تست هوش سالهاست که در بین مردم دنیا و بع خصوص ایرانیان رواج دارد. تست هوش انواع فراوانی دارد که هرکدام ویژگی خاص خود را دارند. تست هوش می تواند ساعت ها شما را سرگرم خود کند. با انجام تست هوش می توانید میزان هوش خود، تمرکز حواس، حافظه و .... را چالش بکشید. امروز برای شما تست هوش تشخیص چهره در عکس را آورده ایم. امیدواریم لدت ببرید.
یک تست هوش بسیار جالب . شما باید تصویر را به دقت نگاه کنید و بگویید که چند چهره را در تصویر مشاهده میکنید و درجه هوشی خود را محک بزنید.
شما در تصویر زیر چند چهره را میتوانید ببینید؟
1 – 5 کودن
6 – 7 کم هوش
8 – 9 طبیعی
11 – 11 هوشیار
12 – 13 نابغه
هوش چیست؟
تعریف معمول و کلاسیک هوش در بین عموم جامعه، همان کیفیت و مهارتی است که به موفقیت های درسی و تحصیلی منجر می شود. همان توانایی و استعدادی که برای فهم مطالب نظری و حل مسائل ریاضی به کمکمان می آید، ذاتی و ارثی است، تک بُعدی است، قابل ارتقا نیست و از بدو تولد تا روز آخر زندگی در یک سطح مشخص باقی می ماند.
اما در روانشناسی روز دنیا، مدت هاست که این تعریف محدود و ناقص از هوش، رنگ باخته و دیگر در هیچ کدام از سیستم های آموزشیِ استاندارد، پذیرفته شده نیست. یادمان باشد هدف ما پدر و مادرها، صرفا تربیت و ساخت عده ای پزشک و مهندس و مخترع نیست! هدف اصلی، پرورش یک انسان همه جانبه و متعادل است. تعادل، شاه کلید ورود به تعریف جدید و گسترده هوش است. این روزها ثابت شده است که همه آدم ها غیر از IQ یا هوش منطقی و ریاضی، حدود ده نوع هوش گوناگون با شدت و ضعف های مختلف دارند که اکتسابی و قابل ارتقاست و باید به شکل متعادلی پرورش یابد.
امروزه به آدمی «باهوش» یا «تیزهوش» گفته می شود که تمامی توانایی ها، استعدادها و جنبه های گوناگون وجودش به شکل متعادل رشد کرده باشد. فردی که توانایی حل مسئله را دارد و می تواند خود را به بهترین شکل با شرایط متغیر محیط انطباق دهد، انسان باهوشی است.
اهمیت هوش
همانطور که می دانید هوش یکی از جذاب ترین مفاهیم روانشناسی می باشد که باعث شده تا بسیاری از افراد به دنبال روش هایی برای سنجش آن باشند. اندیشمندان و محققانی که در حوزه هوش فعالیت می کنند آن را به عنوان یک عامل مهم برای موفقیت در نظر می گیرند.
هوش مقوله ای قابل رویت یا احساس شدنی نیست، بلکه یک صفت فرضی و یک مفهوم انتزاعی و ذهنی است و آثار آن مورد مطالعه قرار می گیرد. در تعریف هوش سه جنبه مد نظر می باشد: توانایی و استعداد کافی برای یادگیری و درک امور، هماهنگی و سازش با محیط، بهره برداری از تجربیات گذشته با به کار بردن قضاوت و استدلال صحیح و پیدا کردن راه حل منطقی در مواجه با مشکلات.
0 دیدگاه