صادق ستاریفرد در صفحه شخصیاش در توییتر به موضوع آمادگی برای آموزش حضوری مدارس اشاره و بر ضرورت رعایت نکات ذیل از سوی مدارس تاکید کرد:
- تاکید بر رعایت بهداشت فردی و محیط
- استفاده از ظرفیت شورای مدرسه برای کاستن از زمان حضور در کلاس و مدرسه
- تماس با والدین برای سرویس تردد دانش آموزان
-عدم حضور دانشآموزان مبتلا یا دارای علائم یا بیماری زمینهای
- حضور نیروهای اداری در مدارس برای تقدیر از معلمان و محصلان
به گزارش ایسنا، با مصوبه اخیر ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا، فعالیت حضوری مدارس از فردا، 14 فروردین ماه آغاز میشود. وزارت آموزشوپرورش در دستورالعمل ابلاغی خود پیرامون این تصمیم ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا، بر ضرورت حضوری شدن آموزشهای مدارس و دانشگاهها به علت اهمیت ارتقای کیفیت فرآیند یاددهی - یادگیری به شیوه حضوری و جلوگیری از استمرار افت تحصیلی دانشآموزان، همچنین پیشگیری از تبعات جبران ناپذیر وضعیت موجود برای آینده میهن عزیز اسلامی اشاره کرده است.
**بازگشایی مدارس یک تصمیم زودهنگام است؟
علیرضا ناجی دراینباره گفت: این تصمیم با توجه به مسائل دیگری مانند خلل ایجاد شده در آموزش بچهها و همچنین نشانههای افت پیک ششم گرفته شده است. اما اگر باتوجه به اطلاعاتی که مثلاً الان در دسترس داریم، یعنی شاهد بالا رفتن موارد ابتلا به اومیکرون باشیم مطمئناً آن روز باید یک فکر مجدد کنیم، باید بررسی کنیم و ببینیم بازگشاییها به صلاح هست یا خیر، به هر صورت تمام تصمیمگیریهای بهداشتی براساس اطلاعات به روز شده است.
او ادامه داد: ما باید براساس اطلاعاتی که بهدست میآوریم برنامهریزی کنیم، اگر پایداری اعداد در آمار کرونا بالا رونده باشد مطمئناً باید اقدامات مناسب با وضعیت جدید را انجام داد اما الان کمی باید صبر کرد و دید که آیا در ادامه روند ابتلا افزایشی هست یا خیر.
** حضور دانشآموزان اختیاری نیست
طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش، مدارس ملزم به ارائه آموزش حضوری هستند و حضور دانشآموزان در مدارس همانند دوران قبل از کرونا است؛ هر مدرسهای که در بازگشایی و ارائه آموزش حضوری اهمال کند طبق ضوابط و مقررات با آنها برخورد میشود.
صادق ستاری فرد در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره آغاز آموزش حضوری مدارس از روز یکشنبه 14 فروردین اظهار کرد: تمام مدارس ملزم به ارائه آموزش حضوری هستند و کارشناسان ادارات مناطق و شهرستانها به مدارس سرکشی خواهند کرد.
وی افزود: بازرسان آموزش و پرورش نحوه بازگشایی مدارس، ارائه آموزش حضوری و رعایت پروتکلهای بهداشتی را رصد خواهند کرد.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: هر مدرسهای که در بازگشایی و ارائه آموزش حضوری اهمال کند طبق ضوابط و مقررات با آنها برخورد میشود.
ستاری فرد درباره اینکه اگر مدرسهای در ارائه آموزش حضوری کوتاهی کرد، خانوادهها چگونه میتوانند گزارش دهند؟ گفت: واحدهای ارزیابی عملکرد و پاسخگویی شکایات آماده دریافت پیامهای مردم هستند.
وی متذکر شد: آموزش حضوری، اختیاری نیست بلکه اجباری است و در صورت عدم حضور دانشآموز در کلاس درس، غیبت رد خواهد شد البته سه گروه از دانشآموزان شامل مبتلایان به کرونا، دارای علائم و مبتلا به بیماریهای زمینهای میتوانند به صورت مجازی آموزشها را دریافت کنند.
ستاری فرد مطرح کرد: برنامه آموزشی مدارس طبق برنامهای است که در دوران قبل از کرونا اجرا میشد.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره سرویس دانشآموزی گفت: طبق اطلاعات دریافتی از شهرهای مختلف یکی از موانع اصلی موضوع سرویس دانش آموزان است البته برخی از مدیران مدارس در ایام تعطیلات از طریق ارسال پیامک به خانوادهها نسبت به نحوه حضور دانشآموزان در مدرسه و اینکه به سرویس نیاز دارند یا خیر کسب اطلاع کردند تا موضوع سرویس و تردد دانشآموزان را ساماندهی کنند.
ستاریفرد درباره رعایت پروتکلهای بهداشتی بیان کرد: در این رابطه فرمی را تهیه کردهایم و کارشناسان واحدهای ارزیابی عملکرد نظارت محسوس و غیرمحسوس را اعمال همچنین از ظرفیت والدین برای نظارت استفاده میکنیم و آنها میتوانند مسائل و مشکلات را به مناطق آموزش و پرورش و واحد ارزیابی عملکرد وزارت آموزش و پرورش اطلاع دهند.
طبق اعلام آموزش و پرورش شهر تهران خانوادهها میتوانند مشکلات در رابطه با عدم بازگشایی مدارس یا عدم رعایت بهداشت محیط را از طریق سامانه پیامکی به شماره 09121540640 اطلاع دهند.
همچنین براساس اعلام وزارت آموزش و پرورش، کلاس درس دانشآموزان بدون فاصله گذاری اجتماعی برگزار میشود البته استفاده از ماسک در ساعات حضور در کلاس درس الزامی است و هیچ شرطی از جمله تزریق واکسن برای حضور دانشآموزان در مدارس تعیین نشده است.
15 دیدگاه