به گزارش زینب زرین فر خبرنگار روابط گستر، تیم مدیریتی بانک صادرات ایران در فعالیتها و خدمات خود همواره تسهیل خدمت به مشتریان را از رویکردهای اصلی مشتریمداری برای خود تبیین کرده است. خدماتی که با ورود تیم مدیریتی جدید، اهدافی کلان را در نظام بانکداری اسلامی و رفع نیازهای آحاد جامعه خصوصا در حوزههای اقتصادی و تولیدی دنبال میکند.
بانک صادرات ایران با سرمایه ثبتی 17.5 هزار میلیارد تومانی و ثبت نشده 4 هزار میلیارد تومانی، در عملکرد آذر و 9 ماهه 1402، قادر به ثبت تراز عملیاتی مثبت 177.8 میلیارد و 7.1 هزار میلیارد تومانی شد. "وبصادر" در این مدت 5 هزار میلیارد تومان درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی شناسایی و 4.8 هزار میلیارد تومان سود سپرده گذاری پرداخت کرده که با این حساب در نهمین ماه سال 1402 تراز عملیاتی مثبت 177.8 میلیارد تومانی را ثبت کرد.
این بانک که طی 9 ماه سال جاری نیز با کسب 41.1 هزار میلیارد تومان درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی و پرداخت 33.9 هزار میلیارد تومان سود سپرده گذاری ، قادر به ثبت تراز عملیاتی مثبت 7.1 هزار میلیارد تومانی و رشد 40 و 36 درصدی شد، با هدف ارائه خدمت نوین، تسهیل، تسریع و امنیت در عرصه پرداخت غیرحضوری پول اولین برات الکترونیک در محیط سندباکس را برای تأمین مالی زنجیره تامین واحدهای تولیدی صادر کرد.
ورود به دوره تکنولوژیهای جدید را میتوان عصر هوش مصنوعی نامگذاری کرد و بانک صادرات ایران با علم به این موضوع خدمات غیرحضوری خود را به صورت لحظهای طراحی، به روزرسانی و ارائه میکند تا با توجه به استفاده حداکثری عموم جامعه از گوشیهای هوشمند توانایی کاهش اتلاف وقت مشتریان را افزایش دهد، به همین منظور، اقدام به رونمایی و عرضه خدمتی جدید تحت عنوان «برات الکترونیکی» کرد. این خدمت ارزنده پس از عرضه اولین محصول دیجیتال بانکی در حوزه چک امن (چکنو) و سامانه توثیق داراییها «ست»، خدمت دیگری برای مشتریان بانک صادرات به ویژه بنگاههای اقتصادی و تولیدی در حوزه بانکداری الکترونیکی به حساب میآید.
قابلیتهای منحصر به فرد بانک صادرات ایران از جمله پیشرو بودن در ارائه سه محصول «چکنو»، «ست» و «برات الکترونیک» در مجموعه نظام بانکی، تسهیل و تسریع جریان تامین مالی زنجیره تامین در بنگاههای تولیدی از مهمترین مزیتهای این محصولات در عصر نوین خدمات بانکداری الکترونیک است.
چکنو یا چک امن دیجیتال اولین خدمت نوین بانک صادرات در حوزه چک دیجیتالی است که از نظر دقت و امنیت، نسبت به چکهای کاغذی بهتر میباشد. با چکنو تمامی قوانین و خدماتی که برای چکهای کاغذی قابل اجرا میباشد را میتوانید به صورت الکترونیکی دریافت کنید. چکنو با هدف ایجاد بستری مطمئن و امن برای خدمات چکی ایجاد شده است. این بستر برخلاف چکهای کاغذی که احتمال مخاطرات فیزیکی را دارند، کاملا امن و بدون دردسر است.
بانک صادرات ایران پس از عملیاتی کردن نخستین چک امن الکترونیک با عنوان «چکنو»، در صدور و استفاده از برات الکترونیک نیز در کشور پیشرو شد. این سند تجاری الکترونیکی دارای تمامی ویژگیهای ذکر شده در ماده 223 قانون تجارت و قانون تجارت الکترونیک است.
اسناد تجاری رایج شامل چک و سفته هستند که برای رفع نیازهای خود از آنها به صورت روزمره یا برای معاملات، تضمین و غیره استفاده میکنیم. این اسناد با وجود سرعت، سهولت و امنیت در روابط تجاری بسیار پرکاربرد هستند. با الکترونیکی شدن برات، تمام فرآیند صدور آن بهصورت الکترونیکی و غیرحضوری انجام میشود و بهعنوان یک سند، قابلاستناد خواهد بود.
بانک صادرات ایران به عنوان نخستین بانک با هماهنگی بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی، با عملیاتی کردن پروژه برات الکترونیک، خدمت جدید دیگری را برای تسریع در پرداختهای آنی در نظام بانکی کشور ارائه کرد. این بانک پیشرو در ارائه و توسعه محصولات و خدمات الکترونیکی، با صدور «سفته و برات الکترونیکی»، دسترسی مردم و کسبوکارها به اوراق تجاری را تسهیل کرده و مشتریان این بانک میتوانند بدون حضور در شعب از خدمات مذکور، بهرهمند شوند.
در نخستین اقدام پس از دریافت کد سپام از بانک مرکزی و ارسال درخواست صدور برات به وزارت امور اقتصادی و دارایی، نخستین برات الکترونیکی نظام بانکی با داشتن شناسه خزانهداری کل کشور با امضای بانک
صادرات ایران به عنوان براتگیر در محیط سند باکس صادر شد.
برات الکترونیک به عنوان یکی از ابزارهای تأمین مالی زنجیره تامین و بر اساس دستورالعمل ارائه خدمات تأمین مالی زنجیره تأمین توسط مؤسسات اعتباری طراحی شده و شیوهنامه اجرایی آن پس از تصویب در کمیسیون اعتباری به تایید هیئتعامل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نیز رسیده است.
برات الکترونیک غیر کاغذی، با سررسید حداقل یک ماه و حداکثر یک سال با درخواست براتدهنده (بنگاه خریدار) در وجه یا به حوالهکرد دارنده برات (بنگاه فروشنده) از طریق سامانه برات صادر و شناسه یکتای آن در سامانه سپام ثبت میشود و بانک بر اساس اعتبار براتدهنده (بنگاه خریدار) نسبت به قبول برات الکترونیک و تادیه کل مبلغ آن در سررسید اقدام خواهد کرد.
از دیگر خدمات بانک صادرات ایران میتوان به محصول «ست» اشاره کرد. این بانک در راستای الکترونیکی شدن خدمات بانکی و مالی خود، با پیشقدم شدن در یک طرح بزرگ ملی به عنوان اولین بانک در ایران، بستری را فراهم کرده تا افراد به صورت کاملا غیرحضوری بتوانند در آن، اقدام به وثیقه گذاری به صورت الکترونیکی کنند.
سامانه توثیق الکترونیکی «ست» بانک صادرات به افراد کمک می کند به شیوه الکترونیکی به توثیق داراییهای متعدد خود که قبلا امکان وثیقه گذاری آنها وجود نداشت، اقدام کنند. کاهش زمان وثیقه گذاری، مدیریت ثروت، تناسب ارزش دارایی مورد وثیقه و تسهیلات ارائه شده از جمله مزایای سامانه «ست» بانک صادرات است.
0 دیدگاه