با سرمایه گذاری ۱.۵ میلیارد دلاری پتروشیمی‌ بندرامام گازهای فلر به محصولات با ارزش افزوده بالا تبدیل شد

آئین گرامیداشت هفته جهانی محیط زیست و نشست تخصصی روسای محیط زیست گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس با حضور دکتر انصاری نیک و مدیران عالی محیط زیست کشور به میزبانی مجتمع پتروشیمی بندرامام برگزار شد.
با سرمایه گذاری ۱.۵ میلیارد دلاری پتروشیمی‌ بندرامام گازهای فلر به محصولات با ارزش افزوده بالا تبدیل شد

به گزارش روابط عمومی پتروشیمی بندرامام، آئین گرامیداشت هفته جهانی محیط زیست و نشست تخصصی روسای محیط زیست گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس با حضور دکتر انصاری نیک، مدیرکل پایش محیط زیست سازمان حفاظت محیط زیست کشور، رئیس محیط زیست شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خوزستان و دیگر مدیران ارشد این حوزه به میزبانی شرکت پتروشیمی بندرامام برگزار شد.

در آئین آغاز به کار این همایش دو روزه مدیرعامل شرکت پتروشیمی بندرامام با تاکید بر پایداری در محیط زیست اظهار داشت: «ما در این رویدادهای زیست محیطی و در این نشست‌ها و گفت‌وگوها به دنبال پایداری هستیم. به دنبال این هستیم که کاری که روی زمین انجام می‌دهیم حال زمین را زیاد دستکاری نکند. ما باید اثر دستکاری خودمان را بر زمین کم کنیم. اگر عاقل هستیم باید این کار را انجام بدهیم و نشست امروز برای یادآوری مسئولیت به ما است. ما باید بیشتر به دیگران توضیح بدهیم که چه کار بهتری می‌توان انجام داد و این مسئولیت ما است.»

دیگران چه می خوانند:

دکتر انصاری نیک ادامه داد: «در پتروشیمی بندرامام که صنعت بزرگی است، ما باید این مسئولیت را بپذیریم و این آثار را به حداقل برسانیم یا کارهایی در اطرافمان انجام بدهیم که فواید مثبت آن کارها تبعات منفی را از بین ببرد.»

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بندرامام در جمع مدیران ارشد محیط زیست کشور و صنعت تصریح کرد: «از جمله این کارها، کاشت درختان حرا در خوریات‌ است که کار بزرگی بود و حدود 8 میلیون اصله درخت را در خوریات اطراف ماهشهر پایه گذاری کردیم و توسعه دادیم. این یکی از کارهایی بود که آثار منفی صنعت را کم می کند. از دیگر کار‌ها استفاده از فناوری‌های به‌روز تولید است تا انتشار کربن کم شود و پسماندها مدیریت شود. ما این کار را انجام دادیم و در این راستا چاله سوخت را تعطیل کردیم و برخی از فلرها را خاموش کردیم. انتشار یا فلرینگ برخی فلرها را کاهش دادیم و برخی از پساب‌ها را مدیریت و حذف کردیم. از سود واحد کلر که آلودگی ایجاد می کرد صرف نظر کردیم و تعطیلش کردیم و تقریبا 8 تا 9 سال است که از این انتفاع چشم پوشی کردیم و اکنون پروژه جدیدی را با پیوست زیست محیطی سرمایه گذاری می‌کنیم.»

نائب رئیس هیات مدیره شرکت پتروشیمی بندرامام یادآور شد: «ما روی کارایی فرآیندها کار می‌کنیم، از جمله فرآیندهای NF و به ویژه NF1 و NF2 که روی راندمان بازیافت مواد و کارایی فرآیندهای تولید، پروژه تعریف کرده‌ایم و پیش‌ می‌بریم. ما به کمک دولت و سهامداران در پروژه های انتشار گازها سرمایه‌گذاری کردیم که نمونه‌اش NGL1200 و 1500 و NGL3200 است. این‌ها جزو کارهای دو دهه اخیر پتروشیمی بندرامام است که بالغ بر 1.5 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری صورت گرفته است تا به جای انتشار کربن و هدر رفت منابع ملی، این مدیریت صورت بگیرد و در پتروشیمی بندرامام به موادی با ارزش افزوده تبدیل شود.»
دکتر انصاری نیک در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: «این ها بخش‌هایی از کارهای مدیریتی با هدف پایداری در محیط زیست بود که ما انجام دادیم. نوسازی آنالایزرها و دودکش‌ها، رصد سیستم‌های پایش و اندازه گیری و تعامل گسترده با سازمان محیط‌زیست شهرستان و استان خوزستان کارهایی هستند که در برنامه ما بود و هست و توسعه آن هم در برنامه ما خواهد بود.»
مدیرعامل شرکت پتروشیمی بندرامام در پایان سخنان خود در آئین افتتاحیه این همایش دو روزه تاکید کرد: «تئوری نظام جامع محیط زیستی که رویکردی جدید مبتنی بر اقتصاد چرخشی است را تدوین کرده‌ایم و به تایید اداره کل محیط زیست استان خوزستان و مدیران و معاونین محترم رسیده است و در دستور کار ما است و تیم پژوهشی روی آن کار می‌کند و به زودی پروژه‌هایی که از دل این پژوهش و مطالعه بیرون می‌آید وارد دستور کار پروژه‌های توسعه پتروشیمی بندر امام خواهد شد.»

با سرمایه گذاری ۱.۵ میلیارد دلاری پتروشیمی‌ بندرامام گازهای فلر به محصولات با ارزش افزوده بالا تبدیل شد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟