به گزارش روابط گستر، گروه صنعتی دانشگاه گلرنگ با جایزه استارت آپی استاد محمد کریم فضلی در تلاش است تا فرصتی را برای شناسایی ایدههای نو و خلاقانه در مسیر علم و فناوری به جامعه هدف ارائه دهد. به همین منظور، مرجان مهدوی قروی مسئول تجاریسازی و دبیر جشنواره جایزه از دانشگاه گلرنگ زیر مجموعه گروه صنعتی گلرنگ در یک نشست صمیمانه با اصحاب رسانه، گفت: در راستای مسئولیت اجتماعی و حمایت از استارتاپها و کسب و کارها جایزه استارتآپی استاد محمد کریم فضلی راهاندازی گردید که عملاً با این جایزه بتوانیم به استارتاپ کمک کنیم.
وی ادامه داد: جایزه استارتآپی استاد محمد کریم فضلی در سال 1399 توسط خانم دکتر فضلی به آقای دکتر فضلی پیشنهاد گردید و در آن زمان توسط ایشان پذیرفته شد و مسئولیت اجرای آن به دانشگاه گلرنگ محول گردید. این موضوع در راستای مسئولیت اجتماعی و حمایت از استارتآپها و کسب و کارها در برنامه گروه صنعتی گلرنگ و دانشگاه گلرنگ قرار گرفت که اولین دوره آن در سال 1400 برگزار شد و 675 استارتاپ در جایزه اول شرکت کردند.
3 مرحله برای ارزیابی دریافت جایزه
مسئول تجاری سازی گلرنگ با بیان اینکه پروسه ارزیابی آنها در سه مرحله صورت گرفت، افزود: اولین مرحله توسط دانشگاه گلرنگ انجام شد و تعدادی از آنها برگزیده شدند که در مرحله دوم توسط مدیران میانی گروه صنعتی گلرنگ ارزیابی گردیدند و به مرحله سوم راه پیدا کردند که در آن مرحله توسط مدیران ارشد گروه صنعتی گلرنگ ارزیابیها صورت گرفت. در اجرای این پروسه هدف اصلی آن بود که حداکثر استفاده از استارتاپها صورت گیرد.
وی اضافه کرد: یکی از مراحلی که در این ارزیابیها در نظر گرفته شد آن بود که در مرحله دوم استارتاپهایی که قابلیت سرمایهگذاری در آنها وجود داشت و امتیازهای لازمه را کسب کرده بودند عملاً از روند جایزه خارج شدند و مستقیم به پروسه سرمایهگذاری رفتند و مابقی آنها به مرحله سوم راه پیدا کردند.
مهدوی قروی در خصوص شرایط مناسب و محاسن حضور استارتاپها در این پروسه گفت: حتی از طرفی برخی استارتاپها که به روشهای عملیاتی آگاهی نداشتند، مواردی همچون چگونه میتوانیم بفروشیم یا تیم را با هم منسجم کنید و غیره در روند ارزیابی در مرکز رشد دانشگاه گلرنگ به آنها آموزش داده شد و آنها نیز توانستند حداکثر استفاده را از این شرایط ببرند.
دبیر جشنواره جایزه استارتاپ دانشگاه گلرنگ گفت: در اولین دوره برگزاری جایزه در سال 1401 تعداد 675 استارتاپ شرکت کردند و 339 مورد از آنها به مرحله دوم راه پیدا کردند و 40 مورد از آنها به مرحله سوم رسیدند و همچنین 40 استارتاپ وارد پروسه سرمایهگذاری شده و به گروه صنعتی گلرنگ پیوستند و در نهایت 16 استارتاپ به مرحله نهایی و برگزیدگی رسیدن که به آنها جوایز ارزندهای داده شد. مبلغ جمع این جوایز 6 میلیارد و 950 میلیون تومان بوده که آنها با این مبلغ توانستند کسب و کار خود را رشد دهند.
وی با اشاره به اینکه در سال 1401 دور دوم جایزه برگزار شد، تصریح کرد: 697 استارتاپ شرکت کرده بودند که 220 مورد به مرحله دوم راه پیدا کردند در عینحال از آنها 40 مورد برای سرمایهگذاری انتخاب شدند و در ادامه 81 مورد به مرحله سوم رفتند و در نهایت 11 استارتاپ برگزیده شدند که جوایز ارزندهای به آنها تعلق گرفت. مجموع کل مبلغ این جوایز 7 میلیارد و 100 میلیون تومان بوده است.
وجه تمایز جایزه استارتآپی استاد محمد کریم فضلی
دبیر جشنواره جایزه استارتاپ دانشگاه گلرنگ با بیان اینکه یکی از موارد مهم در این جایزه امکان شرکت، فعالیت و ثبتنام استارتاپها در تمامی حوزهها میباشد، گفت: آنچه که جایزه استارتآپی استاد محمد کریم فضلی را با دیگر جایزهها متمایز میکند این است که گروه صنعتی گلرنگ در مجموع 7 هلدینگ بزرگ دارد که بالغ بر 450 شرکت در زمینههای مختلف در آن فعال می باشند، شرکت های گروه در واقع در تمامی حوزهها از جمله صنعت، خدمات، کشاورزی، فروشگاه زنجیرهای، مواد خوراکی، خودرو برقی، پالایشگاه نفت، صنعت طلا و غیره فعالیت دارند. و عملاً این امکان برای استارتاپها وجود دارد در همه حوزههای فعالیتی دراین جایزه حضور پیدا کنند.
وی با تاکید بر اینکه این امکان وجود دارد در همه زمینهها برای آنها سرمایهگذاری انجام داد و آنها جذب گروه صنعتی گلرنگ شوند، بیان کرد: استارتاپها میتوانند در فن بازار نیز شرکت کنند و محصول خود را ارائه کنند و از طرفی در
دانشگاه گلرنگ شرایط به گونه ای محیا است که آنها میتوانند کوچ شوند و دورههایی با تخفیفات ویژهای ببینند که برای آنها در نظر گرفته شده است. همچنین در مرکز رشد دانشگاه امکاناتی نیز برای آنها در نظر گرفته شده است، حتی برای برخی از آنها محل استقرار نیز مهیا گردیده است.
دانشگاه گلرنگ، بازوی علمی و فناوری گروه صنعتی گلرنگ
دکتر مرجان مهدوی در خصوص معرفی دانشگاه گلرنگ گفت: دانشگاه گلرنگ از گروه سازمانی مجموعه گروه صنعتی گلرنگ بوده که دپارتمان کاملاً مجزا دارد و هدف اصلی آن بازوی علمی و فناوری گروه صنعتی گلرنگ می باشد. و همین عامل باعث میشود درگاه استارتاپها از دانشگاه بتواند بیشترین تاثیرگذاری را داشته باشند.
وی افزود: از طرفی دانشگاه گلرنگ بخش علمی کاربردی است که زیر مجموعه وزارت علوم میباشد و البته دپارتمانهای ما به صورت مستقل هستند تا بتوانند بهترین تاثیرگذاری و کمک در حوزه آموزشی و بخش کسب و کار و مرکز علمی کاربردی را داشته و خدمات ارائه کنند. و اینکه بتوانیم در حوزه تجاریسازی و کمک به استارتاپها از طریق مرکز رشد دانشگاه گلرنگ تاثیرگذاری خوبی داشته باشیم و شرایط خدمتگزاری برای آنها را فراهم نماییم.
گفتنی است؛ اختتامیه سومین دوره جایزه استارتآپی استاد محمد کریم فضلی هفته آخر بهمن و هفته اول اسفند ماه برگزار خواهد شد. ارزیابیها شروع شده است و در عین حال کماکان ثبت نام ادامه دارد و استارتاپها میتوانند تا آخر مهر ماه ثبت نام کنند و البته ممکن است این مهلت تمدید نیز بشود.
0 دیدگاه