برنامه ویژه فرش قرمز و اکران خصوصی فیلم سه گانه فیلم صامت در سه سبک امپرسیون، اکسپرسیون و سوررئال روایی با نام های "دنياي زيباي من،" "رویای زیبای من"، "پارادوکس" و به طراحی و کارگردانی الهام قره خانی و مهرتاش مهدوی با تم تأثير كرونا در جهان و اسارت عشق بشر توسط شيطان و نيروهاي پليد و در آخر نبرد خير و شر، عصر پنج شنبه 11 آبان ماه سال جاری در پردیس سینمایی مگامال با حضور بازیگران و سفیر کشور هند برگزار شد.
در این رویداد فرهنگی _ هنری مهمان نامداری از جمله: عادل بزدوده، شهره سلطاني، مرجانه گلچين، مرتضي شايسته، حسين فرح بخش، مجيد آقاگليان، حميد آقاگليان، سيدامير پروين حسيني، ايليا كيوان، شادي احدي فر، سجاد بابایی، شايان احدي فر، بهرنگ دزفولي زاده، دكتر جمشيد آيدنلو، دكتر بابك سالاريان، دكتر مجيد رستمي تهراني، دكتر معصومه مير اسماعيلي، دكتر آرش هيربد، دكتر سارا كلهري، غلامحسبن زمان آبادي؛ مشاور فرهنگي فدراسيون فوتبال، دكتر انيس خوش لهجه، سعيدبشري، هادي انباردار، سيد حسام قريشي، ابوالفضل غلامزاده، عليرضا درويش نژاده، آذر امير خوانساري و یادگاران استاد جمشید مشایخی؛ سام مشايخي، صحرا مشايخي، لادن نعمتي حضور داشتند.
خانم قره خانی، طراح و کارگردان این سه گانه در حاشیه اکران خصوصی عنوان کردند: هر سه فیلم از نظر سبک شناسی بر اساس مدل باروک ساخته شده و زبان مشترک آنها موسیقی کلاسیک است.
قره خانی ادامه داد: آثار از نظر ساختار بهم مرتبط بوده، ولی سوژه فیلم "دنياي زيباي من" کاملا متفاوت است. هر سه فیلم سیاه و سفید بوده و لوکیشن آنها به دلیل اهمیت فورگراند یکی است. بدین طریق فیلم اول به سبک امپرسیون است یعنی هر چه چشم درلحظه میبیند به خاطر میسپارد و همان را تصور میکند.
خانم قره خانی افزود: سوژه فیلم دوم که به سبک اکسپرسیون و "رویای زیبای من" نامیده میشود، عشق را به شکل سمبولیک به نمایش در آورده و در واقع مهمترین دغدغه آن عشق است، همان عشق به خدا، همنوع، وطن و یکدیگر.
در اپیزود سوم به سبک سوررئال روایی با عنوان پارادوکس به تجزیه و تحلیل پارادوکس سفیدی و سیاهی میپردازد.
خانم قره خانی در پایان با اشاره به دنیای تلخی که برای کودکان دنیا رقم خورده اظهار تاسف کرده و با آرزوی جهانی بدور از جنگ و خشونت و خونریزی اظهار امیدواری کرد که کودکان دنیا بتوانند در آغوش گرم پدر و مادرشان سهم یکسانی از آرامش و امنیت داشته باشند.
محسن سندانی مدیر عامل بنیاد خرد که یک NGO مردم نهاد در عرصه فرهنگی و اجتماعی به عنوان سخنران این رویداد فرهنگی _هنری ضمن ابراز قدردانی و تشکر از برگزاری این رویداد گفت: هنر تصویر میتواند بسیاری از مشکلات اجتماعی را مطرح کرده و مخاطب را به تفکر وادار کند.
دکتر رضا سیدان؛ رئیس انجمن دوستی ایران و هند از دیگر سخنرانان این رویداد ضمن ابراز امیدواری به برگزاری این نوع رویدادها که در فضای کشورمان نام آشنا نیست گفت، امید است در آینده فیلم های بیشتری با این سبک و سیاق داشته باشیم. وی در پایان با مردم مظلوم غزه که زیر بمباران و ظلم و ستم هستند ابراز همدردی کرد.
سفیر جدید هند در کشورمان، "رودرا گائوراو شرست" به عنوان یکی دیگر از سخنرانان این رویداد با بیانی دلنشین بیان کردند که این فیلم میتواند در سطح بین الملل موفق باشد، چرا که با بیان احساس که فهم آن برای مخاطب دشوار نیست، مفهوم خود را میرساند. سفیر هند ادامه داد: این نوع سبک و کار در مدیوم سینما قابل استفاده است و اصولا اهالی سینمای هند به فیلم های ظریف و هنری ایرانی بسیار علاقمند هستند.
رودرا گائوراو شرست اضافه کرد: این سه فیلم بایستی برای فستیوال هند اکران شود و به عنوان راه ارتباطی قوی و موثری با نسل جدید میتواند به کار رود.
سفیر هند با اشاره به موضوع جهان شمول آثار که کوید 19 بود، ادامه داد که تمایل دارد با همکاری انجمن دوستی ایران و هند در خصوص اعتلای فرهنگ و هنر مشترک ایران و هند همکاری متقابل داشته باشد.
در ادامه برنامه دکتر سیدان برای فستیوال غذای هند و ایران در سه ماه آینده برای همکاری مشترک با گروه هنری خورشید وعده گرفت.
در پایان محمد نبی؛ قائم فدراسیون فوتبال و رئيس تیم های ملی ایران ضمن ابراز قدردانی از تلاش سرکار خانم قره خانی و جناب آقای مهدوی به عنوان زحمت کشان عرصه هنر و سینما اذعان کرد: خاصیت بدون مرز بودن ورزش در خصوص صلح و دوستی مثل مدیوم سینما و فیلم میتواند در این زمینه وظیفه خود را به انجام رساند. وی با بیان مثالی از تعداد اعضای فیفا که ده درصد از اعضای سازمان ملل بیشتر است ابراز امیدواری کرد که تمامی کشور های عضو فیفا میتوانند به نوعی در جشنواره و رویداد ها مشارکت موثری داشته باشند.
0 دیدگاه