به گزارش روابط گستر؛ تست هوش در دنیا محبوبیتی بی چون و جرا دارد. تست هوش انواع و اقسام مختلفی دارد و هرروز منتشر می شود. تست هوش علاوه بر جنبه سرگرمی، باعث می شود که ذهنتان را درگیر حل آن کنید که این خود بسیار برای سلامت مغز مفید است. امروز برای شما مخاطبین عزیز روابط گستر، تست هوش ریاضی آورده ایم. امیدواریم لذت ببرید.
برای کسانی که عاشق ریاضی هستند (یا برای کسانی که فقط چالش را دوست دارند)، یک مداد و کاغذ بردارید و سعی کنید این معمای ویروسی را حل کنید. یا اگر ریاضی شما خوب نیست (شما تنها نیستید)، برای دیدن پاسخ ها همراه با توضیحات با ما همراه باشید.
آیا درانجام معادلات، درصدها و اعشار استعداد دارید؟ اکنون میتوانید مهارتهای خود را در این تست آزمایش کنید.
به گفته سازنده این آزمون، برای قبولی به ضریب هوشی 146 یا بالاتر نیاز دارید.
راه حل اول:
برای خط اول 1 را به 4 اضافه کنید تا به 5 برسد. با حرکت به خط بعدی، 2 و 5 را به راه حل قبلی(5) برای مجموع 12 اضافه کنید. خط سوم از این الگو پیروی می کند، یعنی شما 3 + 6 را اضافه کنید. برای خط آخر، 8 + 11 + 21 را اضافه کنید تا مجموع کل 40 به دست آید.
راه حل دوم:
روش دوم شامل جمع کردن عدد اول و عدد اول بر عدد دوم است. برای به دست آوردن 5 برای خط اول، 1 به 1 ضربدر 4 را اضافه می کنید. به طور مشابه، خط دوم 2 +( 25 )= 12 خواهد بود. برای خط سوم، 3(6) + 3 را اضافه کنید تا 21 به دست آید. روش برای خط نهایی، 8(11) + 8 را اضافه کنید تا پاسخ نهایی 96 را دریافت کنید.
هوش و اهمیت آن
همانطور که می دانید هوش یکی از جذاب ترین مفاهیم روانشناسی می باشد که باعث شده تا بسیاری از افراد به دنبال روش هایی برای سنجش آن باشند. اندیشمندان و محققانی که در حوزه هوش فعالیت می کنند آن را به عنوان یک عامل مهم برای موفقیت در نظر می گیرند. هوش مقوله ای قابل رویت یا احساس شدنی نیست، بلکه یک صفت فرضی و یک مفهوم انتزاعی و ذهنی است و آثار آن مورد مطالعه قرار می گیرد. در تعریف هوش سه جنبه مد نظر می باشد: توانایی و استعداد کافی برای یادگیری و درک امور، هماهنگی و سازش با محیط، بهره برداری از تجربیات گذشته با به کار بردن قضاوت و استدلال صحیح و پیدا کردن راه حل منطقی در مواجه با مشکلات.
ضریب هوش
ضریب هوش یا همان بهره هوشی که با مخفف IQ آن را می شناسیم، نمره ای است که پس از انجام تست هوش به افراد داده می شود. در واقع ضریب هوش یک نمره کلی است که از مجموعه ای سوالات، تست ها یا خرده آزمون ها در راستای ارزیابی هوش به دست می آید. این ضریب می تواند برای انواع هوش به طور مجزا محاسبه گردد. در تست های هوش استاندارد ضریب هوش دارای یک متوسط و انحراف استاندارد مشخص می باشد که بر اساس آن افراد را تقسیم بندی می کنند. به طور معمول میانگین نمرات تست هوش 100 و انحراف استاندارد آن 15 می باشد. به زبان ساده می توان گفت اکثر افراد در دامنه 15 نمره کمتر و 15 نمره بالاتر از 100 قرار می گیرند. یعنی ضریب هوشی دو سوم جمعیت جهان عددی بین 85 تا 115 می باشد
طبقه بندی هوش
طبقهبندی بهره ی هوشی عمل دستهبندی نتایج آزمون بهره هوشی در دستههای مجزا بطور مثال «تیزهوش» یا «متوسط» است. حتی قبل از اختراع آزمون بهره ی هوشی یا IQ، تلاش برای طبقهبندی افراد بر اساس هوش آنها انجام میشد. به همین منظور است که انواع تست هوش طراحی شده است.
0 دیدگاه