بانک سپه ایران در سال 1403 برنامههای اجرایی خود را براساس اهداف و سیاستهای تبیینشده از طرف مدیریت عامل خود برمبنای اصول بانکداری اسلامی، حمایت از جهش تولید با استفاده از همکاری با دانشبنیانها در اجرای محصولات فناورمحور بنیان گذاشته است.
به گزارش زینب زرین فر خبرنگار روابط گستر، رویکردها، سیاستها و برنامههای اجرایی سال 1403 توسط مدیرعامل بانک سپه ابلاغ شده است. نگاهی بر این برنامهها نشان میدهد که راهبرد اصلی بانک سپه براساس ارائه خدمات و محصولات فناورمحور در حمایت از تولید برای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردمی» قرار گرفته است.
افزایش سرمایه بانک، وصول مطالبات از دولت، مرتفع شدن مشکلات مالیات بانک های ادغام شده، پیاده سازی سامانه آرد و نان (نانینو)، اخذ رتبه برتر در رشد منابع ریالی میان شبکه بانکی کشور، راه اندازی نسخه جدید سامانه نگین، راه اندازی نئوبانک، افزایش سهم بانکداری ویژه و رشد منابع در این حوزه از جمله اقدامات موثر و بزرگی بود که توسط بانک سپه در سال گذشته محقق شد.
برگزاری موفق جشنواره حساب های قرض الحسنه پس انداز از دیگر اقدامات بزرگ سال گذشته توسط بانک سپه بود که با اقدامات رسانه ای و تبلیغی مناسب برای ترویج و ترغیب مردم به منظور مشارکت در سنت پسندیده قرض الحسنه و با مجاهدت و تلاش کارکنان این بانک برای نخستین بار در بانک سپه جشنواره حساب های قرض الحسنه موفقی انجام شد.
به گفته مدیرعامل بانک سپه، این بانک توانسته است در سال جدید به جهت تحقق بسیاری از اهداف پیش بینی شده و انجام اقدامات اولویت دار برنامه ریزی شده در سنوات گذشته، بسیاری از موانع و مشکلات را مرتفع کرده و در سال 1403 ورود به مرحله جدیدی از زیست بانک را آغاز کند.
مجموعه عواملی که سبب شد تا بانک سپه با رشد مناسب سپرده های طرح های تسهیلات امتیازی مواجه شود. این رشد چشمگیر نشان از توان و ظرفیت بالای این بانک برای ارائه تسهیلات امتیازی به آحاد مردم و اقشار مختلف جامعه دارد.
علاوه بر این در سال گذشته بانک سپه گام های بزرگی در حوزه فناوری اطلاعات نیز برداشت که راه اندازی نئوبانک، سامانه خدمات اتباع (سهما)، مدیریت سامانه آرد و نان (نانینو)، سرویس امضاء و سفته الکترونیک و بسیاری از اقدامات قابل توجه دیگر در این زمینه از جمله آنها بود که اجرا و پیاده سازی شده است.
بانک سپه بنا دارد تا در سال جاری مرحله جدیدی در حوزه بانکداری دیجیتال را با جدیتی بیش از پیش دنبال کند. براین اساس، شعبه فیجیتال که حاصل تلفیق شعبه فیزیکی با شعبه دیجیتال است را در راستای برنامههای تحولی بانک سپه و در ذیل پروژههای بازآفرینی شعب طراحی و افتتاح کرد.
شعبه فیجیتال امید بانک سپه دارای 5 محصول فناورانه؛ سرویس خدمات اتباع و مهاجرین (سهما)، سامانه امید بانک سپه، سرویس تسهیلات غیرحضوری، سرویس درخواست پذیرنده و دستگاه پوز بانکی، سیستم پیشخوان بانکی، سرویس امضا و سفته الکترونیک است.
بهبود تجربه مشتریان، رضایت مشتریان قدیمی، مقرون به صرفه بودن، تقویت ارتباطات از مهمترین مزایای شعبه فیجیتال امید بانک سپه است.
بانک سپه با بیش از 3 هزار شعبه، دارای بزرگترین شبکه بانکی کشور است که این فرصت ویژه یک مزیت رقابتی برای بانک محسوب می شود و سبب شده تا حجم عملیات ارزی بانک سپه در سال های اخیر رشد بسیار بالایی را در جواب اعتماد مشتریان به دلیل ارائه خدمات مطلوب تجربه نماید.
سال 1403 از دیدگاه دکتر ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه سال مهمی برای این بانک و مجموعه کارکنان آن در نقشآفرینیهای اقتصادی کشور عنوان شده است.
براین اساس، برنامههای مدیریتی بانک سپه بر تمرکز و اهتمام جدی تمامی ارکان بانک بر رفع موانع و نقاط قابل بهبود تنظیم و تاکید شده است. کنترل و نظارت بر مصرف منابع، توجه ویژه به موضوع اضافه برداشت از بانک مرکزی و افزایش سرمایه بانک از دیگر موضوعات مهمی میباشد که سرلوحه اولویت همه مدیران و کارکنان قرار گرفته است.
0 دیدگاه