ببینید | هم خوانی نماهنگ "سلام فرمانده" هلالی و پویانفر با دهه نودی ها | حضور هزاران کودک در جشن پویش "عزیزم حسین"

هلالی و پویانفر نماهنگ سلام فرمانده را با تعداد زیادی کودک دهه نودی در جشن پویش عزیزم حسین زمزمه کردند.
ببینید | هم خوانی نماهنگ "سلام فرمانده" هلالی و پویانفر با دهه نودی ها | حضور هزاران کودک در جشن پویش "عزیزم حسین"

به گزارش روابط گستر؛ نماهنگ سلام فرمانده یکی از موفق ترین کارهای فرهنگی در حوزه کودک بوده است. نماهنگ سلام فرمانده در بسیاری از شهرهای کشور در قالب متفاوت اجرا شده است. سلام فرمانده نوای دلنشینی دارد. نماهنگ سلام فرمانده روز گذشته با هلالی و پویانفر و تعداد زیادی از کودکان دهه نودی در جشن پویش "عزیزم حسین" اجرا شد.

دیگران چه می خوانند:

مراسم جشن پویش «عزیزم حسین» عصر دیروز چهارشنبه ٢٨ اردیبهشت‌ماه در ورزشگاه شهید شیرودی برگزار شد و در آن هزاران کودک با رضا هلالی و محمدحسین پویانفر سرودهای اهل بیتی زمزمه کردند.

بیشتر بخوانید: شعر «سلام فرمانده» اثری هویت‌بخش با خطای محتوایی بسیار است

سید بشیر حسینی گفت: سرود سلام فرمانده دارای شعر بسیار بد و اثر بسیار خوب است. با اینکه محتوای شعر این سرود خطا دارد اما فرامتن آن باعث شده در قالب یک اثر با تمدن هویت‌بخش خود را به جامعه عرضه کند.

این پژوهشگر فرهنگ و رسانه در مراسم رونمایی از کتاب فقه فضای مجازی که امروز، 28 اردیبهشت‌ ماه، با حضور نویسندگان اثر در دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شد، اظهار کرد: در فضای مجازی قاعده اصل چهار S در رسانه های نوین حائز اهمیت است؛ لذا برای تولید محتوا باید اصل اختصار و ایجاز در آن رعایت شود.

وی با اشاره به اینکه مخاطب امروز علی‌رغم داشتن زمان به شدت بی‌حوصله است و مایل است به سرعت به اصل مطلب برسد، افزود: یکی دیگر از ویژگی‌های مخاطب امروز این است که توقع و توهم بالایی دارد و تصور می‌کند که همه‌ چیز را متوجه می‌شود. فضای مجازی نیز مملو از جهل مرکب است چرا که همه ما احساس می‌کنیم فضای مجازی را کاملا می‌شناسیم. اگر از مخاطبی بپرسیم که چقدر فضای مجازی را می شناسد، فورا می‌گوید که چند کانال تلگرام، پیج اینستاگرام، گروه و... را مدیریت می‌کند اما در واقع آنچه که باید از فضای مجازی را بداند، نمی‌داند. 

حسینی تصریح کرد: به عنوان مثال شاید مخاطب تنها از معنای لایک پسندیدن پست را بداند اما در واقع لایک کردن 25 معنای متفاوت دارد که معنای اولیه آن پسندیدن است. از این علامت برای نشان دادن اینکه پست دیده شده نیز استفاده می‌شود و جنبه تعامل دارد. مطلب اصلی که باید جا بیفتد، این است که تمدن نوین دارای جهل مرکب است. نه تنها ما بلکه استادان‌مان هم آگاهی کاملی از ساختار این فضا ندارند. با این ساختار نیز مراجع تقلید را هم به اشتباه انداخته‌اند و از آن‌ها فتواهایی گرفته شده که متناسب با یک استفتا بوده است.

رونمایی کتاب فقه مجازی در سال 1401 نشان از عقب‌ماندگی ماست

وی ادامه داد: اینکه در سال 22 میلادی و 1401 شمسی کتاب فقه فضای مجازی را رونمایی می‌کنیم، در عین خوشحالی نشان از عقب‌ماندگی ما دارد. در فضایی این کتاب را رونمایی می‌کنیم که انبوهی از کتاب‌ها در 2 بعد فضای ذهن نوشته شده و محدودیت‌های چهارگانه زمان، مکان، امکان و زبان بر آن فائق شده و یک دوره عجیب و غریب است.

این پژوهشگر فرهنگ و رسانه ادامه داد: تجربه‌های جدید عینی در این خصوص را در جام جهانی قطر خواهیم داشت. آن زمان که با عینک 360 درجه و... به تماشای فوتبال بنشینیم. اکنون اتفاقاتی رخ داده و قابل استفاده است‌ اما دانشگاه‌های ما از آن بی‌خبرند. این در حالی است که در گذشته دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه و حتی دانشگاه‌های جهانی مانند لوکوموتیو عمل می‌کردند، جلو می‌رفتند و تولیدات و مصنوعات پشت سر بود اما امروز همه از این تکنولوژی عقب مانده‌اند.

وی با اشاره به اهمیت جزئیات خارج از حیطه اثر در تولید و محتوا تصریح کرد: جنس جزئیات فرامرزی و خارج از حیطه اثر مهم است؛ لذا جزئیات خارج از حیطه اثر در برخی موارد از متن بیشتر اثر دارد و شبیه یک اثری مثل «سلام فرمانده» می‌شود که یک شعر بسیار بد و یک اثر بسیار خوب دارد. با اینکه محتوای شعر این سرود خطا دارد اما فرا متن آن باعث شده در قالب یک اثر با تمدن هویت‌بخش خود را به جامعه عرضه کند.

داور سابق برنامه عصر جدید با انتقاد از شعر سرود سلام فرمانده گفت: در این شعر جملاتی مانند «هزار و صد و اندی ساله همه عالم دنبال مهدی‌اند، غصه سرباز نخور آقا سربازات هزار و چهارصدی‌اند» آمده است. با این اوصاف باید گفت اگر سربازان هزار و چهارصدی باشند، ظهور 30 سال به عقب افتاده است؛ لذا در مقام مواجه با این شعر قرار نگرفته‌ایم چراکه یک جنبش اجتماعی در این اثر به وجود آمده است.

بیشتر بخوانید: سرود «سلام فرمانده» به خوبی با نفوذ فرهنگی در کشور مقابله کرده است

فرمانده سپاه، با تاکید بر لزوم ساخت کلیپ‌های متعدد به مانند «سلام فرمانده» در کشور بیان کرد: قطعه «سلام فرمانده» به خوبی با نفوذ فرهنگی در کشور مقابله کرده است لذا باید در تمامی امور به مسائل فرهنگی توجه جدی شود.

سردار حسین سلامی در ارتباط تلفنی با اجتماع بزرگ «سلام فرمانده»، با بیان اینکه سرود مذکور یک اجرای آسمانی بوده است، اظهار کرد: سرود «سلام فرمانده» یک کار فرهنگی زیبا در جمهوری اسلامی بوده که در تاریخ کشور قطعا ماندگار خواهد شد.

وی با اشاره به تاثیرپذیری سرود «سلام فرمانده» در جهان اسلام گفت: قطعا پروردگار و حضرت ولی عصر(عج) بر این سرود نظر داشته و باعث جاودان شدن و تاثیرپذیری جهانی آن شده است؛ به طوری که در بسیاری از کشورهای جهان اسلام این سرود خوانده می‌شود.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر لزوم ساخت کلیپ‌های متعدد به مانند «سلام فرمانده» در کشور بیان کرد: قطعه «سلام فرمانده» به خوبی با نفوذ فرهنگی در کشور مقابله کرده است لذا باید در تمامی امور به مسائل فرهنگی توجه جدی شود.

سلامی مضمون ابیات «سلام فرمانده» را در خور نیازهای روز نوجوانان در عصر جهاد تبیین عنوان کرد و گفت: در بحث امام زمان(عج) همیشه از انتظار، دلتنگی و منتظر صحبت شده ولی در «سلام فرمانده» به مسائل بخشش و آمادگی قرار گرفتن در صف یاران امام و سربازی منجی صحبت شده است.

منبع: ایسنا

ببینید | هم خوانی نماهنگ "سلام فرمانده" هلالی و پویانفر با دهه نودی ها | حضور هزاران کودک در جشن پویش "عزیزم حسین"

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟