با توجه به اخبار جدید در خصوص تغییر جنسیت شهره لرستانی در ادامه با بازیگران زن و مردی که تغییر جنسیت دادند آشنا می شوید.
تغییر جنسیت، چه از مرد به زن و چه از زن به مرد، فرآیندی بسیار پیچیده، شامل ارزیابیهای روانپزشکی، رواندرمانی، هورموندرمانی و درنهایت عمل جراحی است. عمل تغییر جنسیت، یک جراحی برگشتناپذیر است، بنابراین افرادی که قصد انجام این جراحی را دارند، باید با دقت تمام جوانب آن را درنظر بگیرند. در ادامه با عمل تغییر جنسیت، روشهای انجام آن، انواع آن و عوارض احتمالی ناشی از جراحی، بیشتر آشنا میشویم.
عمل تغییر جنسیت چیست؟
عمل تغییر جنسیت، جراحیای است، که برای تبدیل جنسیت افراد مبتلا به دیسفوریای جنسی، به جنسیت موردنظرشان انجام میشود. تغییر جنسیت به انگلیسی معادل عبارتSex Reassignment و عمل تغییر جنسیت به انگلیسی معادل Sex Reassignment Surgery است.
افراد مبتلا به دیسفوریا جنسی یا آشفتگی جنسی، احساس میکنند که در بدنی با جنسیت اشتباه به دنیا آمدهاند. برای مثال، فردی که از نظر بیولوژیکی مرد است، بیشتر بهعنوان یک زن شناخته میشود و یا بالعکس.
جراحی، اغلب آخرین مرحله در روند تغییر جنسیت است، بااین حال، عمل تغییر جنسیت، جراحی سنگین و برگشتناپذیری است که تصمیم به انجام آن، در مراحل پایانی روند تغییر جنسیت نیز، چندان ساده نیست. در بسیاری از مواقع نیاز است، تا افرادی که پیش از این، بهعنوان مبتلا به آشفتگی جنسی تشخیص داده شدهاند، تحت مشاوره قرار گیرند تا آمادگی آنها برای انجام عمل تغییر جنسیت تایید شود.
بیماران معمولاً ابتدا تحت هورمون درمانی قرار می گیرند. هورموندرمانی، با سرکوب صفات ثانویه جنسی، باعث میشود، تا فرد مبتلا به آشفتگی جنسی، بیشتر شبیه به جنس موردنظر خود بهنظر برسد. برای مثال، مصرف آندروژنها در زنان، باعث رویش موهای صوررت شده، یا مصرف استروژن و داروهای ضد آندروژن در مردان، باعث ایجاد خصوصیات زنانه میشود.
گاهی از بیماران درخواست میشود، که پیش از جراحی، مدتی، برای مثال یک سال را، در قالب جنسیت موردنظر خود زندگی کنند. برای مثال، ممکن است، یک مرد مبتلا به دیسفوریای جنسی، شروع به پوشیدن لباس زنانه کرده، اسم خود را تغییر دهد، و از ضمایر مونث برای خطاب قرار دادن خود در گفتگوها استفاده کند.
0 دیدگاه