به گزارش روابط گستر، مجتمع فولاد خراسان که سال گذشته در تمام زنجیره تولیدی خود شاهد ثبت عملکردی مثبت و قوی بوده است در اردیبهشت 1402 در بخش تولید محصولات فولادی (میلگرد، آهن اسفنجی و گندله) رشد قابل توجهی را نسبت به ماه قبل و دوره مشابه در سال گذشته به ثبت رساند. این در حالیاست که همچنان در حوزه تأمین پایدار انرژی مشکلاتی وجود دارد اما برنامههای فخاس و همت کارکنان فولاد خراسان نشاندهنده یک عزم جدی تمام مجموعه در جهت افزایش تولید پایدار است.
درآمد فروش محصولات فولاد خراسان در اردیبهشت امسال با رشدی 87 درصدی نسبت به ماه قبل به 1103 میلیارد تومان رسید که این رقم در مقایسه با اردیبهشت سال گذشته نیز 15 درصد افزایش را نشان میدهد.
تولید محصولات فولادی (میلگرد) در فولاد خراسان نیز در مدت مذکور با رشد 24 درصدی نسبت به ماه قبل آمار 57 هزار و 678 تن را ثبت کرد که حکایت از افزایش 5 درصدی تولید محصولات فولادی در این مجتمع نسبت به مدت مشابه در سال 1402 دارد. همچنین تولید آهن اسفنجی در دومین ماه سال جاری به میزان 140 هزار و 933 تن بود که رشد 25 درصدی نسبت به فروردین ماه و رشد 4 درصدی نسبت به اردیبهشت سال گذشته را نشان میدهد.
در خصوص میزان رشد تولید گندله نیز کارکنان فولاد خراسان در اردیبهشت ماه موفق به تولید 208 هزار و 956 تن گندله شدند که رشد 57 درصدی نسبت به فروردینماه را نشان میدهد. تولید گندله این شرکت در اردیبهشت امسال، 1.4 درصد بیش از ماه مشابه سال گذشته بوده است.
شرکت فولاد خراسان به عنوان یک تولیدکننده بزرگ فولاد در شرق کشور با دسترسی به منابع مهمی از سنگ آهن، با بهرهگیری از پیشرفتهترین تکنولوژیهای تولید و استفاده از استانداردهای بین المللی، تلاش میکند تا محصولات با کیفیت بالا و قابل رقابت در بازارهای داخلی و جهانی تولید کند.
برای رسیدن به این هدف، شرکت بر این باور است که با تلاش کارکنان در اجرای طرحهای کارشناسی شده برای رسیدن به رشد تولید و درآمد میتوانند با مواجهه با چالشهای مختلفی در زمینه تولید فولاد، به اهداف از پیش تعیین شده فخاس دست پیدا کنند. به همین دلیل، شرکت سعی دارد تا با ارائه آموزشهای لازم و استفاده از سیستمهای حمایتی، برای افزایش توانمندی کارکنان و دانش فنی آنان اقدام کند.
مدیریت فولاد خراسان معتقد است که اگر مشکلات مربوط به انرژی حل بشود قرار است واحد گندله سازی هم از 2/5 میلیون تن به 3/4 میلیون تن افزایش ظرفیت داشته باشد. برای همین منظور فخاس برای رسیدن به زنجیره تولید متوازن و رفع مخاطرات تامین برای حلقههای نهایی تولید در سال جدید قصد دارد تا با سرمایهگذاریهای مشترک برای رفع محدودیتهای تامین انرژی در سال 1402 هر گونه مخاطرات احتمالی و ریسکهای بر سر راه تولید را به حداقل برساند.
فخاس به عنوان قطب اقتصادی زنجیره ارزش فولاد شرق کشور، برنامههای راهبردی خود را برای حفظ جایگاه در زنجیره ارزش صنعت فولاد و ارتقای سهم بازار با هدف کسب درآمد و نقشآفرینی در توسعه بازارهای اقتصادی ایران در سطح بینالمللی و تامین نیاز داخل قرار داده است.
تأمین به موقع مواد اولیه و برنامهریزی و فرصتسازی از توقفهای اجباری برای اجرای تعمیرات اصولی از برنامههای فولاد خراسان برای در جهت تحقق افزایش تولید پایدار در سال 1402 میباشد. از آنجا که شرکت فولاد خراسان به عنوان یکی از تولیدکنندگان برتر فولاد در منطقه شناخته شده است، انتظار میرود که با پیشرفت و بهبود هر چه بیشتر فرآیندهای تولید، بتواند به هدف خود یعنی افزایش تولید و بهبود کیفیت محصولات خود برسد.
0 دیدگاه