به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، این همایش که با حضور عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی، عباس مرادپور معاون بانک، بیمه و شرکت های دولتی وزارت اقتصاد، ابوالفضل نجار زاده مدیر عامل بانک ملی ایران، مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره ) و جمعی از مدیران ارشد شبکه بانکی کشور برگزار شد، تلاشهای ارزشمند بانک ملی ایران در راستای حمایت از اشتغال و توانمندسازی اقشار نیازمند، مورد تحسین قرار گرفت.
تقدیر وزیر اقتصاد از نقش شبکه بانکی کشور در حمایت از اشتغالزایی و توانمندسازی مددجویان
وزیر اقتصاد در این مراسم ضمن تأکید بر اهمیت نقش نهادهای حمایتی و شبکه بانکی در ایجاد فرصتهای برابر، اظهار داشت: تلاش برای توانمندسازی افراد و کاهش هزینههای اجتماعی از مهمترین اقداماتی است که باید در اولویت قرار گیرد. همکاری مؤثر بانکها و نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره) میتواند به کاهش ورودی مددجویان به این سیستم و گسترش اشتغال در کشور منجر شود.
وی با اشاره به نقش مهم منابع قرضالحسنه و تسهیلات حمایتی در تحقق این اهداف افزود: شبکه بانکی کشور با ارائه تسهیلات مناسب، نقش مهمی در این مسیر ایفا کرده است. این اقدامات میتواند در کاهش فشارهای بودجهای و اجتماعی دولت نیز مؤثر باشد.
همتی با تاکید بر سرعت گرفتن روند پرداخت تسهیلات به مددجویان و کمک به اشتغالزایی آنان گفت: دولت و نظام بانکی با تمام توان برای تحقق این اهداف در کنار کمیته امداد قرار دارند و باید بتوانیم عقبماندگیهای برنامه را در این زمینه برطرف کنیم.
وزیر اقتصاد ضمن تقدیر از تلاش های بی وقفه تمامی مدیران و کارکنان شبکه بانکی، ابراز امیدواری کرد که با اقدامات موثر در زمینه تامین مالی تولید و گسترش اشتغال، رشد اقتصادی کشور بار دیگر شتاب گیرد.
نقش پیشتاز بانک ملی ایران در حمایت از اقشار آسیب پذیر
مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز در این مراسم گفت: با کمک همه جانبه شبکه بانکی، در سال گذشته 267 هزار و 700 فرصت شغلی در کل کشور ایجاد شد.
وی در پایان سخنان خود افزود: 531 هزار و 430 نفر از مددجویان بین 18 تا 40 سال مستعد اشتغال هستند که با سرانه تسهیلات 150 میلیون تومانی برای آن ها می توان 200 هزار شغل ایجاد کرد.
گفتنی است بانک ملی ایران همواره در انجام مسئولیتهای اجتماعی خود پیشگام بوده و حمایت از اقشار آسیبپذیر و توانمندسازی آنان را یکی از وظایف اصلی خود میداند. اقدامات صورت گرفته در زمینه توانمندسازی مددجویان و اشتغالزایی آنان نیز گامی مؤثر در جهت کاهش محرومیت و ایجاد فرصتهای برابر برای همه اقشار جامعه است.
0 دیدگاه