خواستگاری با چاشنی سرقت | هویت سارقان کیف قاپ برملا شد

در پی شکایت یک دختر پولدار مبنی بر به سرقت رفتن اموالش به اداره پلیس، هویت دو سارق کیف قاپ توسط پلیس برملا شد. یکی از این سارقان خواستگار دختر پولدار بوده است.
خواستگاری با چاشنی سرقت | هویت سارقان کیف قاپ برملا شد

به گزارش روابط گستر؛ اخبار حوادث از هر موضوعی خبر می دهد. در اخبار حوادث محدودیت وجود ندارد. اخبار حوادث از جرم و جنایت گرفته تا فرا رو خیانت و ... در هر بخشی از جوادث خبر دارد. سرقت در جامعه امروزی زیاد شده است و اخبار حوادث این موضاعات را نیز انتشار می دهد. در اخبار حوادث امروز سرقت اموال یک دختر پولدار توسط سارقین کیف قاپ را نشر می دهیم.

دیگران چه می خوانند:

دختر جوان در تحقیقات گفت: من نقاش هستم و آثارم را در اینستاگرام و نمایشگاه‌های مختلف به معرض نمایش می‌گذارم. از مدتی قبل تصمیم گرفتم برای آموزش و تحصیل در دانشگاهی معتبر به اروپا بروم. روز حادثه نخست به سفارت و بعد از آن هم به صرافی رفته و دلار و یورو خریدم، اما هنوز از صرافی فاصله زیادی نگرفته بودم که موتورسواری دو ترک به من نزدیک شد و زمانی که در پشت چراغ قرمز توقف کرده بودم، یکی از آنها در خودرو را باز کرد و کیفم را به سرقت برد.

سارقان اجیر شده
با شکایت دختر نقاش، تحقیقات برای شناسایی موتورسواران سارق آغاز شد و کارآگاهان پلیس به بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف محل سرقت پرداختند. در بازبینی دوربین‌ها تصویر متهمان به دست آمد. زمانی که تصاویر سارقان با آلبوم متهمان اداره آگاهی تطبیق داده شد، هویت دو متهم جوان به دست آمد. حمید و محسن، از سارقان کیف‌قاپ بودند که چند روز قبل از سرقت، از زندان آزاد شده بودند. در نهایت دو متهم جوان دستگیر شدند. در تحقیقات اولیه متهمان به سرقت دلار و یوروهای دختر نقاش اعتراف کردند: ما این دختر را نمی‌شناختیم، بعد از آزادی از زندان، یکی از دوستانم به سراغ‌مان آمد و گفت دوستش در جست‌وجوی دو سارق حرفه‌ای است و پول خوبی هم می‌دهد.


آنها ادامه دادند: ما که تازه از زندان آزاد شده بودیم و وضع مالی خوبی نداشتیم، پیشنهاد را قبول کردیم. مشخصات مالباخته را فردی به نام سامان که ما را اجیر کرده بود، داد. حتی ساعت خروج از خانه و محل زندگی‌اش را هم به ما داد. ما دختر جوان را تعقیب کردیم و بعد از خروج از صرافی، کیف او را در فرصتی مناسب به سرقت بردیم. سامان بیشتر به دنبال مدارک و پاسپورت دختر جوان بود و پول خوبی هم از این سرقت به ما داد.

خواستگار کینه‌جو
با اعتراف دو سارق جوان، سامان بازداشت شد و در رابطه با نقشه سرقت گفت: با شقایق در اینستاگرام آشنا شدم. وقتی متوجه شدم وضع مالی خوبی دارد، به دروغ خودم را دانشجوی دکتری و از خانواده‌ای ثروتمند معرفی کردم. هر روز یک خودرو کرایه می‌کردم و به سر قرار می‌رفتم و لباس‌هایم را هم از دوستم که خشکشویی داشت، می‌گرفتم. همه چیز خوب پیش می‌رفت و او هم به من علاقه‌مند شده بود. می‌خواستم با شقایق ازدواج کنم و به خارج از کشور بروم.

او ادامه داد: اما از بخت بد، یکی از دوستان مشترک‌مان راز دروغ‌های مرا برملا کرد. وقتی شقایق واقعیت را از من پرسید، به او گفتم دروغ گفته‌ام و کارمند ساده یک شرکت هستم و خانواده‌ام هم نه تنها پولدار نیستند بلکه از خانواده‌های فقیر هستیم. فکر می‌کردم شقایق آنقدر عاشقم باشد که از ازدواج منصرف نشود اما تصورم اشتباه بود. او به محض اطلاع از این موضوع، به من جواب رد داد و قطع رابطه کرد و همین مسأله برایم کینه شد. از طریق دوست مشترک‌مان مطلع شدم او قصد دارد برای سفر به اروپا دلار و یورو بخرد به همین دلیل دو سارق اجیر کردم و نقشه سرقت کیفش را کشیدم. البته هدف من بیشتر این بود که مدارکش را سرقت کنم تا نتواند به خارج از کشور برود و انتقام سنگینی از او بگیرم.با اعتراف متهم، تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.

سرقت به چه معناست؟
سرقت یعنی دزدیدن، برداشتن و ربودن مالی که متعلق به دیگری است. در تمامی موارد مربوط به سرقت، سارق (فردی که مالی را دزدیده است) باید مالی را که دزدیده است را به صاحب اصلی آن برگرداند و در صورتی‌ که اصل مال موجود نباشد باید قیمت آن را پرداخت کند و قیمت مال دزدیده شده بر اساس قیمت روز می‌باشد.

هدف سارقان از سرقت
سارقان در سرقت اموال دیگران انگیزه های مختلفی دارند، انگیزه برخی از سارقان، فروش مال دزدی شده و بدست آوردن پول است.
برخی از سارقان نیز برای انجام برخی از جرایم سرقت می کنند، مثلا سرقت خودرو و استفاده از آن در آدم ربایی یا قاچاق مواد مخدر و یا ارتکاب جرایم دیگر. انگیزه برخی از سارقان نیز استفاده از مال مسروقه است.
بنابراین پس از آنکه دزدی صورت گرفت، سارق یا سارقان قصد نقد کردن این اموال را دارند و غالباً هدف از سرقت، تحصیل و به دست آوردن وجه است.
سرقت در کشور ما انواع مختلفی دارد که معمولا به سرقت‌های حدی و تعزیری تقسیم می شود.

برابر قوانین شرعی و مقررات کیفری برای اجرای حد سرقت باید شرایطی باشد که هر یک از این شرایط نباشد امکان اجرای حد نیست که عبارتند از :
1-سارق باید بالغ باشد.

2-سارق به سرقت وادار نشده باشد و بداند که مال دیگری را می رباید.

3-سارق بداند که این عمل حرام است و صاحب مال، مال را در حرز قرار داده باشد.

4-سارق در حال اضطرار سرقت نکرده باشد.

5-سرقت در سال قحطی صورت نگرفته باشد.

6-سارق مال را به قصد دزدی برداشته باشد.

7-مال مسروقه در حرز متناسب قرار گرفته باشد.

8-مال مسروقه از اموال دولتی و وقف نیاشد. با این شرایط بسیار نادر و بعید است که بتوان این شرایط را در کنار هم دید و حد سرقت را بر سارق اجرا کنیم.

البته باز هم شرایطی برای اجرای حد دارد مانند پیش از شکایت صاحب مال سارق را نبخشیده باشد یا سارق قبل از اثبات جرم از این گناه توبه نکرده باشد.

غیر از مواردی که گفته شد سرقت های وجود دارد که به آن‌ها اصطلاح “سرقت های تعزیری” می گویند.

منبع: ایران/فرهنگ تفاهم

خواستگاری با چاشنی سرقت | هویت سارقان کیف قاپ برملا شد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟