به گزارش روابطگستر؛ استاد علی نصیریان درباره علت کم کاری اش در بازیگری می گوید. استاد علی نصیریان از جمله بازیگران ایرانی پیشکسوت استو علی نصیریان در فیلم های مختلفی بازی های دشوار داشته است. علی نصیریان تنها بازمانده نسل طلای سینمای ایران است.
علی نصیریان گفت: واقعیت امر پیشنهادات زیادی برای بازی در سینما و تلویزیون دارم، اما اگر بخواهم صادقانه بگویم دیگر توانش را ندارم.
علی نصیریان در گفتوگو با میزان، پیرامون فعالیتهای اخیر خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر مشغول بازی در کار خاصی نیستم و در خانه مشغول استراحتم.
بازیگر سریال «شهرزاد» درباره دلیل کم کاری خود در عرصه بازیگری اضافه کرد: واقعیت امر پیشنهادات زیادی برای بازی در سینما و تلویزیون دارم، اما اگر بخواهم صادقانه بگویم دیگر توانش را ندارم.
صیریان درباره وضعیت فعلی سینما تاکید کرد: سینما دو سال سخت کرونایی را پشت سر گذاشته و نباید چندان انتظار ویژهای برای موفقیت در گیشه داشت، طبیعی است اگر مخاطبان هنوز برای بازگشت به سینما شک داشته باشند زیرا بیماری سختی را پشت سر گذاشته اند و باید به آنها مهلت داد.
وی در همین رابطه ادامه داد: البته من معتقدم که سینما وقت مناسبی برای تفکر داشت، برای اینکه بتواند در دوران تعطیلی خود برای تولیدات بهتر و بیشتر تلاش کند، به شخصه امیدوارم طی این دو سال فیلمنامههای خوبی نوشته شده باشد. به نظر من میتوان در شرایط فعلی به جوانان بهای بیشتری داد، این جوانان هستند که آینده سینما را میسازند، طی سالهای گذشته فیلمهای خوبی از نسل جوانان به سینما آمده که نشان دهنده پتانسیل بالای این نسل برای آینده است.
نصیریان درباره سینما در قرن جدید اضافه کرد: به نظر من سینما نیازمند تغییری اساسی در قرن جدید است، ما در مرحله تازهای تجربه تصویر قرار داریم و اگر میخواهیم خودمان و سینمایمان حرفی برای گفتن داشته باشد نباید به راهی که تا امروز رفته ایم اکتفا کنیم.
علی نصیریان: تمرین، تکرار و مطالعه مهمترین رموز موفقیت یک بازیگر است
علی نصیریان درباره راهکار موفقیت بازیگران جوان در سینما اضافه کرد: از نظر من تمرین و یادگیری مهمترین اصل در راه یک بازیگر است، مهم نیست چند سال داشته باشید، همواره باید یاد بگیرید، همواره هم اینطور نیست که از کسی که سنش از شما بالاتر است چیزی بیاموزید، گاها پیش میآید که شخصا از یک کارگردان جوان نکات زیادی را یاد می گیرم.
بازیگر فیلم سینمایی «گاو» در همین رابطه خاطرنشان کرد: آنچه به نسل جوان و نوجوان بازیگر توصیه میکنم این است که هیچگاه مطالعه، تمرین و تکرار را کنار نگذارند، هر چه برای موفقیت در بازیگری وجود دارد در همین سه کلمه نهفته است، از سویی همانطور که گفتم تا لحظه ای که خود را بازیگر میدانند آماده درک و یادگیری نکات و اتفاقات تازه باشند تا همواره به عنوان یک بازیگر به روز و آماده شناخته شوند.
بیوگرافی مختصر علی نصیریان
علی نصیریان متولد 15 بهمن 1313 بازیگر، نمایشنامهنویس و کارگردان فیلم، تئاتر و تلویزیون ایرانی است. او در سال 1380 بهعنوان چهره ماندگار ایرانی در رشتهٔ بازیگری شناخته شد و نشان درجه یک هنری را دریافت کرد.
علی نصیریان در دوران جوانی
نصیریان، روز دوشنبه 15 بهمن 1313 در میدان شاهپور خیابان مهدیخان به دنیا آمد. وی در سالهای کودکی از طریق تماشای تعزیه به هنر نمایش علاقمند شد. او همچنین شیفتهٔ معرکهگیری، پردهخوانی، نقالی، خیمهشببازی و نمایشهای تخت حوضی بود. نصیریان در سال 1326 به دبیرستان پیرنیا در چهار راه گمرک رفت و در آنجا با جمشید لایق، اسماعیل داورفر و مهدی فتحی همکلاسی شد. در سال 1329 همزمان با درس دبیرستان، در کلاس جامعه باربد در خیابان لاله زار هم اسم نوشت. این کلاس را اسماعیل مهرتاش در سال 1305 راه انداخته بود و در آن موسیقی، تئاتر و ادبیات درس میداد. او در سال 1330 کتاب هنر تئاتر را خواند. او در کلاس تئاتر سعدی که همسر عبدالحسین نوشین آن را اداره میکرد هم شرکت کرد. در پی کودتای 28 مرداد 1332، تئاتر سعدی به آتش کشیده شد و نصیریان به هنرستان هنرپیشگی که در آن زمان تنها مدرسهٔ تئاتر ایران بود، رفت. او با شرکت در آزمون ورودی و کسب نمرهٔ قبولی، به دورهٔ سه سالهٔ این هنرستان وارد شد. هنرستان هنرپیشگی که در سال 1318 تأسیس شد، اولین مدرسه تئاتر رسمی در ایران بود که در زمینه بازیگری مدرک هم میداد. در این دوره، معلمان سعی میکردند، آنچه را که میدانستند به شاگردان بیاموزند. نوعی آموزش سینهبهسینه، بهخصوص اسماعیل مهرتاش که برای اولین بار بذر تئاتر ایرانی را در ذهن هنرجویان کاشت. فهیمه راستکار، بیژن مفید، حسین کسبیان، رفعت هاشم پور و … از هم دورهایهای نصیریان در هنرستان هنرپیشگی بودند.
سپس نصیریان در سال 1332 از طریق فهیمه راستکار با شاهین سرکیسیان آشنا شد که نقطه عطفی در زندگی هنریاش بود. نصیریان از دههٔ 1330 در نمایشهای حرفهای، بازیگری و نویسندگی میکرد و از اعضای آغازین گروه هنر ملّی بود. او بیش از ده نمایشنامه نوشته و به همراهِ بهرام بیضایی و اکبر رادی و غلامحسین ساعدی و اسماعیل خلج و چند نمایشنامهنویس دیگر، از برجستگان نمایشنامهنویسی در زبان فارسی بهشمار میرود. وی در سال 1335 جایزهٔ نخستین مسابقهٔ نمایشنامهنویسی را برای نمایش بلبل سرگشته دریافت کرد. در سال 1336 اداره هنرهای نمایشی و سپس تلویزیون در ایران تأسیس شد و نصیریان به استخدام این اداره درآمد و گروه تئاتر مردم را با عزت اله انتظامی، جعفر والی، رکن الدین خسروی و عباس جوانمرد تشکیل داد و به اجرای نمایشنامههایی برای تلویزیون پرداختند. پس از افتتاح تماشاخانه سنگلج در سال 1344 نصیریان به همراه گروه خود در آنجا به فعالیت و اجرای تئاتر پرداختند.
فیلم گاو ساخته داریوش مهرجویی نخستین فعالیت سینمایی او بود. آقای هالو، پستچی، کفشهای میرزا نوروز، شیر سنگی، ناخدا خورشید، هزاردستان، سالهای خاکستر، بوی پیراهن یوسف، میوه ممنوعه و شهرزاد از آثار شاخص وی میباشد. نصیریان در اوایل دهه 1360 نقش قاضی شارع را در سریال سربداران و نقش ابوالفتح صحاف را در سریال هزاردستان بازی کرد، نقشهایی که بین تمام نقشهایش تا آن تاریخ منحصر به فرد بودند. علی نصیریان همچنین عضو پیوسته فرهنگستان هنر است.
. . . دو نفر بودند که من هرگز فرصت نکردم باهاشان کار کنم، یکی سمندریان بود و یکی بیضایی. با هر دو هم خیلی دوست داشتم کار کنم؛ ولی نشد.
علی نصیریان در سن 84 سالگی در سی و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر (1397)، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را برای بازی در فیلم مسخرهباز کسب کرد و تبدیل به مسنترین فردی شد که این جایزه را دریافت کردهاست
منبع: میزان
0 دیدگاه