به گزارش روابط گستر، پرویز پرستویی متولد 2 تیر 1334 در روستای چالو کبودرآهنگ همدان است. پرویز پرستویی بازیگر وصداپیشه نام آشنای ایران است. پرویز پرستویی بی شک فعال ترین بازیگر و چهره معروف در اینستاگرام است. پرویز پرستویی چندی پیش با رضا صفایی پور دیگر بازیگر کشور که به علت عارضه پارکینسون در بیمارسان بستری شده بود همدردی کرد. اما حالا خبر رسیده که پرویز پرستویی این بازیگر را از بیمارستان ترخیص و به بیمارستان دیگری منتقل کرده است.
رضا صفایی پور معروف به طوفان از بازیگران پیشکسوت سینما و تلویزیون ایران در بیمارستان یاس تهران بستری شده بود که مدیران این بیمارستان اعلام کردند پرویز پرستویی او را ترخیص و برای درمان بهتر به بیمارستان دیگری منتقل کرده است.
ویدئوی منتشر شده از توضیحات یک گزارشگر را ببینید.
بیشتر بخوانید: همدردی پرویز پرستویی با رضا صفایی پور پیشکسوت ایرانی
رویز پرستویی بازیگر مرد ایرانی عکسی از رضا صفایی پور در پیج اینستاگرامش به اشتراک گذاشت و برای سلامتیش دعا کرد.
پرویز پرستویی برای نقشآفرینی در فیلم دیار عاشقان (1362) و لیلی با من است (1374) دیپلم افتخار جشنوارهٔ فجر را دریافت کردهاست. او همچنین برای نقشآفرینی در فیلمهای آژانس شیشهای (1376)، بید مجنون (1383)، به نام پدر (1384) و بادیگارد (1394) سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد را از جشنوارهٔ فجر دریافت کرد.
پرویز پرستویی در روستای چالو، از توابع شهرستان کبودرآهنگ به دنیا آمد. پدر وی کشاورز بود و زمانی که وی 3 ساله بود به تهران مهاجرت کرد. دوران کودکی و نوجوانی را در یک خانه اجارهای کوچک در محله دروازه غار سپری کرد. او در مدرسه صادقیه اسلامی در کوچه گمرک تحصیلات ابتدایی خود را به پایان رساند. پرستویی با پسانداز کردن یازده هزار تومان خانهای در حوالی ترمینال جنوب خرید. مدتی به ورزش علاقهمند شده و دروازهبان تیم کارگران بود. پس از این زمان به مرکز رفاه نازیآباد رفت و شروع به آموختن تئاتر کرد. پرویز پرستویی در سال 1360 و زمانی که 26 سال سن داشت، مدتی به عنوان منشی در دادگستری تهران مشغول به کار شد (مدت دو سال در دادگاه خانواده و هشت سال در دادگاه کیفری (جنایی سابق)) در نهایت با ویدئویی که از پرویز پرستویی پخش شد که او در حال بحث پشت تلفن باسید علیرضا قاسمی پطرودی سیاستمدار مازندرانی بود خودش را هنرمند دور از سیاست دانست و بیان کرد که یک فرد بشر دوستانه است. البته با حضور در مناطق محروم این را اثبات کرد. امّا پس از مدتی به خاطر علاقهٔ زیاد به تئاتر رفت و تا پایان در آنجا مشغول به کار شد.همدردی پرویز پرستویی با رضا صفایی پور پیشکسوت ایرانی.
زندگی نامه رضا صفایی پور
در سال 1328 در تهران متولد شد. او فارغالتحصیل دیپلم رشته ادبی است. فعالیت خود را با کشتی کج شروع کرد و بعد از چند مقام قهرمانی در ورزش، وارد سینما شد و با نام “طوفان” به شهرت رسید.
رضا صفاییپور فعالیت خود را به صورت جدی در سال 1342 وقتی که 14 سال سن داشت آغازکرد و به عنوان ورزشکار بدلکار در فیلم «ترس و تاریکی» محمد متوسلانی حضوریافت. سپس در سال 1348 با فیلم «قهرمانان» به کارگردانی ژان نگولسوک، محصول مشترک ایران و آمریکا، به عنوان بازیگر جلوی دوربین رفت و تا سال 1355 نزدیک به 10 فیلم بازیکرد.
بعد از انقلاب در سال 1362 با فیلم «میرزا کوچک خان» به بازیگری بازگشت و با حضور در فیلمهای «فصل خاکستری»، «شکار در شب»، «پلاک» و «ضربه آخر» کم کم به شهرت رسید و در سال 1371 نیز با سریال دیدنی «سیمرغ» وارد قاب تلویزیون شد.
آخرین فیلمی که او بازی کرد فیلم «پرچمهای کاوه» در سال 1386 بود و توانست در جشنواره نور لسآنجلس جایزه بهترین نقش اول مرد را دریافتکند.
از آثار سینمایی که او که درآنها به ایفای نقش پرداختهاست میتوان به فیلمهای «سینه سرخ»، «خداحافظ سینما»، «سحرگاه پیروزی»، «چشم عقاب»، «شاهرگ»، «تهاجم»، «پاتک»، «جهنم سبز»، «حادثه در کندوان»، «خط آتش»، «مرضیه»، «آنها هیچکس را دوست ندارند»، «ضربه آخر»، «صلیب طلایی»، «پوتین»، «شکار خاموش»، «جمیل»، «کانیمانگا»، «پلاک»، «میرزا کوچک خان»، «شکار در شب»، «فصل خاکستری»، «انفجار»، «مردی در آتش»، «چشمان بسته»، «جنوبی»، «گریز از مرگ»، «هفت مرد دلاور»، «خر دجال»، «غلام ژاندارم»، «ترس و تاریکی» و «گلهای گیلان» اشارهکرد.
رضا صفاییپور از سال 1392 عضو مؤسسه هنرمندان پیشکسوت است.
0 دیدگاه