اخبار حوادث برای اطلاع مردم از محیط پیرامون کار می شود. اخبار حوادث خبرهای مربوط به انواع حوادث در تمام نقاط دنیا را پوشش می دهد. اخبار حوادث گاه بسیار شوکه کننده و هولناک و گاه بسیار ساده و گم تلاطم. اخبار حوادث هرروز منتشر می شود و مردم این اخبار را دنبال می کنند. در اخبار حوادث امروز ماجرای تلخ سقوط یک کوهنورد در ارتفاعات سنقر در را گزارش می دهیم.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر کرمانشاه از فوت یک کوهنورد بر اثر سقوط از ارتفاع کوه در سنقر خبر داد.
فرزین معتمدی اظهار کرد: صبح امروز گزارش مفقودی فردی در ارتفاعات سنقر و کلیایی به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلالاحمر کرمانشاه اعلام شد.
وی افزود: کوهنورد مفقود شده از ارتفاعات کوه نخودچال امروله روستای جعفرآباد سنقر و کلیایی سقوط کرده و جان خود را از دست داده بود.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان کرمانشاه تصریح کرد: تیم عملیات کوهستان هلالاحمر سنقر و کلیایی پس از دریافت گزارش مفقود شدن فرد بلافاصله به محل اعزام شدند.
معتمدی بیان کرد: تیم عملیات کوهستان هلالاحمر سنقر و کلیایی پس از اعزام به محل حادثه جستجو را آغاز کرده و به پیکر متوفی دسترسی پیدا کردند و آن را به پایین کوه منتقل و تحویل نیروی انتظامی حاضر در محل دادند.
شهرستان سنقر
سُنقُر یا سُنگر مرکز شهرستان سنقر در استان کرمانشاه است. این شهر در منطقهای ییلاقی و در 85 کیلومتری شمال شرقی کرمانشاه و 95 کیلومتری غرب همدان قرار دارد، شهر سنقر به لحاظ قرار گرفتن در میان رشته کوههای زاگرس دارای آب و هوای خنک ییلاقی و کوهستانی است[6]، به همین دلیل دارای جمعیت فصلی بوده که در بهار و تابستان افزایش پیدا میکند. کوه دالاخانی در جنوب غربی سنقر قرار دارد و همه ساله پذیرای کوهنوردانی از سراسر کشور است که به ارتفاعات آن صعود میکنند. کوهستانهای اطراف سنقر، زیستگاه حیات وحش و گونههای متنوع گیاهی فراوان است که واجد ارزشهای تفرجگاهی و گردشگری هستند.
کوهنوردی
کوهنوردی ورزشی است که در آن با استفاده از ابزار ویژه از کوه بالا میروند یا بررفتن از کوه است برای دست یافتن بر ارتفاعات و قلل آن.
بر خلاف بسیاری از ورزشها، کوهنوردی قوانین جهانی مدون و تعریف همهپذیر ندارد. برای مثال فدراسیون بینالمللی کوهنوردی تعریفی از این ورزش به دست نمیدهد. فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی ایران، در تعریف کوهنوردی میگوید ارتفاع مناطق پیموده شده باید بالاتر از 1800 متر از سطح آبهای آزاد باشد؛ کوهپیمایی نیز از ارتفاع 1800متر تا ارتفاع 3000 متر تعریف شده است. اما منابع دیگر ارتفاع مشخصی را برای کوهنوردی تعیین نمیکنند. همچنین فدراسیون کوهنوردی ایران، کوهنوردی را فعالیتی حرفهای و کوهپیمایی را مختص افراد آماتور دانسته است. البته این شرط چندان با واقعیت تطابق ندارد. زیرا بسیاری از کوهنوردان قَدَر و نامدار ایرانی، این رشته را حرفهٔ خود قرار ندادهاند و نمیتوان آنها را حرفهای دانست بلکه همگی آماتور محسوب میشوند زیرا درآمد اصلی آنها از راه کوهنوردی نیست. اصولاً در دنیا نیز کسب درآمد به عنوان قهرمان کوهنوردی چندان مطرح نیست.
0 دیدگاه