را کسب کرده و با این روند، گام بلندی در راستای به ثمر نشستن طرح ملی جهش تولید مسکن بردارد.

حمایت‌های بانک تجارت در طرح جهش تولید مسکن

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟