سید مجتبی حسینپور کاشانی، مدیرکل جذب و حمایت از سرمایهگذاری منطقه ویژه اقتصادی پیام، در حاشیه نخستین نمایشگاه صنعت پست و تجارت الکترونیک با اشاره به سیاستهای دولت سیزدهم بر توسعه شبکه فیبر کشور و گسترش ارتباطات بر بستر فیبر، گفت: برای توسعه و فعال بودن این شبکه تجهیزات اکتیو مانند مودمها و همچنین تجهیزات پسیو ارتباطی همچون فیبر نیاز است. منطقه ویژه اقتصادی پیام به عنوان یک هاب تولید تجهیزات ارتباطات و فناوری اطلاعات از سال گذشته جهش خوبی را برای استقرار واحدهای تولیدکننده تجهیزات مورد نیاز شبکههای ارتباطی داشته است.
وی افزود: شرکتهایی در این زمینه وجود دارند که تجهیزات مورد نیاز دیتاسنترها و لایه دسترسی نظیر مودم را تولید میکنند. این شرکتها ارتباطات را در لایههای مختلف شبکه نظیر هسته، انتقال و دسترسی برای عموم مردم ایجاد میکنند. اتفاق مثبتی که در حال حاضر در این رابطه رخ داده مربوط به یکی از شرکتهایی است که سال گذشته در منطقه ویژه اقتصادی پیام مستقر شد و امروز توانست اولین گواهی تولید مودمهای جی پان (GPON ONT) خود را که از سری مودمهای بربستر فیبر نوری میباشند را دریافت کند. این محصول اکنون آماده خروج از منطقه ویژه اقتصادی و ورود به بازار است.
حسین پور اضافه کرد: برای اولین بار در کشور است که مودمهای جیپان دو باند توسط یکی از شرکتهای داخلی مستقر در این منطقه با انتقال بخشی از تکنولوژی خارجی تولید شده است.
مدیر کل جذب و حمایت از سرمایهگذاری منطقه پیام با تاکید بر اینکه شرکتهای مختلف مخابراتی و اپراتورها در حال حاضر خدمات اینترنتی بسیاری را بر بستر فیبر ارائه میدهند، تصریح کرد: لازمه دریافت بهینه این خدمات به سبب گستردگی آنها وجود این دسته از مودمهاست که کشور به شدت نیاز داشت. در حال حاضر تولید داخل این دسته از مودمها با سطح بالایی از تکنولوژی درحال انجام است. این مودمها قادرند اطلاعات دریافتی را در دو باند فرکانسی 2.4Ghz و 5Ghz منتشر نمایند. از جمله مزیتهای مهم باند 5 گیگاهرتز میتوان به سرعت بالاتر انتقال اطلاعات و تداخل فرکانسی کمتر اشاره نمود.
0 دیدگاه