به گزارش روابط گستر،شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با سرمایه اسمی 19.2 هزار میلیارد تومان، در سال گذشته بیش از یک میلیون و 187هزار تن شمش فولادی تولید کرده است، که نسبت به برنامه پیشبینی سال 1401 و سال قبل افزایش داشت. کچاد در سال 1402 نیز در زمینههای تولید فولاد، آهن اسفنجی، گندله و کنسانتره رکوردهای موفقیتآمیزی را به ثبت رسانده است.
شرکت معدنی و صنعتی چادرملو که فروش 44 همتی و حاشیه سود بیش از 50 درصدی را در سال 1401 ثبت کرد، در سال جاری در مسیر اهداف تحقق شعار سال مبنی بر رشد تولید و مهار تورم برنامههای راهبردی خود را استوار گردانید و توانست با استفاده از ابزارهای مدیریت هزینه، با علمی بودن اقدامات خود، سود خالص 23 همتی را برای سهامداران کچاد به ارمغان بیاورد.
براساس این گزارش، کارنامه فعالیت شرکت چادرملو با سرمایه 19.2 هزار میلیارد تومانی در سه ماه سال مالی جاری حاکی از این است که این شرکت فعال در حوزه معدن و صنعت با رشد 7 درصدی موفق شد تا 13.2 هزار میلیارد تومان درآمد به دست بیاورد.
همچنین "کچاد" در دوره خرداد از فروش داخلی عرضه برق تولیدی، آپاتیت، فولاد، گندله و کنسانتره آهن بالغ بر 4.9 هزار میلیارد تومان درآمد کسب کرد.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو باور دارد که ایران اسلامی با داشتن فرصتهای نسبی بسیاری، میتواند به رشد و توسعه قابل توجه در بخش معدن و صنعت بپردازد. او به عناصری مانند ذخایر و مواد متنوع و سرشار معدنی، نیروی انسانی متخصص، دسترسی به منابع آبی و انرژی، و قدرت اقتصادی قوی که ایران اسلامی دارد، اشاره میکند که با بهرهبرداری بهینه و مدیریت صحیح، استفاده از فناوریهای نوین و هوشمند سازی، بخش معدن و صنعت قادر به رشد و توسعه خواهد بود.
کسب جایگاه نخست کشور در تولید کنسانتره آهن (خشک) در میان شرکتهای تولید کننده این محصول، رکورد تولید در بخش آهن اسفنجی و فولاد از زمان شروع بهرهبرداری کارخانههای مربوطه، پوشش 105 درصدی برنامه تولید محصولات، حفظ جایگاه ششم در بازار سرمایه از نظر ارزش بازار در پایان سال 1401 و افزایش سرمایه شرکت بالغ بر 19 میلیارد تومان از مهمترین دستاوردهای شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در سال گذشته بوده است. کچاد در سال گذشته موفق شد سرمایه خود را به میزان 7,350 میلیارد تومان افزایش داده و سرمایه شرکت از 11,900 میلیارد تومان به 19,250 میلیارد تومان رسید.
اجرای تکنیک ها و ابزارهای روزآمد در حوزه مصرف انرژی به همراه مدیریت کاهش هزینههای شرکت از دلایل دستیابی به این موفقیت در سال گذشته بوده است. معاون مالی و سرمایه انسانی چادرملو معتقد است که اجرای تکنیکهای مدیریت هزینه شرکت، محدود به عوامل بهای تمام شده تولید نبوده است بلکه با مدیریتی جامعنگر و مستمر تلاش شده سایر هزینههای عملیاتی و غیرعملیاتی شرکت نیز کاهش یابد.
درآمد شرکت در سال گذشته برابر 43.7 همت بوده و سود خالص 22.8 همت و حاشیه سود خالص 52 درصد بوده است. از آن جایی که در ساختار بهای تمام شده تولید شرکتهای معدنی و صنعتی مثل چادرملو، هزینه مواد مستقیم، سهم قابل ملاحظهای دارد، چادرملو سعی کرد تا با خرید بهینه سنگ آهن (هم از نظر کیفیت و هم از نظر نرخ) از معادن مختلف کشور، هزینههای تولیدی شرکت نیز، کاهش یابد.
کنسانتره تولید شرکت معدنی و صنعتی چادرملو سبب شد تا این شرکت در کل کشور به عنوان اولین تولیدکننده کنسانتره شناخته شود. این مجموعه با رکوردهای تولید در بخشهای گندله و آهن اسفنجی و حوزه فولاد توانست خود را در میان ده شرکت برتر قرار بدهد. لازم به ذکر است که حدود 8 درصد از تولید گندله کشور در شرکتهای اصلی مربوط به چادرملو است و بهرهبرداری آهناسفنجی و کسب رکورد در حوزه فولاد در شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با وجود محدودیتهای انرژی و گاز رقم خورد.
با توجه به این رکوردهای موفقیتآمیز و رشد درآمدی در سال جاری، کارشناسان معتقدند که شرکت چادرملو در آینده نیز به توسعه و بهبود فعالیتهای خود ادامه خواهد داد و کچاد همچنان در مسیر رشد و پیشرفت قرار دارد و احتمالاً برنامههای توسعهای برای آینده خواهد داشت.
0 دیدگاه