برنامه‌هایی برای دستیابی به درآمد ۱۵ میلیارد دلاری در افق ۸ ساله فولاد

فولاد مبارکه اصفهان بزرگترین تولید کننده ورق‌های فولادی در غرب آسیا است که در همکاری با سایر صنایع و مراکز علمی در ۲ سال اخیر منجر به ایجاد ظرفیت‌های بزرگی شده و می‌تواند موج‌های صنعتی در کشور ایجاد کند. فولاد با داشتن بیش از ۱۵ میلیارد دلار ارزش مجموعه، برنامه دستیابی به درآمد ۱۵ میلیارد دلاری را در تا سال ۱۴۱۰ ترسیم کرده است.
برنامه‌هایی برای دستیابی به درآمد ۱۵ میلیارد دلاری در افق ۸ ساله فولاد

به گزارش روابط گستر، شرکت فولاد مبارکه اصفهان تنها دارنده چرخه کامل از سنگ تا رنگ در کشور است که در نظر دارد طبق برنامه‌های مدیریتی در افق 8 ساله خود، با بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های موجود، توسعه سرمایه‌های انسانی، تمرکز بر نوآوری و فناوری‌های نوین، توسعه‌های کمی و کیفی و متوازن و تبدیل شدن به صنعت سبز  در رشد تولید و زنجیره کامل صنعت فولاد نقشی اساسی خود را بیش از پیش تکمیل کند.
 
بر این اساس، فولاد مبارکه درنظر دارد تا تولید بیش از یک میلیون و 200 هزار تن سنگ را در سال آینده به بیش از 2 میلیون تن در زنجیره تولید برساند. برنامه‌های فولاد در راستای خلق ارزش افزوده و طرح‌های توسعه‌ای سبب شد تا این مجموعه از میان 100 شرکت در کشور رتبه نخست را در این زنجیره از آن خود کند.  
 
بزرگ‌ترین فولادساز کشور، دارای 110 شرکت زیرمجموعه است که هر یک از آنان یک مجموعه بزرگ صنعتی هستند. هدف‌گذاری فولاد مبارکه در افق 1410 رسیدن به درآمد 15 میلیارد دلاری است. فولاد مبارکه، درصدد تبدیل شدن به یک برند جهانی است که در این راستا به دنبال استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود است.
 
بزرگ‌ترین تولیدکننده ورق‌های فولادی تخت در خاورمیانه و شمال آفریقا، در سال گذشته از ظرفیت اسمی 10 میلیون تن فولاد در سال عبور کرد و تا امروز بیش از 25 میلیون تن محصولات فولادی تخت را تولید کرده است. این قطب صنعت فولاد ایران در منطقه، در راستای توسعه متوازن و کیفی برق، گاز و حمل و نقل سرمایه‌گذاری‌هایی را به انجام رسانیده است. به عنوان مثال؛ در حوزه برق نیروگاه 914 وات را افتتاح کرد که توربین شماره 2 نیز ماه آینده وارد مدار خواهد شد.  
 
این شرکت سعی کرده تا در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی تحول ایجاد کند و براساس ظرفیت‌های منطقه‌ای و با تعریف سند پیشرفت و آبادانی منطقه، مسئولیت‌های اجتماعی خود را تعریف کرده است از این رو درصدد توانمندسازی مناطق محروم است.
 
 
گام‌های فولاد مبارکه اصفهان در مسیر تولید فولاد سبز
 
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه معتقد است که صنعت باید در حوزه محیط زیست پیشتاز باشد. به همین منظور، فولاد مبارکه در مسیر حفظ محیط زیست 2.3 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کرده است.
 
بزرگ‌ترین تولیدکننده آهن اسفنجی در جهان، برنامه‌هایی را در راستای تولید فولاد سبز و کاهش آلایندگی‌های مربوط به تولیدات صنعتی که شاید کمتر از 20 درصد باشد را در حوزه عمل به مسئولیت‌های اجتماعی به انجام می‌رساند. به طوری که پروژه‌های فولاد در حوزه محیط زیست با اعتباری بالغ بر 2 و 2 دهم میلیارد تومان سبب کاهش 32 میلیون تن دی اکسیدکربن برآورد شده است.
 
امضای تفاهم‌نامه همکاری در زمینه بازسازی و بهسازی تجهیزات لیزری این شرکت و مرکز علوم و فنون لیزر ایران با حضور محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی از گام‌های مؤثر فولاد در مسیر تولید فولاد سبز با همکاری دانش‌بنیان‌ها می‌باشد.
 
مدیرعامل فولاد مبارکه معتقد است که کنار هم قرار گرفتن ظرفیت‌های صنعتی می‌تواند موج‌های خوبی را برای کارهای بزرگ‌تر در کشور رقم بزند. هر تجهیز در فولاد مبارکه یک نقطه گلوگاهی است و ارزش زیادی برای پیشرفت کشور دارد. تا امروز بیش از 1.2 میلیون تن سنگ آهن از طریق مشارکت‌ها و همکاری‌های فولاد مبارکه با سازمان انرژی اتمی استخراج شده که این میزان تا سال آینده به 2 میلیون تن خواهد رسید.
 
 
اقدامات فولاد مبارکه در حوزه نوآوری و بومی‌سازی داخلی
 
فولاد در برنامه‌های حمایتی خود برای دستیابی به روند بومی‌سازی و کم‌اثر کردن موارد تحریمی تجهیز قطعات و دستگاه‌های موردنیاز اقداماتی را در زمینه همکاری با دانش‌بنیان‌ها و تعامل و تبادل اطلاعات به‌دست آمد با دیگر صنایع فعال کشور به انجام رسانیده است. این شرکت در سال گذشته از 400 پایان نامه و پروژه دانشگاهی حمایت کرد تا به هسته‌های فناوری تبدیل شود.
 
نوآوری در فرایند، محصول، زنجیره تأمین و کسب و کار از سیاست‌های فولاد مبارکه است، به گونه‌ای که تعداد قطعات و تجهیزات استراتژیک و پیچیده بومی‌سازی شده بیش از 100 هزار قطعه است.
پروژه جایگزینی« لیزر فیبری » بومی سازی شده داخلی به جای لیزر گازی در ماشین جوش اسید شویی2 فولاد مبارکه که روز چهارشنبه گذشته با حضور معاون رئیس‌جمهور رونمایی شد، نمونه‌ای بارز از حمایت‌های دانش‌بنیانی فولاد و همکاری با متخصصان داخلی است. این پروژه با 93 میلیارد ریال در مدت چهار سال با 100 درصد توان فنی و علمی متخصصان داخلی و 80 درصد تامین تجهیزات خارجی و 20 درصد داخلی محقق شد.
 
ماشین جوش لیزری فیبری ساخت داخل که پس


از سه سال کار تحقیقاتی و عملیاتی ساخته شده است در خط اسیدشویی فولاد مبارکه جایگزین ماشین جوش لیزری co2 ساخت کشور آمریکا شد. این پروژه با هزینه یک دهم قیمت خارجی طراحی و ساخته شده است.

دیگران چه می خوانند:

فولاد مبارکه درصدد توسعه زیست‌بوم نوآوری باز است و در این راستا با حمایت از طرح‌های دانشگاهی، نگاهی متحولانه در این حوزه داشته است. این شرکت 35 هزار شغل به صورت مستقیم و 380 هزار شغل به صورت غیر مستقیم ایجاد کرده است.
 
 
برآورد سود 130 تومانی برای هرسهم فولاد در پایان 1402
 
فولاد مبارکه اصفهان که با سرمایه 80 هزار میلیارد تومانی و مارکت کپ 450 هزار میلیارد تومانی دومین شرکت بزرگ بازار سهام محسوب می‌شود، سهم 6.5 درصدی در تولید ناخالص داخلی در بخش صنعت را دارا است. فولاد مبارکه در خلق ارزش افزوده نیز در کشور پیشتاز است.
 
اگر فولاد مبارکه در سودآوری رتبه اول کشور را دارد، به دلیل دارا بودن زنجیره کاملی از تولید است. این شرکت در 6 ماهه نخست امسال با جهش 94 درصدی به سود جذاب 65 تومانی به ازای هر سهم فولاد رسید و برآورد می‌شود تا پایان سال سودسازی بالایی به میزان تخمینی سود 120 تا 130 تومانی و قیمت‌های 700 تومانی در این سهم به دنبال داشته باشد.
 
فولاد برنامه افزایش سرمایه از محل سود انباشته به میزان 28 تا 30 همت در راستای دستیابی به اهداف چشم‌انداز ترسیمی 1410 خود را در دستور کار قرار داده است. این افزایش سرمایه جذاب به همراه تخمین سودسازی بالا، زمینه‌ساز رشد قیمتی بسیاری خوبی در سهم بنیادی فولاد خواهد شد.

برنامه‌هایی برای دستیابی به درآمد ۱۵ میلیارد دلاری در افق ۸ ساله فولاد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟