سایپا یکی از شرکت های خودروسازی در کشور است که دفتر آن در تهران قرار دارد. سایپا نخست محصولات شرکت فرانسوی سیتروئن را تولید می کرد. خوردوهای محبوب بسیاری توسط سایپا ساخته شده است که محبوب ترین آنها خودروی "پراید" است. خودروی "تیبا" نخستین خودروی انحصاری سایپا است که در سال 1387 رونمایی شد. شرکت سایپا خودروهای خود را با طرح های مختلفی به فروش می رساند.
آخرین طرح پیشفروش اجرا شده برای محصولات گروه خودروسازی سایپا، پس از تعطیلات عید نوروز (17 فروردین ماه) با عرضه شش محصول این گروه خودروسازی اجرا شد.
ظهر امروز (6 اردیبهشت ماه) دومین مرحله از این طرح در سال 1401 برای پنج محصول سایپا شامل کوییک S، کوییک R با گیربکس معمولی، کوییک با گیربکس معمولی، ساینا S و سایپا SE 151 و همزمان با پنجمین طرح حمایتی سایپا در راستای حمایت از قانون خانواده و جوانی جمعیت برای چهار محصول (همان پنج محصول طرح عادب بدون سایپا 151) برگزار میشود.
مشتریان از ساعت 13 امروز به مدت دو روز (بصورت شبانهروزی) فرصت دارند با مراجعه به سایت فروش محصولات سایپا درخواست خود را ثبت کنند.
این مرحله از فروش در قالب طرح پیشفروش اجرا شده، قیمت خودروها مطابق قیمت روز خودرو در زمان تحویل مندرج در قرارداد مشتریان نهایی خواهد بود. اما موعد تحویل خودروها مرداد الی شهریور ماه سال جاری در نظر گرفته شده است.
طبق روال یک روز پس از اتمام مهلت ثبتنام، قرعهکشی انجام و نهایتا یک روز بعد اسامی منتخبان نهایی مشخص خواهد شد. منتخبان ظرف مدت سه روز فرصت دارند، نسبت به واریز وجه علیالحساب قیمت خودرو مطابق جدول فروش اقدام کنند.
بر اساس قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت (مصوبه مجلس شورای اسلامی در تاریخ ١٩ آبان ١4٠٠ ) و با توجه به تعهد خودروسازان در حمایت از این قانون، یک خودرو ایرانی به انتخاب و به نام مادرانی که تاریخ تولد فرزند دوم آنها از 19 آبان ماه امسال به بعد باشد، به قیمت کارخانه در هر نوبت ثبتنام برای یک مرتبه، تحویل داده خواهد شد.
لازم به یادآوری است که چنانچه تعداد متقاضیان مشمول که شرایط آنها به تائید سازمانهای ذیربط رسیده باشد، بیش از ظرفیت فروش باشد، منتخبان به روش قرعهکشی انتخاب خواهند شد. در غیر اینصورت برای تمامی مادران مشمول، امکان ثبتنام نهایی و واریز وجه میسر خواهد بود.
شایان ذکر است که گروه سایپا از صبح امروز، طرح فروش محصولات زامیاد بدون فرآیند قرعهکشی و محدودیتهای فروش را به مرحله اجرا درآورده است.
سایپا و ایران خودرو در لیست واگذاری 1401 قرار گرفتند
احمد امیرآبادی فراهانی در گفتوگویی با اشاره به برگزاری نشست هیئت واگذاری با حضور احسان خاندوزی در محل وزارت امور اقتصاد و دارایی روز گذشته برگزار شد، گفت: در این نشست لیست شرکتهای قابل واگذاری بررسی و مورد تجدید نظر قرار گرفت و در ادامه بسیاری از شرکتهای دولتی و مقداری از اموال دولت در لیست نهایی واگذاریها قرار گرفتند.
نماینده مردم قم تصریح کرد: این واگذاریها مربوط به اموال و داراییهای مرتبط با وزارتخانههای مختلف است، از جمله واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، شرکت زیرساخت توسعه و نگهداری ورزشگاهها مانند شیرودی و مجموعه انقلاب از زیرمجموعه وزارت ورزش و جوانان، شرکتهای ایران خودرو و سایپا از زیرمجموعه وزارت صمت، شرکتهایی مانند شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتتپه از زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی و بسیاری دیگر از اموال و داراییهای دولتی در لیست واگذاری سال 1401 به صورت قطعی قرار گرفت.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار کرد: مقام معظم رهبری در دیدار با کارگزاران نظام از روند واگذاریها اظهار نارضایتی کردند، بنابراین موضوع روند واگذاری اموال و دارایی های دولت در جلسه دیروز مورد تجدیدنظر قرار گرفت. اکثریت اعضای هیئت واگذاری معتقدند، بسیاری از واگذاریها طی سالهای اخیر روند درستی را نداشته و بیشتر خصوصیسازیها به سمت رد دیون دولت به سازمان تامین اجتماعی و سازمان بازنشستگی کشوری و لشکری پیش رفته است.
نماینده مردم قم در مجلس بیان داشت: دولت طی این سال ها شرکتها و یا کارخانه هایی را از زیر نظر وزارت اقتصاد یا نفت خارج کرده و به وزارتخانه دیگری سپرده است و براین اساس مقرر شد، رویه جدیدی برای واگذاری ها در سال جاری پیش بینی شود تا ضمن اجرای دقیق فرمایشات رهبری انقلاب در این خصوص، واگذاری ها به صورت اصولی و حقیقی انجام شود.
امیرآبادیفراهانی تاکید کرد: البته یک سری احکام بودجه ای نیز برای پرداخت بدهیهای دولت وجود دارد، مانند پرداخت 130 هزار میلیارد تومان به سازمان تامین اجتماعی و بنیاد شهید به موجب بند (ی) تبصره (2) بودجه سال 1401 که باید عملیاتی شود.
عضو ناظر مجلس در هیئت واگذاری بنگاههای دولتی با بیان اینکه در بحث واگذاریها تلاش شده تا در سال جاری هیچ شرکتی از لیست نهایی هیئت واگذاری خارج نشود، گفت: همه اموال و دارایی های دولتی باید در لیست باشند حتی اگر روند خصوصی سازی نسبت به آنها انجام نشود.
وی بیان کرد: سازمان خصوصی سازی و وزیر اقتصاد به عنوان نماینده دولت باید بر روند عملکرد آنها نظارت کند زیرا برخی از این شرکت ها زیان ده هستند و باید به سود دهی برسند و از هفته های آینده موضوع واگذاری براساس یک روش جدید انجام خواهد شد.
0 دیدگاه