تداوم برنامه‌های بانک دی در سال ۱۴۰۲ با موفقیت در شاخص‌های عملکرد

گزارش فعالیت‌های بانک دی در سال ۱۴۰۱ با کسب درآمد ۲۸۱۷ میلیارد تومان از تسهیلات اعطایی نمایانگر این است که این بانک با عملکردی موفق و رشد قابل توجه درآمدی، یک برنامه‌ریزی گسترده برای کسب دستاوردهای چشمگیر در نظام بانکداری سال ۱۴۰۲ را برای خود هدفگذاری کرده است.
تداوم برنامه‌های بانک دی در سال ۱۴۰۲ با موفقیت در شاخص‌های عملکرد

به گزاش روابط گستر، شاخص‌های عملکردی بانک دی در سال گذشته، شامل افزایش تعداد حساب‌های بانکی، افزایش درآمدهای بانک، افزایش میزان وام‌های پرداخت شده، میزان رشد سپرده‌های جذب شده و همچنین کاهش نرخ بدهی بانک نشانگر این است که بانک دی، با تمرکز بر مشتری‌مداری و بهره‌وری در عملکرد، توانسته است عملکرد خود را بهبود بخشیده و در نظام بانکداری، برای رسیدن به جایگاه برتر به عنوان بانک پیشرو و موفق نزدیک‌تر شود.
 
 بر اساس برنامه عملکردی تعریف شده برای بانک دی در سال 1401 گزارشی از بخش مالی استخراج شده که این گزارش حکایت از قابل قبول بودن عملکرد بانک در سال گذشته دارد.
شاخص‌های عملکردی بانک دی نمایانگر یک روند رو به رشد و صعودی در برنامه‌های مدیریتی این بانک است. رشد 552 درصدی درآمدهای غیرعملیاتی، رشد 30 درصدی درآمدهای کارمزدی و افزایش 22 درصدی درآمد تسهیلات و سپرده گذاری در کنار کاهش 19 درصدی هزینه های عملیاتی و کاهش 50 درصدی هزینه های کارمزدی، تنها بخشی از دستاوردهای بانک دی در سال 1401 بوده است.
 
بانک دی موفق شده با تشکیل کارگروه های ویژه به منظور وصول مطالبات غیرجاری و تعیین تکلیف آنها در کنار افزایش درآمد ناشی از پرداخت تسهیلات، سپرده گذاری و سرمایه گذاری فعالیت های بانکی، فروش وثایق تملیکی و مازاد، ترویج بانکداری الکترونیک و استقرار سرویس های نوین بانکی، همزمان درآمدهای خود را افزایش و هزینه ها را کاهش دهد.
 
در همین راستا، بانک دی بیش از 700 میلیارد تومان وصول نقدی داشته و بیش از  پنج هزار میلیارد تومان تعیین تکلیف مطالبات از شرکت‌های وابسته به بانک را داشته است، که این شرکت‌ها تسهیلاتی از سنوات گذشته داشتند که همگی تعیین تکلیف شدند.
 
با وجود اینکه بانک دی در سال 1401 در موضوع مانده تسهیلات که از لحاظ کنترلی به عنوان مانده سرفصل‌ها محاسبه می شود، شاهد کاهش مانده بوده، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد  که میزان پرداختی افزایش داشته و درآمد این بانک از محل تسهیلات نسبت به دوره مشابه قبل افزایش قابل قبولی داشته است.
 
سیاست اعتباری بانک دی بر پرداخت تسهیلات خرد و متوسط در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و اشتغالزایی متمرکز شده است. با توجه به این موضوع که بیش از 650 هزار نفر از سهامداران این بانک ایثارگران هستند و حدود 40  درصد کارکنان این بانک را خانواده ایثارگران تشکیل داده اند، بنابر اعلام مدیرعامل این بانک جامعه ایثارگری از اولویت‌های اول بانک دی در ارائه تسهیلات مسکن است.  در سال گذشته بانک دی به عنوان یک بانک خصوصی خدمات تسهیلات بدون ضامن را تا سقف 100 میلیون تومان در اختیار ایثارگرانی که گواهی کسر از حقوق داشتند، قرار داد و در سال 1402 هم تسهیلات اشتغال کماکان بدون توقف ارائه داده شده و تاکید گردیده که بر اساس سیاست اعتباری بانک این تسهیلات به صورت مستمر و بر اساس نیازهایی که جامعه ایثارگری دارد، پرداخت شود.
 
براساس این گزارش، بانک دی طی سال 1401 بیش از 130 هزار میلیارد ریال در بخش‌های مختلف اعم از سرمایه گردش و... تسهیلات پرداخت کرده است. در کنار پرداخت این تسهیلات یک سری تکالیف قانونی در سرفصل قرض‌الحسنه از محل تبصره 16 قانون بودجه 1401 برای همه بانک‌ها از جمله بانک دی در نظر گرفته که از جمله آن وام قرض الحسنه ازدواج بود. بیش از 57 درصد اشخاصی که پرونده‌های آنها در بانک کامل شده بود موفق به دریافت وام شدند و در کنار آن از محل تبصره 16 تسهیلات قرض الحسنه فرزند‌آوری نیز در نظر گرفته شد که این وام به بیش از نود درصد متقاضیان پرداخت شد.
 
بانک دی، 91 شعبه و حدود 1200 کارمند در سراسر کشور دارد که سهام این بانک با نماد «دی» در بازار فرابورس ایران معامله می‌شود. بانک دی موفق شده است با تمرکز بر بهداشت اعتباری، وصول مطالبات غیرجاری و نیز کاهش هزینه های غیرضرور، رشد قابل توجه سال گذشته خود را در کارنامه نخست سال 1402 هم دنبال کند. همه مستندات از جهش بانک دی در شاخص های اساسی بانکداری حکایت دارد و ادامه این روند، می تواند در آینده نزدیک بانک دی را به یکی از بانک های پیشرو در نظام بانکی تبدیل کند.

 

دیگران چه می خوانند:

خبرنگار: دانیال بهرامی

تداوم برنامه‌های بانک دی در سال ۱۴۰۲ با موفقیت در شاخص‌های عملکرد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟