میثم لطیفی رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور درباره استخدامهای جدید اظهار داشت: با وزیر آموزش و پرورش نشستی داشتیم و قرار شد برای مناطقی که نیاز جدی به جذب معلم داریم تا سقف 7 هزار نفر جذب فوری معلم داشته باشیم. قرار شد با هماهنگی سازمان سنجش و وزارت آموزش و پرورش نقاط بحرانی کمبود معلم که برای مهر ماه نیاز جدی داریم، از سوی آموزش و پرورش اعلام و به فوریت آزمون جذب معلم برای آنها برگزار شود.
نیروهای غیر رسمی فعلی آموزش و پرورش هیچ امتیاز خاصی برای اولویت در جذب ندارند
رئیس سازمان اداره و استخدامی درباره اینکه آیا نیروهای فعلی و غیر رسمی آموزش و پرورش، در اولویت جذب هستند یا خیر؟ گفت: در قانون به صراحت آمده کسانی که قبلاً با دستگاهها همکاری داشتهاند، امتیاز ویژهای ندارند؛ الا اینکه تجربه دارند و احتمال قبولیشان بیشتر است نسبت به کسی که بی تجربه است و تنها دانشش را دارد؛ لذا قانون تصریح دارد که نباید امتیاز ویژهای در نظر گرفته شود.
معاون رئیس جمهور تأکید کرد: بنابراین بر اساس آنچه مجوز آن اخذ شده، برگزاری آزمون استخدامی عادلانه با فرصت برابر برای همه است.
لطیفی در خصوص تجمعات گذشته داوطلبان آزمونهای سابق استخدام معلمان در برابر وزارت آموزش و پرورش و رسیدگی به تقاضای آنها تصریح کرد: برخی از این تجمع کنندگان، عنوانی برای خود درست کرده بودند تحت عنوان «کارنامه سبزها»؛ این عنوان، قانونی نیست و در هیچ جای قانون نیامده است؛ این افراد کسانی هستند که در آزمونهایی که 2 تا 3 برابر ظرفیت، از طرف دستگاه مربوطه برای مصاحبه دعوت شده بودند، هستند.
وی خاطرنشان کرد: این افراد خواهان آن بودند تا در آزمونهای بعدی در اولویت جذب باشند اما قانون چنین اجازهای نداده است؛ قانون میگوید افرادی که در لیست چند برابر ظرفیت هستند، برای مصاحبه و گزینش فراخوان میشوند و اگر در مراحل جذب و گزینش تأیید شدند، به عنوان نیروی دولت جذب و استخدام میشوند اما اگر این اتفاق نیفتد، قرار نیست در آزمونهای بعدی در اولویت قرار گیرند.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: قانون به ما میگوید اگر قرار است آزمونهای استخدامی دیگری هم برگزار شود، باز هم باید فرصت برابر برای همه ایجاد شود؛ چون ممکن است افرادی که توانایی بالاتری دارند وارد دایره نیروهای کارکنان دولت شوند اما «کارنامه سبزها» درخواست امتیاز ویژه داشتند که قانون چنین اجازهای به ما نمیدهد.
100 هزار ایثارگر تبدیل وضعیت شدند
معاون رئیس جمهور درباره تعداد ایثارگران تبدیل وضعیت شده تا کنون، یادآور شد: نزدیک به 100 هزار نفر از ایثارگران مشمول این قانون تبدیل وضعیت شدهاند اما این روند همچنان در جریان است برخی از مشمولان همه مراحل را کامل طی کردهاند برخی دیگر هم مدارک را بارگذاری کردهاند ولی همه روند را طی نکردهاند؛ دستگاه اجرایی مربوطه هم باید موافقت نهایی را اعلام کند.
وی تأکید کرد: احتمال میدهیم ایثارگرانی که تبدیل وضعیت شدهاند، بیش از این باشند؛ چون برخی دستگاهها و سازمانها هنوز اطلاعات خود را در سامانه مربوطه اعلام نکردهاند.
قانون تبدیل وضعیت ایثارگران چه میگوید؟
خاطرنشان میشود مطابق ماده 21 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و بند «و» تبصره 20 قانون بودجه سال 1401 کل کشور، ایثارگرانی که تا قبل از این قانون در دستگاههای اجرایی جذب شده باشند، تبدیل وضعیت میشوند.
منبع: مهر
0 دیدگاه