به گزارش روابط عمومی صندوق تأمین خسارتهای بدنی به نقل از روابط عمومی دادگستری استان یزد، غلامعلی دهشیری در دیدار با مدیرعامل صندوق تأمین خسارت های بدنی کشور اظهار داشت: گفتمان سازی مطالبات جامعه در ریشه یابی علمی حوادث و خسارات و تلاش در مسیر اصلاح امور و زمینه های حادثه ساز باید در دستور کار قرار گیرد.
این مقام قضایی با اشاره به وجود استان یزد در 5راه مواصلاتی زمینی و 6 راه مواصلاتی ریلی، ابراز داشت: طبیعی است که آمار برخی از حوادث در استان یزد بالاتر باشد که در این زمینه پرداختن به تأمین زیر ساخت های جاده ای، اصلاح نقاط حادثه ساز و تأکید بر استفاده از بیمه های مرتبط می تواند در کاهش مشکلات از باب پیشگیری اثر داشته باشد.
وی از استان یزد به عنوان یکی از قطب های پزشکی برای استان های شرقی و جنوبی یاد کرد و گفت: این امر نیز موجب افزایش تردد و به تبع افزایش حوادث رانندگی شده که باید این موضوع را نیز در افزایش سرانه درمانی و دارو و پرداخت خسارت استان لحاظ کرد.
رئیس کل دادگستری استان یزد از تأکید بر تکلیف خدمات ریلی بر انجام بیمه خبر داد و بیان کرد: با توجه به تردد زیاد قطار در استان و پیشینه برخی حوادث در سنوات اخیر، باید تکلیف قانونی خدمات ریلی بر انجام بیمه مرتبط را تا حصول نتیجه قطعی پیگیری کرد.
وی بر ضرورت تقویت سطح تعاملات و همکاری های دادگستری و صندوق تأمین خسارت های بدنی به منظور تسریع و تسهیل در ارائه خدمات شایسته به شهروندان تأکید کرد و اظهار داشت: فلسفه پایه گذاری صندوق، کمک به بزه دیدگان است و نباید اجازه داد این هدف تحت تأثیر برخی از چالش ها کم رنگ گردد.
دهشیری، افزودن برخی خدمات، مضاف بر فلسفه اولیه به صندوق تأمین خسارت های بدنی را گامی در جهت ارائه خدمات بیشتر به مردم و آحاد جامعه ذکر کرد و گفت:ضمن اینکه باید از هرگونه سوء استفاده از خدمات این صندوق جلوگیری کرد باید مسیرهایی برای افزایش دائمی بودجه و درآمدهای صندوق یافت تا فلسفه اصلی تشکیل این صندوق تحت الشعاع قرار نگیرد.
شایان ذکر است با دستور رئیس کل دادگستری استان یزد برای حل مشکلات و چالش های صندوق تأمین خسارت های بدنی دستورات و تأکیدات لازم صادر و به حوزه های قضایی استان ابلاغ گردید.
0 دیدگاه